Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FGFGFGFGFG

ZNACIE JAKĄŚ 25 LATKE KTÓRA NIE JEST JESZCZE MĘŻATKĄ I NIE MA DZIECI??BO JA NIE!

Polecane posty

Gość nikaaa5
Bez sensu :/ No i co z tego, że 25-latki nie sa zamężne i dzieciate? Zgadzam się z opiniami, że tylko chyba w naszym chorym kraju takie osoby to-stare panny :) hahahahha Ja mam 25 lat i jakos nie czuję, że powinnam juz miec męża i dzieci bo inaczej nie wypada:)

Zakładanie rodziny w tym wieku ma swoje plusy i minusy. Ja akurat dostrzegam więcej plusów. Gdybym w wieku 25 lat nie założy rodziny to dotej pory żyłbym jak moi rówieśnicy od imprezy do imprezy. Nie mając niczego wartościowego. A co do ślubów we wczesnym wieku to pamiętajcie że około 40% poczęć jest nieplanowanych i perspektywa przyjścia na świat dziecka determinuje decyzje o ślubie.

Ja siebie, gdy byłam w tym wieku... A tak poważnie: to bardzo, bardzo wiele kobiet, jakie znam, spełnia oba tytułowe warunki;)

Gość znam jedna co ma
30 lat i ani meza ani dzieci :P

Gość farolala
ja mam 25 i nie posiadam dzieci, bo chlopak mowi ze nie gotowy wsumnie ja tez nie gotowa

ja mam 25, nie mam dzieci (w tym wieku?? ja chce skonczyc studia i troche sie pobawic a nie bawic dzieci), nie mam meza mam sporo znajomych ktore sa niemezate i nie dzieciate ale to chyba zalezy od tego z jakiego domu sie wyszlo... dla nas jest to normalne...

Gość ough khy khy
27 lat za miesiac slub dziecka jeszcze niet

jedni realizuja sie w malzenstwie i dzieciach; inni w alpinizmie, jeszcze inni w malowaniu paznokci jakosci zycia nie determinuje stan cywilny i ilosc przebytych porodow, tylko to ile z zyciowych doswiadczen czerpiemy pzdr \"stare panny\" :-)

Gość 31 latka
ja mam 31 lat..wyszlam za maz 2 tygodnie temu, na dziecko mysle, ze jakis roczek poczekamy, chyba, ze sie przydazy wczesniej, to nie bedziemy sie martwic...

Gość getgetgetgtr
O jakiej to wsi mowa? Prądu tam nie ma, wieczorami seks jest jedyną rozrywką? Jak miałam 25 do głowy mi nie przychodziło żeby już się wiązać i do dziecka uwiązywać!

Gość getgetgetgtr
a ja mam 30, do ślubu mi się nie śpieszy coć narzecz przybąkuje o dacie, no ja wówczas też, na dziecko jeszcze nie pora

Ja mam 24 za soba 5 letni zwiazek plus pol roczne narzeczenstwo,to się wszystko rozpadlo wiec jestem sama. :) A moje kolezanki juz mezatki i dzieciate :) Smieszy mnie \"moda\" zawierania slubow przez mlode nastolaty,nie sadze zesadorjzale,no co z biora sarszego i potem taki ja utrzymuje,zenada. :/ No,le coz ma obraczke i mezusia. haha Nie ma sie czym szczycic jednym slowem. :) Ja zawszechciałam wyjsc za maz w wieku 24-25,bo myslalamze wtedy bede na to gotowa idojrzala,stalo jak sie stalo i chyba niewezme slubu majac tyle lat co siebie ubzdurałam.No,ale to nic zadna strata. ;)