Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 Mieczysław :) brzmi dumnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pruscoo Napisano Sierpień 3, 2007 a mruczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 mruczy cichutko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morpheus 0 Napisano Sierpień 3, 2007 no tak...napisalem bezmyslnie :O ...juz wiem !:) zle mu krawat wiążesz a Mieczyslaw wage wielka do tego przywiązuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 ależ ma gustowny biały krawacik na czarnym tle na przednich łapkach białe skarpetki na tylnych - białe podkolanówki :D słodki jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pruscoo Napisano Sierpień 3, 2007 to się nie martw, a swoją drogą mam kolegę, którego pies nie szczeka, a jest mieszcańcem bernardyna, czyli "kawał" psa, b. rzadko, ze zwierzętami jak z ludźmi - różnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morpheus 0 Napisano Sierpień 3, 2007 hm... to wlasciwie o krawat tez nie moze sie czepiac :) trzy miesiące powiadasz ? to mlody jakis.. moze poprosu nie ma potrzeby miauczec Nie dajesz mu szansy by musiał prosic o cokolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to miaucz za niego Napisano Sierpień 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Sierpień 3, 2007 widocznie wśród zwierząt tez są niemowy :) chyba :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koty dwa Napisano Sierpień 3, 2007 moje miauczą bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaleidoStar 0 Napisano Sierpień 3, 2007 może przemianuj go na Miauczysława...i to go zmobilizuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Sierpień 3, 2007 jeeeeenyyyy Luśka przeca to o Mietka chodzi nie ???????? biduś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morpheus 0 Napisano Sierpień 3, 2007 moze zamiast karmy z puszki walnij mu smierdzaca makrele :D moze sie wkurzy i zacznie ryczeć jak jaguar :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 no o Mietka chodzi :D mówicie... Miauczysław? ;) fajnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Jeny bo tak siedziałam i chwilę i se przypomniałam jak wybieraliśmy imię :D :D jeny jeny czemu on nie miauczy gooopi Mietek ? :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 on zje wszystko :) nie grymasi bo na podwórku niewiele miał :O miał, miau :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 widzisz teoria miała być Mietka ale wybrałam najsłabszego kotka :) no i na faceta trafiłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morpheus 0 Napisano Sierpień 3, 2007 no dobra ..bez zartow ! jesli to przygarniety z podworka kotek to nic dziwnego ze nie miauczy ........ zobaczyl ze zycie moze wygladać inaczej i zaniemowil ze szczescia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcysiankaaa Napisano Sierpień 3, 2007 Może ma taka osobowość-"przepraszam, że żyję i przepraszam za wszystkie kłopoty"-i dlatego jest taki cichutki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieste Napisano Sierpień 3, 2007 Lusesita, chwali ci się bardzo, że wyleczyłaś i dałaś dom zakatarzonemu podwórkowemu maleństwu.:) Ja myślę, że on się jeszcze nauczy miauczeć, "rozgada" się z wiekiem. Druga sprawa jednak, co rozumiemy przez miauczenie. Moje gadają bez przerwy, ale to w żadnym razie nie przypomina "miau". To są wrzaski, piski i kocie okrzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Sierpień 3, 2007 albo dlatego, że najsłabszy był ;) albo moze faktycznie kot niemowa ?? :O moja znajoma ma głuchego psa i też średnio ze szczekaniem u niego może Mieciu głuchy ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotek ktory nie miauczy Napisano Sierpień 3, 2007 poniewaz mi sie nie chce:P,maja pokazac zdjecie jednego takiego nudziarza,jak mnie wystraszy jego japa to zaczne sie drzyc(miauczec) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 :D a może ja do niego pomiauczę? pokaże co i jak? :D bo wolałabym nawiazać z nim kontakt słowny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Luśka mówie Ci do weta z nim :) Mietek może byc głuchy zaiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieste Napisano Sierpień 3, 2007 To jest całkiem dobry pomysł. Koty potrafią odpowiadać, ja z moimi 'rozmawiam", tylko musisz produkowac odpowiednio wysokie dźwięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 ale ja z nim byłam, zastrzyki dostawał i krople do oczu :) weterynarz powiedział że może zacznie... kiedyś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morpheus 0 Napisano Sierpień 3, 2007 :).. no to przyjdzie Ci kupic kocie rozmowki :D zaraz gdzie to ja je widzialem ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne. Napisano Sierpień 3, 2007 pomiauczysz troche,to się sąsiedzi zlecą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Sierpień 3, 2007 no ale badał mu ucha pod kątem głuchoty ?? jenny biedny Mietek , żeś mnie zdenerwowała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 nie może być głuchy bo wołam Mietek i leci :O niemowa tez nie bo mruczy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach