Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Czy byście sie zdecydowaly na dzidie w mojej sytuacji. Czy byłyście w podobnej ?

Polecane posty

edi33 ty masz fajnie bo masz syneczka i napewno tez niebawem bedzie mial siostrzyczke albo braciszka

evcia tez mam nadzieje.Mateusz pyta ciagle o rodzenstwo a ja nie wiem juz co mam mowic:(

wy to macie troche wiecej szans.Chociaz jak popatrzec na te niektore kobiety w jakim wieku rodza to az dziw bierze.Myslę ze i mnie się uda:)

no pewnie ze ci sie uda teraz duzo kobiet nawet dopiero po 30 stce zaczyna myslec o dziecku

Mówił ze brata a teraz to mu obojętne.Wiem ze przyjdzie taki czas ze powie nam ze juz nie chce rodzenstwa a ja bedę w ciązy:)

No wlasnie ostatnio na forum taka jedna juz dojrzala kobieta wyobraż sobie 40lat.-\"Co mam wybrac kariera czy dzidzius?\".No pomyśl sama.Ustatkowana ,dorobiona ze swoim mieszkaniem,mąż i takie pytanie

i tu bedzie niespodzianka i napewno synek sie bedzie cieszyl ze mamusi rosnie brzuszek z dzidziusiem :)

no ja sie takim to dziwie ona po 40 i jeszcze sie zastanawia nad dzieckiem a to przeciez juz trudniej napewno zajs w ciaze

wiele rzeczy mnie nieraz zastanawia.Takie kobiety w szczególności,bo gdyby nie piekna płec niebyloby wiele z nas na swiecie.A niektore pomarancze sie dziwią ze my tu o takich sprawach.To sa właśnie nasze sprawy,kobiet.Czyz nie???:)

Gość hhihiu
odośnie tematu: absolutnie nie tyle że ja mam trochę ambicji życiowych i aspiracji, oraz zainteresowań

nie zagląda bo nie wiedza co gadac może?A pomarancze poszly sie bawic bo piątek dzisiaj i wakacje:):):)

widze właśnie jaka to masz ambicje wchodzić z butami w życie innych i zainteresowanie -po ch.....

Wysmienitych i wymarzonych snów!!!:):):):):):)dobranoc,do juterka

Oczywiscie ze sie odezwe.Pogadamy jak otworzyc swoj blog.Bo nie wiem