Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Czy byście sie zdecydowaly na dzidie w mojej sytuacji. Czy byłyście w podobnej ?

Polecane posty

Racja pogoda nie najlepsza. Ale dalo rade wytrzymac. Dzis bylam z moim pieskiem na spacerze bo maz w pracy.

Dlugo juz sie starasz?? A robilas wczesniej jakies badania, konsultowalas sie z lekarzem?? Bierzesz folik?? Bo ja jak mialam takie objawy to zaczelam brac folik :-)

ja mam z prolaktyna problemy raz jest wysoka a raz niska staram sie juz 22 cykle a folik tez juz tyle biore

ale juz sie zaczynam naprawde martwic zaniedlugo bedzie 2 lata jak sie staramy

Tescik zrobiony Monia???Bo widze ze zaatakowalas cale forum pytaniami czy robic czy nie no i o swoich obiawach{kwiatek]

Czesc edi. Tescik zrobilam i 1 kreska wyszla. Zgadza sie forum zaatakowalam bo sie zastanawialam czy zrobic czy nie. Ale w koncu poszlam kupic i zrobilam. :-)

evcia ja to sobie mysle ze za bardzo wbilas sobie to do glowy.A bieguny macie dobre czy przeciwne?Na prawej u kobiety plus a u faceta minus-jakos tak.Do rozdzkarza trzeba isc.

chodzi o dlonie!A podobno on musi trzymac prawa swoja na tich jajnikach a typrawa swoja na jego jajkach.Smieszne ale prawdziwe-podobno

edi33 dobre mamy, moze tez byc przyczyna ze za duzo o ty mysle albo co juz sama niewiem ale jestem dobrej mysli i mam nazieje ze wkoncu sie uda

co myslalyście że nie zajrze?Myslalam o was moje drogie pozytywnie dziś.Myślmy sobie i módlmy się o nas.A będzie ok.Jeśli któraś ma inną wiare to sorry

evva tak idzie sie do różdzkarza i on tym wahadlem na prawych waszych dloniach....Robi sie to od oglądania tel.,siedzenia częstego przy kompie i jakis odbiornikach tam emitujacych cos tam SZCZEGOLNIE od tel KOMORKOWYCH!!!!

co wy tam obiad gotujecie czy jak?co tak dlugo Moje drogie❤️

edi33 jakos dzisiaj troche spiaca jestem ale jeszcze posiedze bo znajac mnie jak bym sie polozyla to i tak bym jeszcze niezanela tylko sie wiercila z boku na bok ;)

ja tez nie znam,ale idziesz do jakiejkolwiek wrozki i ona cie pokieruje tez zaraz koncze