Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania_30

Jakie imie proponujecie nadacmojej coreczce?

Polecane posty

Gość hania_30

Lekarz wczoraj wyczytal na usg,ze bedziemy mieli coreczke. Jakie imie propnujecie dla niej? Ania,Ewa, Alicja,a moze...?no wlasnie.czekam na Wasze propozycje.

To Twoje dziecko i to wylącznie Twoja decyzja .Pytanie o zdanie w tej kwestii na forum wydaje mi sie conajmniej nie na miejscu :O

Gość ja się nazywam
Ewa i jestem zadowolona - razi mnie tylko forma Ewka takie zimne i ordynarne. Ala - ślicznie. Natalaka, agata, lena, zuzia - to moje typy :)

Gość hgfe
weronika

Gość Blonydeczka
Julia! To najpiekniejsze imie damskie!

Gość hania_30
nimfa bez nog,a co ty taka drazliwa dzis? pytac juz nie wolno czy co? zastanawiamy sie nad imieniem, i jestem ciekawa jakie imiona podobaja sie innym.moze wsrod z nich znade cos co przypadnie mi do gustu. a decyzje i tak podejmiemy sami,wiec o co tyle halasu???????????

Gość no to jak
może wyszukiwarka? :p

Martyna, Lena, Agata, Sandra, Wiktoria, Matylda, Alicja, Oliwia. Wybór jest tak ogromny, że teraz możemy rozmawiać tylko o naszych gustach.

Gość no to jak
wiem,wiem !!!!! nazwij ją Kafeteria :p

Darowalabym sobie wszystkie Julie, Oliwie, Wiktorie i Weroniki. Nie chcialabym, aby na imie mojego dziecka reagowalo pol osiedla. No i imiona zbyt wyszukane, w przyszlosci moga byc dla dziecka zrodlem rozpaczy. Z tych, ktore podalas wybralabym Alicje:)

Gość hgfe
a ja wybieram imie Agata

Gość no niesttety
U mnie Alicja zrobiła się powoli tak oklepana jak Julia czy Nikola. Za kilka lat będą same Alicje i pewnie jeszcze Martyny.

Gość hania_30
Esposito, no wlasnie, mysle podobnie jak Ty. szukam jakiegos imenia, prostego,wymownego i ktore raczej nie jest w pierwszej dziesiatce obecnie. A moze Ania? teraz to imie nie jest juz popularne tak jak dawniej, przynajmniej w moim kregu.

Gość hgfe
najbardziej popularne jest KAsia

Gość hania_30
Wydaje mi sei,ze popularne obecnie imiona to: Amelka, wiktoria, Zuzia, oliwia,zosia,julia,natalia,lena i milena, a takze maja. moze poszukamy imienia z poza tego kregu?

W dużych miastach Ania podobno wciąż jest popularna. A może Hanna, Magdalena? U mnie jest mało noworodków o takim imionach.

Dopiero teraz zauważyłam, że sama masz na imię Hania.:)

Gość hania_30
katis, no wlasnie:)sama jestem hanna:)

Gość po medycynie ...
Mi się podoba ALICJA :)

Moja corka ma na imie Maja i kiedy nadawalismy jej to imie, nie bylo jeszcze popularne, a teraz??? Wiec nie ma gwarancji, ze imie, ktore dzisiaj jest rzadko uzywane, za kilka lat nie bedzie hitem...na czasie:)

Podoba mi sie imie Emilia, ale nie orientuje sie w trendach:) Nie lubie natomiast Marzen, Agat, Beat...bez obrazy:)

A może Ulcia albo Jagoda sama mam tak naimie i to nie są często spotykane imiona :) mi sie podobają

z tego co napisała autorka najbardziej podoba mi się Alicja znam 2 i to bardzo miłe dziewczyny ;) a ewa i ania to imiona oklepane, poza tym nie podobają mi się.

Gość hania_30
Alicja, Ula, jagoda, Gabrysia, Ewa-ladnie:) Ania tez ladnie, ae tez wydaje mi sie oklepane,chociaz takie klasyczne, wdzieczne.