Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkk

Jakich facetów nie lubią kobiety?

Polecane posty

Ważne aby kobitka miała oczy szeroko otwarte....była czujna i nie dała sobie w kaszę dmuchać;) reszta jakoś pójdzie;)

Ważne aby kobitka miała oczy szeroko otwarte....była czujna i nie dała sobie w kaszę dmuchać;) reszta jakoś pójdzie;)

Znane są jeszcze takie przypadki (wcale nierzadkie), gdzie kobietki wybierają takich... nazwijmy... \"porządnie zadziornych\" ;) bo \"trzeba się czasem ostro pokłócić, żeby nie było nudno\" albo \"bo z nimi to zawsze się coś dzieje\" (w sensie - nabroimy i jest ciekawie) :o a potem płacz i lament, bo przylał, bo olewa, bo kumple, bo coś tam :o Także szacunek i kultura często stoi na dalszym planie.

Już się odcięło:) wielbiciel 70B -> to były widocznie przypadki kobiet, które nie umiały odejść od takich facetów, niestety, trudno takim pomóc;/

Moim zyczeniem byłoby jednak aby szacunek i kultura w związku były na miejscu priorytetowym. Na tych fundamentach można by wiele dobrego zbudować;)

Justine 1982 - myślę tak samo i podpisuję się pod tym.A teraz kończę śniadanko i do pracy,milego dnia dla wszystkich :)

Gość Jakich facetów nie lubią kobie
- niskich - nie napakowanych - malo zarabiajacych - bez ambicji - milych, dobrych, etc. - spokojnych - malomownych - inteligentnych - z pasjami - nie imprezowiczow - niesmialych ...

Takich,co twierdzą że nie ma miłości i wolą spędzać weekendy z kolegami. Ja na szczęscie trafiłam na inteligentnego romantyka:D

Gość Ziroczka 21
typu "dupa Jasiu"

Gość a jaki to typ dupa jasiu
?

chamskich, wulgarnych, okrutnych, zimnych, bezlitosnych, kłamliwych,dwulicowych,tchórzliwych

Gość ja mysle ze
ja nie lubie takich z za ladna buzia bo mi traca gejem

Gość wy same niewieta co chceta heh
jak tak czytam to wszystko to nie dziwie się czemu jest tylu onanistów w tym kraju ta chce tego ta chce tamtego to zależy chyba od okresu i poziomu chcicy peace dziewuchy!!!

Gość nie ma porządnych kobiet
Ja jestem facetem i niestety wiem jakie są kobiety... Dlatego postanowiłem żyć sam. Uważam, że dla kobiety jedynym kryterium wyboru faceta jest jego zamożność i zdolność do zapewnienia im życia w dobrobycie. Ważniejszy od wyglądu zewnętrznego czy osobowości jest rodzaj posiadanego samochodu, który obecnie uchodzi za wyznacznik zamożności. Kobiety uwielbiają wozić się z facetem w dobrym aucie po mieście a najlepiej gdy w takiej sytuacji widzą je jej koleżanki. Wymagają od faceta wiele a dać w zamian mogą jedynie "swoją gołą dupę", którą można mieć kiedy się chce za 80 zł heh Śmieszą mnie te ich gierki i teatralne zachowania, które są dla mnie bardzo czytelne -po prostu to widzę i wiem o co chodzi. Nie wierzę absolutnie w miłość i nigdy nie byłem zakochany chociaż mam już 28 lat. Po prostu nie czuje potrzeby miłości czy też dłuższego przebywania w towarzystwie kobiet, powiem nawet że wręcz kobiety mnie denerwują na dłuższą metę. Nie lubie tych całych ceregieli, randek itp. Jeśli mam ochotę na seks to płace i mam bez śmiesznych podchodów gier wstępnych czy innych bzdur. Mam swoje pasje na które poświęcam sporo czasu jestem niezależny i nie zniósłbym jakiejkolwiek ingerencji w moje sprawy czy też życie. Nie znoszę gdy laska mnie do czegoś zmusza oczywiście nigdy nie powie wprost o co chodzi, tylko kluczy, owija w bawełnę. Mówi coś ale tak na prawdę myśli co innego. Ciągle próbują wzbudzać w człowieku poczucie winy to jest żałosne. Niestety pracowałem kiedyś w dziale z samymi kobietami jako jedyny facet i to wtedy się przekonałem jak na prawdę wredne i fałszywe są kobiety, potrafią ciągle mówić że się odchudzają, że są na diecie pokazując, że na śniadanie mają razowy chleb i wafle ryżowe a w szufladzie biurka chowają Delicje czy inne ciastka, które podjadają przez cały dzień w pracy... Oczywiście naprawdę perfidne obgadywanie koleżanek jest normą. Żal W dodatku nie jestem w stanie zaufać kobiecie, przekonałem się że laski bardzo często zdradzają swoich facetów a ci nawet się tego nie domyślają. Często są z nimi tylko po to by ich doić z kasy a płacą im za to dając im dupy co jest również prostytucją. Nie mam zamiaru się użerać z jakąś pindą, która po ewentualnym ślubie przestanie o siebie dbać i zasypie mnie pretensjami, wole być sam. Aby było jasne NIE JESTEM GEJEM!!! Najgorsze jest to, że w społeczeństwie jest presja aby do określonego wieku ożenić się i założyć rodzinę, wkurwiają mnie więc pytania o to dlaczego się nie żenię i nie mam stałej partnerki. A ja po prostu nie mam zamiaru i potrzeby zakładania rodziny po to by przez całe młode życie zapierdalać na rodzinę, zajmować się dziećmi itp. Wole robić co mi się podoba, jeździć na wycieczki, zwiedzać ciekawe miejsca bez nacisku na ciągłe przebywanie na plaży, czy też na conocne dyskoteki po to by się lansować. Ponadto interesuje się wieloma rzeczami i prawdę mówiąc nie mam tematów do porozmawiania z kobietami, a pieprzenie o bzdetach nie bardzo mnie wciąga A gdy ewentualnie powiedziałbym coś mądrzejszego to odpowiedzi kobiet są często tak głupie, że uczeń podstawówki pewnie odpowiedziałby lepiej. W swoim życiu spotkałem kobiety, które pomimo iż były po studiach to mówiły, że największą rzeką w Polsce jest Warta, że prezydentem Rosji był Puszkin że Amerykę odkrył Kopernik!!! (naprawdę nie żartuje) Nie wiem czy w najbliższej przyszłości się coś zmieni, bo na razie się na to nie zanosi. Co do kobiet to nie mam wielkich wymagań odnośnie wyglądu, nie musi być piękna ale też nie może być brzydka po prostu ma być normalną dziewczyną, bo wytapetowanych i opalonych na solarce pindek nie uznaje. Musi być inteligentna abym mógł z nią rozmawiać na wszystkie nie koniecznie tak prozaiczne tematy jak tipsiki. Rozpisałem się trochę ale akurat miałem potrzebę napisania tego co myśle.

