Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

kot nie miauczy...

Polecane posty

a to leniwy chyba :D :D moja kocica darła sie jak kurfa prześcieradło :O :O :O :O wolałabym w sumie niemiauczącego ;)

Luesesita to chyba od kota zależy - ja mam dwa takie szkraby - jeden to gaduła niesamowita - miauczy i to jeszcze na 1000 sposobów :-) a drugi może z raz w życiu miauknął i to tak, że jakbym akurat na niego nie patrzyła, to bym pewno w ogóle nie zwróciła uwagi :-)

Małe kotki są jak dzieci: nie wszystkie szybko zaczynają mówić. Moja kotka przez pierwsze miesiące też tylko pyszczek otwierała, a teraz to potrafi łazić po całym domu i miauczeć tak przeraźliwie jakby ją ze skóry obdzierali. I rozmawiać też potrafi, tylko wtedy nie mówi miau, lecz raczej mrr, mra i takie tam inne kocie odgłosy:)

Gość marcysiankaaa
Anulka, ja jescze bardziej kocham koty :P Kiciabźdiągwa, to u mnie córunia. Dla wzsystkich. Tymczasem ta pipa, jakkolwiek jest indywidualistka, odwdzięcza się, mianowicie tym, że da się pogłaskać, poza tym tym lubi, jak się ja nosi na podwórku, lubi , jak ja się smyra po brzuszku, czesze zgrzbłem. Jest cudowna :)

Gość xxxyyyzzz
Zdarza się, że kot na wadę strun głosowych, cz esto tak właśnie jest, gdy otwiera pyszczek, a go nie słychać. Moja ciotka też miała kiedyś takiego kocura, była z nim u weterynarza i taką jej podął przyczynę.

Gość gość
moja kotka ma już 13lat i ani razu nie miaukneła tylko mruczy jak wściekła.