Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bu...

mój chłopak przestaje mnie kochać

Polecane posty

Gość bu...

widzę, jak uczucie po prostu wyparowuje z mojego chłopaka. Nie wiem, co robić... odejść z dumnie podniesioną głową, rozmawiać, walczyć? Wydaje mi się, że rozpoczęcie rozmowy na ten temat spowoduje, że mnie ostatecznie rzuci. Chciałabym po prostu odejść, ale nie umiem, bo kocham go jakąś trudną miłością, wbrew wszystkiemu. Teraz wyjechał... mam parę dni na zastanowienie. Jak sobie poradzić z przemijającym uczuciem?

to właściwie on ma walczyś bo faceci to instynkt walczącego samca

a w czym sie to glownie objawia? w moim przypadku facet nie przestaje mnie kochac ale oddala sie ode mnie... czuje sie jakbym byla z boku, jakas niepotrzebna:O :(

Gość fffffffffffffffffffffffffff
a ja mam 18 i nie ma mnie kto rzucić bo nikogo nie mam,życie jest do dupy

Gość ja mam tak samo
dark water jak sobie z tym radzisz??

od miesiaca jest jakos nie tak, inaczej niz wczesniej... wczoraj mialam taki kryzys, ryczalam caly czas, bo wydaje mi sie ze z czasem uczucie wygasnie calkiem.... wiem, ze mie kocha, ale czasem to nie wystarczy.... rozmawialam z nim o tym, powiedzial ze tez to zauwazyl, ale bedzie sie staral zeby na nowo bylo tak jak na poczatku... jutro wyjezdzam na kilka dni... odpoczniemy od siebie, przemyslimy wszystko... mam nadzieje ze sie ulozy, za bardzo go kocham...

Gość bu...
darkWater... dobrze cie rozumiem. My się nawet rozstaliśmy na jakiś czas. Ogólnie jesteśmy mistrzami rozstań i powrotów. Nie, nie mam 17 lat, a z tym facetem planowałam się zestarzeć. Boję się, że to j zniszczyłam ten związek... byłam straszną heterą. Pewnie powinnam się odsunąc i pozwolić mu poczuć, jak to jest beze mnie, ale jakoś nie umiem :(.