Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernik

zaklopotany

Polecane posty

Gość cholernik

Czy ktoras z szanownych Pan doradzi mi jak mam zapomniec o swojej bylej kobiecie? Nie jestesmy ze soba od 3 lat jednak ja nie potrafie o niej zapomniec ;[ Dzis znowu ja spotkalem byla taka mila, nie potrafie sie zwiazac z inna kobieta, spotykam sie z innymi, na powodzenie nie narzekam. Kuzwa nie wiem juz doradzcie cos

Gość sandra 11111
cholerniku, ja mam to samo , nie moge zapomniec faceta, po 2 latach, meczy mnie to, tez mam innych na spotkania, nawet na cos wiecej, ale tamten caly czas w mojej glowie siedzi:(((

Gość myślę że nic na to nie
poradzisz. Takie jest życie i tyle. Widocznie potrzebujesz więcej czasu lub ..... Sam sobie odpowiedz.

Gość cholernik
Moze i tak ale co mam powiedziec komus z kim spedzam dluzej czas, uprawiamy seks, ta dziewczyna na cos liczy a ja jak ten wol w malowane wrota i tak juz wiem ze mysli sobie ze sie nia bawie czuje sie z tym fatalnie

Porozmawiaj z nią szczerze. Chyba nie masz innego wyjścia. Uczciwość jest w dzisiejszych czasach słowem prawie banalnym, ale warto być uczciwym względem innych, ponieważ sam będziesz się z tym lepiej czuł.

Nie mam dziś głowy do dawania dobrych rad, ale uczciwość zawsze jest warta swojej ceny. Przynajmniej dla mnie.

Gość cholernik
I ponownie pozaluje.... mam cholerny zal do siebie o to ze zapycham dziury innymi dziewczynami, ktore sa wobec mnie w porzadku

Gość sandra 11111
cholerniku, a gadales z byla dziewczyna?? moze macie jakies szanse ???

To nie rób tego, czasem lepiel być samemu i tyle. Podchodź do kobiet jak do partnetek, z którymi można po prostu porozmawiać.

Gość cholernik
Probowalem kiedys tam... ona stotyka sie z innym facetem a ja nie chce sie w to wtracac, mysle ze tak czy siak mialaby to gdzies, mimo ze nasze kontakty sa dosc cieple, szanuje to i nie pcham sie z butami

Gość sandra 11111
wlasnie, ladnie robisz, moze faktycznie kiedys bedziecie znowu razem??? ja tez o tym samy marze:)))

A może właśnie w tym tkwi Twój błąd ? Znam kogoś, kto nie umiał powiedzieć w odpowiednim czasie kobiecie, którą kochał o swoich uczuciach. Mógł to zrobić i bóg jeden wie, dlaczego tak nie postąpił. Ona nic nie wiedząc została z innym. On kogoś poznał i zrobił kolejny błąd. Teraz żyje z kobietą, której nie kocha i wciąż myśli o tamtej mimo, iż upłynęło wiele lat. Jest nieszczęśliwy i ucieka w pracę. Dlaczego to zrobił ? Tego nikt nie wie, może nie potrafił jej tego powiedzieć, a przecież to mogło wszystko zmienić. Takie jest życie.

Gość cholernik
wrzuc monete - mysle ze to malo istotne dzis, szandro tego Ci zycze:)

Gość cholernik
Przepraszam za literowke, sandro oczywicie:) Nie mam odwagi odezwac sie do tej Pani peplajac jej cos tam o swoich uczuciach skoro ma innego :) wiec chyba juz tak zostanie, chyba ze zjawi sie jakas ktora mi wybije ja z glowy, ciekzo w to wierzyc skoro multum prob juz bylo :)

I co ja mam Ci powiedzieć ? Ja dowiedziałam się o jego uczuciach dwa dni przed ślubem, a gdyby powiedział mi to wcześniej ? Nasze życie wyglądałoby inaczej. Z mężem i tak się rozstałam. potem nie miałam z nim kontaktu i zakochałam się w dobrym człowieku. Wtedy On znowu pojawił się w moim życiu i nie daje mi spokoju myśl o tym, że jest nieszczęśliwy. Wiem to i czuję, bo jest moim przyjacielem.

Gość cholernik
Wiec moze powinniscie byc razem

Pewnie powinniśmy, ale czasu nikt nie cofnie.

Gość cholernik
Wiec moze czas zaczac cieszyc sie tym cos sie ma, nie tym cos sie stracilo

A poza tym jestem teraz z człowiekiem, którego kocham i wiem, że On również bardzo mnie kocha.

No widzisz, pomyśleliśmy o tym samym. :)

Nikt nie powiedział, że życie jest łatwe. Więc cieszmy się każdą chwilą szczęścia, która jest nam dana.

Gość cholernik
:)

Tak już lepiej, a teraz do spania. Dobranoc. :)

Gość cholernik
Ja nie ide spac bo mam urlopik wiec szkoda go przespac

Ja teoretycznie też mam urlop, ale dziś już padam. Dlatego z tęsknotą patrzę na swoje łóżko. Miłych rozmów nocą i jeszcze raz dobranoc.:)

Gość cholernik
Wiec zycze kolorowych

Gość sandra 11111
dzieki cholerniku:))) ja ciagle o nim marze, on nie ma innej, ja tez nie, tzn, na stale:))) raz sie odezwalam, ale oboje nie mielismy jakos smialoscoi do siebie, ach, sama nie wiem co bedzie:)))

Gość cholernik
wiec dlaczego z nim nie porozmawiasz ? hmm

Gość sandra 11111
on nie chce soe odzywac:((((( milczy, bo strasznie uparty i ambitny:)))