Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nick tymczasowy

Ale mam doła - jutro spotkanie klasowe a ja co...

Polecane posty

Gość hdbbf
szzzz-ja nikomu nie powiem i tak sie tu za dobrze nie orientuje i nie udzielam sekretu dotrzymam trzymaj sie

Gość hdbbf
zawsze warto miec jakis front w zanadrzu ja jade na samych pomaranczowych nickach wydalo sie - jestes muccą!!! ;) to twoja prawdziwa tozsamosc

ja tymczasowego zaczerniłam bo mi się w innym temacie podszyw trafił...

Gość hdbbf
fajny nick - tymczasowy nie martw sie tym spotkaniem to nie jakas konkurencja ty za to jestes szczupla a inne kobietki moze sobie mysla - latwiej tobie znalezc faceta niz im schudnac ty masz tyle jeszcze przed soba - a one juz musza zbierac na mundurki

Gość buuuahahaaa
6 lat po maturze to słaba okazja, nie opłaca się iść. Poczekaj na jakąś bardziej doniosłą, np. 25 lat :-)

Gość hdbbf
niczku - to nie pociecha. ja autentycznie wierze w to, ze cenniejsze od konkretnych rozstrzygniec sa mozliwosci. to jedyne czego mozna autentycznie zazdroscic. ty je masz - wszelekie mozliwosci. nie daj sie oszukac ta pozorna stagnacja dnia codziennego, bo pozniej spojrzysz wstecz i sama sobie bedziesz zazdroscic trzymaj sie - napisz moze pojutrze czy bylo fajnie

Nie wiem, czym się załamujesz - jesteś po studiach, masz pracę, zapewne z perspektywami na awans, jesteś wolna, możesz dysponować swoim czasem i realizować się towarzysko. Korzystaj z tego - przyjdzie przecież czas, że i Ty założysz rodzinę. Na pewno nikt Cię na takim spotkaniu nie będzie traktował z tego powodu jak aliena - to nie są czasy, że mając 25 lat trzeba już koniecznie osiągnąć stabilizację życiową i spełniać się jako osoba dorosła na wszystkich obszarach życia.

hdbbf - odzywam się dzisiaj bo wczoraj długo siedzieliśmy... było OK :) trochę osób nie przyszło :( , właśnie w większości dziewczyny, które spełniają się w roli żon i matek, kariery karierami, opowiadali jak mogli najlepiej... ja też :p było trochę sztywno, minęło te 6 lat, wiele osób zobaczyłam po raz pierwszy od matury ... ale nie żałuję że poszłam Dzięki za wcześniejszą otuchę :)

nicku> zazdroszcze.. mi nigdy nie udalo sie dotrzec na takowe zebranie;-( chcialabym, ale za daleko mieszkam i na transatlantyczne pzreloty stac mnei raz na 2 lata, kiedy uzbierami sie wystarczajaco duzo dni urlopowych, a wtedy wole posiedziec z rodzina, zreszta w okresie swiatecznym nikt zjazdow nie organizuje..

Gość Nikita....
ciesze sie,ze wypadlas blado:D,opowiedz wiecej❤️

Gość Nikita......
🖐️ dawaj wiecej informacji,bylo ciekawie?tak na serio?,jak wypadlas?,prosze opowiadaj❤️