Gość .madzia.
niezadbanych, niechlujnych to odstrasza od razu. poza tym lubię gdy mężczyzna jest męski ma własne zdanie, ale nie cwaniakuje, nie szpanuje i nie zgrywa. lubię u facetów też ironiczność, ale muszę czuć inteligentne żarty a nie pustkę w głowie. nie lubię tępych, nie dżentelmenów, przeklinających co drugie słowo, chamów i prostaków oraz fajtłap - facet musi być zaradny :)

Gość camila000
nie ma porzadnych kobiet - pjjjjonaaa ! cala prawda o wiekszosci kobiet :) zaznacze ze rowniez jestem kobietA:) aczkolwiek irytuja mnie rowniez takie zachowania... pozdrawiam:)

nie ma porzadnych kobiet - wiesz co, strasznie uogólniasz i wsadzasz wszystkie kobiety kobiety do tego samego worka, tak nie wolno robic, to, ze pracowałeś z grupą jakichs idiotek, nie oznacza, ze kazda dziewczyna na swiecie jest taka sama jak one... wcale nieprawda, ze kazda 'leci' na kase, dla wiekszosci kasa nie ma znaczenia... oczywiscie facet nie moze zebrac na ulicy bo jakos musi zarabiac na chleb i na rodzine ale skoro juz ma jakas prace to niewazne czy zarabia duzo czy malo, przynajmniej niewazxne dla kobiet, ktore sie zakochują... jesli kobieta sie zakochuje to nie patrzy na takie rzeczy. Wiesz, ja tak samo moglabym wiele okropnych rzeczy powiedziec o facetach, zresztą oni sami to potwierdzają, np. że faceci lecą tylko na laski z fajnym tylkiem i fajnym biustem, ze sie nie zakochują, że kieruja sie tylko zwierzecym instynktem, a jak dziewczyna im sie znudzi albo np. po ciażach zaczyna wyglądać gorzej to wtedy zdradzają z młodszą i ładniejszą, bo bardzo wiele facetów zdradza... i niestety w dzisiejszych czasach trudno jest trafić na faceta, który jest wartościowy i naprawde kocha kobiete (a jesli nawet kocha to i tak zdradza z innymi bo potrzebuje wiecej seksu)... wiesz, po historiach moich kolezanek o ich chlopakach to tez bym mogla sobie pomyslec wiele zlych rzeczy o facetach... ja sama bylam kiedys w sytuacji, ze podrywal mnie facet, calowal przytulal sie itp jednego dnia, a za 2 tygodnie juz mial inna dziewczyne, taka z biustempod szyja i fajnym tylkiem... po prostu totalny dupek, jeszcze powiedzial ze 'wszyscy faceci sa tacy sami'... i cxo ja mam teraz wg ciebie myslec o facetach? Tak wjezdzasz na kobiety a to nieprawda, wiekszosc moich kolezanek jak mialo chlopaka wcale nie sugerowalo sie ani wygladem ani gruboscia portfela... jasne ze istnieja dziewczyny takie glupie puste laski ktore sie tym sugeruja ale wierz mi latwiej jest znalezc wartosciowa dziewczyne niz wartosciowego faceta... A co do pytania autorki ja np. nie lubie: chamów wulgarnych, takich co mowia co 2 slowo to ku*** niekulturalnych takich, ktorzy nawet nie potrafia przepuscic dziewczyny w drzwiach takich co stawiaja kumpli na 1 miejscu i robia wszystko tak jak im kumple zagraja szp[anerow i pseudokozakow takich co pakuja w siebie sterydy a sa na tyle glupi ze nie zdaja sobie sprawy z powaznych konsekwencji tego... ogolnie dresiarzy bo jeszcze nie spotkalam zadnego normalnego...

Nie lubię facetów: - lecących na kasę kobiety -chcących tylko "się zabawić" z kobietą -nie umiejących sprzątać, prać, gotować, itd -ani takich,dla których ważniejsza od żony jest jego matka