Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frida33

co sądzicie na temat wróżek?

Polecane posty

Gość Frida33

Ale tych nowoczesnych, nie z kotem i szklaną kulą!

generalnie naciągają ludzi, ale zdarzają się profesjonalne. Często po prostu są po to, aby komuś pomóc, porozmawiać z taką osobą.

nigdy u takowej pani nie byłam, nie wiem co sądzić. nie wierzę w to. po prostu....

Gość ghhgg
na kafeterii i tak wróżą za darmo więc trudno tu mowic o naciagniu ;) ale na pewno bym prywatnie nie poszla do wrozki i nie zaplacila 100 zl za seans, dla mnie to chore :o

Zaraz po moim urodzeniu moja babcia zadzwoniła do wróżki, która powiedziała jej, że jestem spod znaku Słońca i nawet jeśli kiedyś będę miała problemy, to i tak osiągnę wszystko, o czym marzę. Póki co się sprawdza. ;) Co nie zmienia faktu, że wróżki traktuję bardziej jako ciekawostkę ornitologiczną i nie są one dla mnie wiarygodnym źródłem informacji (w ogóle nie są źródłem :P).

weźmy pod lupę wróżki z kafeterii. jeżeli jakaś Ewa pyta, czy o niej myśli dany facet, czy ją kocha to wróżka jej napisze, że nie, ale ona czuje inaczej. więc pewnie posłucha siebie. nie kwestionuję tu umiejętności naszych wróżek, ale myślę, że raczej wskazują one drogę, pokazują co się może stać, jeśli pójdziemy tędy. człowiek ma wolną wolę i zrobi jak uważa. chciałabym jeszcze dodać, że ślepe wierzenie w przepowiednie nic nie da. a tym bardziej ich wypełnianie. ja traktuję wróżby raczej z przymrużeniem oka ;)

skorzystałam kiedyś z usług profesjonalnej wróżki w celu sprawdzenia paru informacji. przepowiedziała mi, że ten chłopak z którym wtedy się spotykałam będzie moim mężem i takie tam. przestaliśmy się spotykać, bo byłam dla niego za gruba :O ważyłam wtedy 56kg przy 165 cm wzrostu :O

ja bylam u wrozki i przepowiedziala mi mnostwo rzeczy, ktore sie sprawdzily, np. wypadek samochodowy, przeprowadzka, powiedziala mi, ze spotkam bruneta, ktore mnie mocno rozcaruje, ale to nic, bo wkrotce po tym poznam starszego mezczyzne, ktory da mi duzo szczescia i zostanie moim mezem, powiedziala mi z jakim wynikiem skoncze studia, itp. Wszystko sie sprawdzilo, moim kolezankom tez.

Gość a ja tu kiedys wrozylam
i jakos sie sprawdzalo mimo iz oprocz daty urodzenia nic wiecej o tych osobach nie wiedzialam.... Trzeba tylko pamietac ze czlowiek ma wolna wole....

widocznie trafiłyście na kompetentne wróżki ;) ja jednak, mimo wszystko, nie chciałabym wiedzieć, co mnie spotka. jakaś ciekawość oczywiście jest, ale gdybym miała żyć ze świadomością, że czeka mnie np. jakiś wypadek to wolałabym nie wiedzieć nic. ;)

Gość w nosie z jegerem
zołzowata --> a teraz ile ważysz? skąd wiesz może jeszcze sie zejdziecie i przepowiednia sie spelni :D

w nosie z jegerem => teraz ważę 54,5 kg przy tym samym wzroście ;) nawet gdyby wyraził taką chęć, w co powątpiewam, to ja bym nie chciała. zdarza mi się go nieraz widywać i stwierdzam za każdym razem, że miałam chyba oczy w czterech literach :P zresztą przepowiednia ukazywała nieco inną kolej rzeczy ;)

Gość onna////
dobra wrozka zawsze powie, ze to co wskaze wcale sie nie musi wydarzyc, ze mozemy po prostu stanac przed wyborem, i ze tak zawsze wszystko od nas zalezy.

Gość
a ja wierze że wróżka może przepowiedzieć przyszłość... w Wodzisławiu była taka wróżka, która mojej mamie , babci i cioci przepowiedziała całą przyszlość....

Gość w nosie z jegerem
Chcesz powiedzieć, że mialas po prostu klapki na oczach :D ale jak widać nie wszystkie wrózby się spelniają więc nie nalezy slepo w nie wierzyc ;)

Gość onna////
----a ja tu kiedys wrozylam----a teraz juz tutaj nie udzielasz porad???

Gość w nosie z jegerem
onna//// ---> a z czym masz problem? moze da sie to rozwiązać bez wrozenia ;)

w nosie z jegerem => poniekąd ;) był miły, ale nie pasowalibyśmy do siebie tak czy inaczej ;) niech sobie żyje gdzieś tam ;) widocznie ta wróżja była jakaś wyjątkowo nieudolna :P

Gość huullanka
Ty chyba wróżysz z kart Piotrusia-------------

Gość a ja tu kiedys wrozylam
juz nie udzielam nikomu porad...narazie...mam za duzo obowiazkow a wrozenie to na razie tylko hobby

Gość w nosie z jegerem
a ze zwyklych kart tez da sie wrożyć? bo karty tarota są bardzo drogie niestety :( tez bym chciala sie nauczyc wrozyc ;)

Gość onna////
nie , nie sadze ze da sie go tak rozwiazac;-), to jest trudna sytuacja, naprawde bardzo trudna.

Gość onna////
a ja tu kiedys wrozylam----no szkoda, myslalam, ze jakis wyjatek bedzie.;-) ale nie jestem nachalna osoba wiec nie bede juz trula o prade;-)

ze zwykłych też się da wróżyć ;) nawet kiedyś nabyłam odpowiednią publikację na ten temat ;) nawet kiedyś wróżyłam, ale moje przepowiednie to było rzucanie kulą w płot :D nic a nic się nie sprawdzało :P widocznie nie mam do tego smykałki :)

Gość ja tu kiedys wrozylam
ze zwyklych kart to mowi sie ze stawia sie kabałę. da sie wrozyc ale najlepiej jaby byly tio karty papierowe i nie wolno ich uzywac potem do gry. Ja wroze z tarota - karty faktycznie tanie nie sa ale uwierz mi ze jak sie dobrze poszuka to mozna po bardzo korzystnej cenie kupic ( korzystnie ok 30zl za talie ridera- waita)

Gość w nosie z jegerem
30 zl to jest nawet ok. jak ja szukalam to ceny byly wszedzie duzo wyższe. widocznie źle szukam :)

Gość onna////
a ja tu kiedys wrozylam----ale, do postawienia kart chyba potrzeban jest dokladna data urodzenia???bo podajac tylko miesiac w ktorym sie urodzilo, mozna tez tak wrozyc???

Gość onna////
pytam, tak z ciekawosci, bo jest tu tez topik na ktorym wrozka chce tylko miesiac urodzenia.

Gość ja tu kiedys wrozylam
polecam allegro:) i jest ksiazka z kartami barbary antonowicz -wlazińskiej " karty ridera waitea'a proste i skuteczne" . Kartuy moga byc ale ksiazeczka naprawde mala i malo informacji