Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Jedennnnnn

Powinienem czy nie powinienem ?

Polecane posty

Gość Taki Jedennnnnn

Uprawiam seks z moja dziewczyna dosyc czesto , Kochamy sie bardzo ,ale ona ma dopiero 16 lat boje sie ze jesli nie bedziemy juz razem ona bedzie tak do tego przyzwyczajona ze bedzie to robic byle z kim i byle gdzie czytajac poprzednie tematy wiele osob tak mysli;/ zaczelismy wspolzycie po roku bycia razem czyli zaczela w wieku 15 lat jak myslicie bedzie to robic czy nie ? a moze przyzwyczai sie do mnie i bedzie sie kochac zawsze tylko ze mna ? Co o tym myslicie jak co powinienem zrobic? ograniczyc kontakt seksualny czy wszystko jest ok ?

Gość tak myślę ze
powinieneś nie dopuścić do rozpadu waszego związku dopóki nie skończy 18 lat :O

Gość Taki Jedennnnnn
a co pozniej jak skonczy tą 18stke co to zmieni ? Kocham ja I chce byc z nia cale zycie mam 19 lat wiec nie wiem czy mozna mnie nazwac dzieckiem

Gość Taki Jedennnnnn
prosze o normalne wypowiedzi :/ to powazna sprawa.

Gość zarówno pytanie jak i
odpowiedzi na poziomie :D

Gość Taki Jedennnnnn
chodzilo mi o wypowiedz ojca dyrektora

Poważne wypowiedzi? Lepiej się jej nie naraź, bo spędzisz resztę życia w więzieniu. Podobno seks analny to przyjemność - niewątpliwie będziesz miał okazję się o tym przekonać. Toż to dziecko! Gwarantuję Ci, że za kilka lat będzie tego żałowała, a ściemę o spędzeniu ze sobą reszty życia, zachowaj dla siebie. :O

zgadzam się z Lusesitą. Dziecinada, masz 19 lat a zachowujesz się jakbyś miał 14. Na jakiej podstawie myślisz że będzie to robić z byle kim? Ja też zaczynałam w wieku 16 lat i jakoś teraz nie robię tego z byle kim, robię to z tym samym facetem z którym zaczynałam, codziennie albo kilka razy dziennie i jakoś nie robię tego z byle kim i byle gdzie, tylko z nim ❤️

Ale o co chodzi??? Co sie martwisz o to co bedzie robić jak juz z Toba nie bedzie? Nie kumam tego :O Boże chroń mnie od takich facetów :O

Normalne. Dziecko dla Ciebie za wcześnie i dla niej też. Jesteście tylko gówniarzami i jeszcze przed wami nie jeden koszmar. I to nie związany z seksem. Podejrzewam że nie wiesz co zamierzasz obić w życiu a już martwisz się życiem seksualnym. :O

Ale z dziewczyną autora może być zupełnie inaczej. Może kiedyś zechce grzmocić się drużyną piłkarską? Może okaże się lesbijką? Przecież nic o Was nie wiemy. Nie znamy Was.

Gość Taki Jedennnnnn
dziekuje za wypowiedzi Zamkniety temat.

o emeryturę też już się martwisz?:D nie zamartwiaj się na zapas.. .a nóż widelec będziecie razem do końca zycia i nie potrzebnie zaprzątasz sobie głowę ;););) a jak się rozejdziecie to już jej sprawa co będzie robiła ze swoim ciałem :)

Oczywiscie ze MOŻE byc pogotowiem seksualnym dla facetow i bedzie to tylko twoja zasługa jezeli ja rzucisz.Dlatego zawsze odradzam starszym facetom zabieranie sie za dzieci