Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piętnastoletniaaaa

Czy pietnaście lat to według was za wcześnie na inicjacje seksualną?

Polecane posty

Gość piętnastoletniaaaa

Gość jker
moim zdaniem 18 lat to za wczesnie.19-20 to idealny wiek

Gość była studentka UMCS
zdecydowanie TAK

no co wy dajecie Ja też miałam 15 jak przeżyłam swój pierwszy raz i co jakos zyje Dajcie sobie luz

Gość gość
Za wczesnie, wtedy sie jest dzieckiem i powinno sie jezdzić na kolonie i bawić w chowanego, a nie seksić.

Gość była studentka UMCS
nikt nie twierdzi ze to grozi smiercia:O

Gość czternstka
ja planuje swoj pierwszy raz jak bede miala 16 lat

Gość Ciii...
piętnastoletniaaaa --> jestem w twoim wieku więc nie będę cię tu nazywać dzieciakiem :P ale zastanów się ... teraz już tacy pierwsi poważniejsi trochę chłopacy imprezy z piwem w ręku itp.ale z tego co znam życie to takie związki w którym najprawdopodobniej jesteś (nie wiem czy ze starszym chłopakiem czy z kimś mniej więcej w naszym wieku) zwykle to tylko czysta zabawa.tu się z nim pójdzie tam się z nim pójdzie pościskać przytulać całować.ale to za mało na związek,nawet jeśli sobie nawzajem mówicie kocham cię to to jest mało prawdopodobne że naprawdę się kochacie.zwykle są to tylko głupie zauroczenia.moja koleżanka po tygodniu chodzenia z chłopakiem była święcie przekonana że go strasznie kocha.ona straciła z nim swój pierwszy raz a on po jakimś czasie całkowicie ją olał.ona latała za nim naprzykrzała mu się a on jak ją tylko widział to udawał że jej nie zna albo nie widzi.tego chcesz?jeśli poczekasz to prędzej możliwe że znajdziesz kogoś kto cię pokocha i będziecie sobie na tyle ufać aby zrobić ten krok jakim jest sex.jeśli teraz zrobisz to z takim chłopaczkiem z wielkiej tygodniowej miłości ani ty go tak naprawdę nie będziesz kochać ani on ciebie to nie będziesz później zwracała uwagi na uczucia tylko na przyjemność.będziesz się trochę zachowywać jak panna lekkich obyczajów bo w końcu to jest przyjemne a to czy się kogoś kocha to nie będzie istotne.

Gość jasneże tak
dziecko swędzi cie cipka???? -zapytj mamy co o tym myśli!

Gość puszczeaj sie jak chcesz
potem kazdy bedzie toba podloge wycieral powodzenia

Gość Aneta_LDZ
tak, za wczesnie, zdecydowanie z tym nie ma sie co spieszyc... nie rozumiem dziewczyn.. to nie sa wyscigi ktora pierwsza nie swiadczy to o was najlepiej

Ja też straciłam dziewictwo w wieku 15 lat. I żałuję tego. Poczekaj jeszcze. Na prawdę, nie ma się co spieszyć.

Gość Tronika
zdecydowanie za wcześnie!!!! Poczekaj jeszcze, aż będziesz naprawdę pewna:) Wtedy serce Ci podpowie:)

Gość a bo
chlopak jest???? Na 100% tez jeszcze nie dojrzal

Gość gbcbc
to dosc wczesnie. w tym wieku nie docenisz tego, nie bedziesz miec zadnych emoscji z tym zwiazanych. polecam tobie seks oralny, rob lodzika, sama dawaj sobie minetke do zrobienia, ale na penetracje poczekaj na tego jedynego ktorego pokochasz, nie pozalujesz :)

Gość Tronika
no to wszystko jasne, on ma 26 lat, wykorzysta cie i odejdzie:(

dlaczego takie nastolatki, którym sie spieszy (nie wiem do czego) sie tak szybko mnożą? a potem na dodatek sie rozmnażają z byle kim i byle gdzie... ech... głupota się szerzy...

Jassssne:) A oprócz tego, że Cię kocha o czym rozmawiacie? Znasz jego rodzinę? Zaprasza Cię do siebie do domu?:) Poza tym nieważne, ile ma lat. Jedyną osobą, z którą musisz spędzić całe swoje życie jesteś Ty sama, więc lepiej zacznij siebie samą kochać i licz na siebie, bo inaczej możesz się ostro zawieść. W każdym wieku. 🖐️

Gość buszującą_w_kukurydzy
Dziecko, a czy Ty wiesz do czego w baaardzo dużej części służy seks? Do prokreacji!! A wiesz co to? Jeśli nie wiesz to zdecydowanie ZA WCZEŚNIE... ;]

Co wy wszyscy powariowali na tle aktu seksualnego Kobeita musi nauczyc sie dochodzenia do orgazmu najlepiej sama ,pozniej z chlopakiem bo sam stosunek dla kobiety (dziewczynki ) jest podobny do dlubania w nosie jezeli ona jeszcze do tego nie dojrzała.Dlatego z całej życzliwości do ciebie odradzam ci stosumek seksualny z facetem Wiem że on cie namawia bo on chce sie spuscic bo taka jest nasza natura ale nie dla ciebie zupełnie nie przygotowanej ani emocjonalnie ani uczuciowo bo chodzenie z facetem trzy m-ce to nie znaczy nic Musisz zdać sprawe z tego że inicjacja seksualna może u ciebie wpłynać na zwiekszenie potrzeb seksualnych i zaczniesz polować na facetow żeby zaspokoic te potrzeby bo nie sądzę żeby ten związek przetrwał długo Staniesz sie w srodowisku dziewczyną pogotowia seksualnego ZASTANOW sie nad taka opinią jak również Inicjacja seksualna ma ogromny wpływ na poźniejsze życie seksualne kobiety ktore może byc nieudane

Gość 15 lat u normalnej prawidłowo
rozwiniętej dziewczyny? spoko.

Gość ale jesteście zacofani

Gość ale jesteście zacofani
10 to jeszcze dziecko 15 to już nastolatka. Rozumiesz?