Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Czy byście sie zdecydowaly na dzidie w mojej sytuacji. Czy byłyście w podobnej ?

Polecane posty

Trudna jest sytuacja ale pomyśl Monia ze nie ty jedna nie masz roboty.Ważne ze chlop ma.Przecież szukasz i znajdziesz Ja dziewczynki spadam jutro tu zawitam mniejwięcej o takiej porze:)

eddi :) milego malowania szafek , uporaj sie z remontem i wracaj szybciutko :) 🌼

dziewczyny ja tez mam taką nadzieje :) , bardzo szybko zachodze w ciaze , ze tak powiem za pierwszym podejsciem , wiec mysle ze bedzie dobrze :)

tak na koniec to zobaczcie jakiś jełop pseudonimowo chce oglądac zdiecie nie dzieci tylko mamuś:):):) teraz napisal.!PA

jutro beda wymieniac okno u nas w pokoju. musze czesc jutro powynosic albo przykryc folia a pozniej sprzatanie. jeszcze niewiadomo o ktorej przyjada dokladnie. jak sie wyrobie to bede wieczorkiem albo bede sprzatac albo z mezme sie godzic... :-p

my w sobote mamy rocznice slubu a w niedziele rocznice smierci tescia, tez sie tak głupio złozyło

chyba zakwitne tu.Naprawde juz ide ,ale M.......to szczescie w nieszczesciu bedziesz w tym jeszcze roku w ciąży bo gdy ktos odchodzi ktos nowy przychodzi!!!!!!!!:):)DOBRANOC

:-) no niewiem czy ciaza po wczorajszej klotni dobrym rozwiazaniem wczoraj maz mi zarzucal zebym wziela sie do roboty!!! Tylko ze jest na tyle mily ze dobrze wie ze nie moge znalezc bo ciezko jest podania poskladalam ale narazie cisza. A w sklepie nie bede pracowac nie poto sie uczylam zeby od razu wylaowac w sklepie. Pojde jezeli niebede miala wyjscia.