Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*qrcze*

luźne dziewczyny.....wiedziałam !!!!!

Polecane posty

przecież to jest przeaźliwie smutna i jeszcze przeraźliwiej chuda dziewczyna, na pewno nie kobieta.. :O jestem uczulowa na punkcie anoreksji i bulimii. co raz bliżej mnie są dziewczyny i dziewczynki (!) zaczynające mieć objawy tych chorób albo już rodzice odkrywają je jak sa w stopniu zaawansowanym.. bardzo pilnuje Olke żeby mi jadła trzy posiłki dziennie, w miezy czasie niech sobie wcina słodycze, maja oststnio ograniczony dostęp, bo nie kupuje już tyle co kiedyś. tzn. nigdy u mnie nie było prblemu z rzucaniem sie na słodkości, bo zawsze są, ale musza jeść śniadamioa, obiady i kolacje-porządnie.. i tyle.. :)

W związku z powyższym - najwyższy czas na drugie śniadanie. Żoładek mi się powiększył na urlopie - jak studnia bez dna, wrzucam, wrzucam, a przyjemnego uczucia sytości nie ma... ;) Trudno, przynajmniej anoreksja i bulimia nie dosięgną. moje dzoecko w te wakacje zapragnłęo byc modelką :O, mam nadzieję, ze jej przejdzie

ja nie moge! miałam taki piękny okaz do stylizacji i sie go pozbyłam.. a mogłam zrobić nawet auto terenowe.. :O :D

Kochane słoneczka dzis mało mnie tu było ale musiałam popracować robie sobie dłłłuuugiiii weekend :) ehhhh jak ja kocham te wolne dni tymbardziej ze widze słoneczko za oknem ;) no i dzieciaki u babci :P takze jakby grzmoty gdzies w oddali słychac było to wiecie juz kto???:P

rozmowa kontrolowana!!!!!! a na co ty masz ochote krytyk... (dopiero sie odezwał po tygodniu i z grubej rury....) Energy ja mam klasyczny spadek formy.. :O tak nagmatwałam w wynikach za lipiec, że chyba nawet na poczatku swojej kariery nie narobiłam takiego galimatiasu.. ale co tam wyprowadziłam, poprostowałam i dupa.. tera są jak nówki, pięc razy mazane, ale zgpdne.. a trzeba było mi was słuchać i wiać do Mexico we trzy.. z moja kradziona kasą.. :: ech, życie

Blublo droga, jutro piątek, potem znów weekend. nie przejmuj się robotą bo na się też Tobą nie przejmuje :):) Buziaki Krytyk - mam ochotę na kilka rzeczy, ale nie sądzę, abyś mógł te ochotki spełnić :) niestety :)

Poza tym jestem regularnie podskubywana przez kolegę. zaraz go palnę , wrr Z ramion schodzi mi mój mahoń, a ten podchodzi i skubie. Spoufalił się ja nie wiem co.... Jak go na powrót ustawić we właściwej odległości?

Witaj blubla. Pewnie, że z grubej rury. Lubie szybko i bezpośrednio. A u Was gra wstępna już 2 topik zajmuje. Dobra Energio powiedz dkładnie na co masz ochotę a potem pomyslimy jak sobie z tym poradzić.

z bańki w nos... lub np. z kolana w punkt wulkaniczny... łagodnych sposobów nie znam.. :classic_cool:

jaki drugi!!to wciąż ten sam.. poza tym jak my z qrcze byłysmy juz prawie gotowe, to ty zniknąłeś..:O twoja strata :P Ps. czekamy na zdjęcia.. to do ciebie krytyk.. chociaż Energia, ty urlopowych też nie przysłałaś.. chce zobaczyć mahoń.. :P

Lista ochotek na teraz: 1. Popracuj za mnie, albo załatw mi pracowitego klona 2. Kąpiel o orzeźwiającym zapacu 3. Mrożona kawa z lodami waniliowymi Wiem - jestem rozwydrzona :p

Blubla z tymi zdjęciami to sam nie wiem. Sądziłem, że Ty i qrcze będziecie pierwsze. Kobiety sa odważniejsze i tutaj dominują? Na co byłyście gotowe?

przygotowałam płytkę z fotkami, włożyłam do torebki. ale nie do tej którą dziś wziłęam do pracy :O Wszystko na ten temat. Och jak słodko blondynką być :)

mało.. i chyba nie o takie zachcianki mu chodziło, z tymi bedzie gorzej raczej ostry sex, z biczami, polewanie gorącym olejem oooo.. to krytyk od zaraz-szybciej niż natychmiast tak mysle ;)

krytyk- a na co nas \"gotowałeś\"? :P:P nawet palić mi sie nie chce, no cos takiego.. raczycho zdechło czy co???!

a ja dodatkowo eterycznych do porawy nastroju, ale nie mniej skomplikowana jak ty enerdzioo

..... on jeszcze o lodach \"po\" wspominał.. no mówie ci,, bezposredni taki....:P:P:P

a mi nie pozwalają eterycznych w domu :O, podobno mam specyficzny gust zapachowy - inny niż reszta. Ostatnio wywaliłam całą baterię przeterminownaych olejków ehhhh. Blubla, z tymi lodami Krytyk ma rację, w kąpieli raczej trudno. Ja przynajmniej nie ryzykowąłabym utopienia się ;)

;) taaaa, masz racje jak sie tak w to wgłębić to masz całkowita racje utopić powiadasz..... :P