Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*qrcze*

luźne dziewczyny.....wiedziałam !!!!!

Polecane posty

ja tam lubie.. przynajmniej na łożu śmierci będzie co wspominać.. i może umre z szelmowskim uśmiechem na twarzy.. marzenia..

Przepraszam, ale chyba za mocny ze mnie erotoman gawędziarz. Wawiak do Was lepiej pasuje. Pozdrawiam wszystkie miłe panie z tego topiku. Czasami tu wpadnę poczytam.

jakoś tak nie miło zamilkł.. nie chce wiedzieć co robi..:O raczycho moje żyje odezwało sie ... miło... :D

no i kolejny nie wytrzymał z nami.. to my nie takie czy zciagamy ich dziwnych.. :O trudna sprawa.. jak myslisz Energia..

myślę, że jesteśmy złe kobiety, nie spełniłyśmy oczekiwań Krytyka... Podle się czuję, trzeba było jednak zaryzykować te lody w kąpieli, może jednak umiem wytrzymać dłużej pod wodą? ................

no co ty?!! :O średnia krajowa w polsce to 15 minut.. :O nie wierze.. fakt, że to średnia długości (czy czasu) trwania przeciętnego stosunku małżeńskiego.. :O nie pamietam tylko gdzie czytałam i kiedy, bo może mam przestarzałe \"dane\" czekamy na qrcze, wawiaka, alex i blondi.. a właśnie ta ostatnia to też tak jakoś nagle \"znikneła\".. może Pani Cenzor ją nadal szykanuje i wymazuje co napisze..

noo, twarda jesteś.. a krytyk milczy, chyba jednak sobie poszedł... :P:P

widzisz, nasz wina(tak sobie mysle), bo on chciał konkretnych odpowiedzi, a my tak luźno-lubie, nie lubie.. a nie ja to lubie tak i tak w tych ustach mieć, albo cośśś nasza wina, jak byk.. :P

zapytał czy lubimy - powiedziałam że tak, najbardziej kręcone :) myslałam, że rozgrzeję jego wyobraźnię do czerwoności, a tu proszę, czmychnął :)

Siostra na lekcj religii: - Co jest rude, ma kitkę i je orzeszki? Jasio podnosi rękę i mówi: - Na 99% to jest wiewiórka, ale siostrę znając, to może być Jezus. tak mi sie napatoczył.. :o

Dwie zakonnice jadą samochodem. Zabrakło im benzyny. Jedna z sióstr postanowiła iść na stację benzynową i wzięła ze sobą jedyne naczynie, jakie było dostępne - nocnik. Wróciła i z tego nocnika wlewa benzynę do baku. Obok samochodem przejeżdżają dwaj księża. Jeden mówi do drugiego: - Siła ich wiary rzuca mnie na kolana...

o zakonnicach to ja znam tylko jeden brzydki kawał Pusta plaża, rozgwieżdżona noc, na piasku leżą dwie zakonnice - siostro jesteśmy jak te gwiazdy. -? - one świecą i my świecą :P

ty patrz jakie to jest głłębokie- Kto rano wstaje ten się nie wysypia. Rodzynka to stroskane winogrono.