Gość karus-1991 Napisano Sierpień 3, 2007 hej! Mam niecałe 16 lat. Ktos kiedys w owiedział mi, ze w takim wieku nie powinno sie odchudzać a ja muszę, ponieważ wydaje mi sie, że wyglądfa fatalnie. Mam 155 cm wzrost i ważę z jakieś 60 kg lub więcej. Znajomi mi mówią, że wcale nie jestem gruba, ale ja im nie wierzę. Moja dieta wyglądfa tak...codziennie biegam dwa razy i 4 razy jeżdzę na rowerze, 3 razy a dzień pije zieloa herbatę gdyż jest podobno bardzo zdrowa, prawie wogólre nie jadam mięsa...tylko ryby, które uwielbiam, chyba że jest gotowane to tak, jadam warzywa i owoce, pij codziennie 5 szklaenek wody niegazowaej, nie pijję kawy ani innych koloriowych hnapoi, typu Ganta, Sprite, Coca-Cola czy Pepsi. zamiast bułek i pieczywa jadam wafle ryzowe lub pieczywo pszenne wasa. Prawie wogóle nie jadam słodyczy...czasami jest tak że cały dzen jestem o głodzie i nic nie jem, ale musze sobie pocierpieć. Tylko nie wiem czy dobrze to wpłynie na mój organizm (bo czasami jestem słaba jak nie jem). A wy co o tym myslicie? Dobrze robię czy źle! Licze tyko na poważne komentarze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach