Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on gotuje

kolacja dla dwojga

Polecane posty

Gość on gotuje

co by poradzily doswiadczone? zaznaczam, ze jestem poczatkujacym kucharzem, ale zalezy mi aby kolacja byla udana:) co najlepiej podac i jak to "urzadzic", zeby nie wyjsc na glupka?!

Gość on gotuje
jest tu kto?

pieczone ziemniaczki salatka z pomidorow sa pyszne:D tzn my wczoraj na obiado-kolacje mielsmy;) tanie, proste, smaczne i naprawde wykwintnie smakuje i wyglada;) ale mozesz sie oczywiscie bardziej postarac ja teraz za bardzo czasu nie mam wiec nie moge teraz pisac:o

Gość spagettii

Gość on gotuje
chcialbym zeby odbyla sie ona w milej atmosferze ale tak jak pisalem wczesniej nie chce wyjsc na idiote. Jak powinna taka kolacja wygladac? swieczki, kwiaty???

Gość on gotuje
hehe obowiazkowo;)

jesli zapraszasz sympatie, ale jeszcze nic konkretnego, to z kwiatow i calej tej \'romantycznej\' oprawy raczej zrezygnuj. najlepiej zapros ja do wspolnego gotowania - z autopsji wiem, ze wychodzi fajnie ;-) a polecam: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=15142 smakuje bosko i nazwa taka intrygujaca :P + czerwone wino i jest super. aha, gdybys jednak mial serwowac mieso albo rybe, to upewnij sie ze nie zapraszasz wegetarianki.

Gość on gotuje
tak, to jest moja sympatia i juz troche jestesmy ze soba, ale to bedzie pierwsza nasza wspolna kolacja w domu! wlasnej roboty i padlo, ze to ja ja przyrzadzam

a to jak juz troche sie znacie, to zapewne wiesz, czy jest romantycznie usposobiona - jesli tak, to zapalaj swiece i kupuj kwiaty :-)

Gość on gotuje
nie przepada za makaronem :( ja sie zastrzele:P

Gość on gotuje
lubi raczej pikantne potrawy..nie przepada za zielenina

Gość on gotuje
lentilki: bylbym wdzieczny jakbys pomogla..i poradzila jak to wszystko urzadzic! jak to ma wygladac.