Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frida33

co sądzicie na temat wróżek?

Polecane posty

Gość natartart
podnoszę i ślicznie proszę

Gość onna////
cieakwe co bedzie po tym lutym;-). dziekuje i tak bardzo wrozko za to , ze w ogole zechcialas rozlowyc dla mnie karty pomimo, ze juz tego tuaj nie robisz-jestem wdzieczna z calego serducha-a z tymi emocjami to prawda-jestem bardzo emocjonalna osoba i te emocje mnie gubia.

Gość natartart
onnna/// życzę, zeby sie jednak ułozyło po Twojej myśli moze też byc tak, z ecoś w Tobie sie zmieni, i jeśli nic nie wyjdzie z tej relacji uznasz,z e nie ma tego złego Jeśli nie wiesz co masz robic nie rób nic żyj, jakbyś nie wiedziała, o tej wróżbie, to najlepsze wyjście. Pozdr,

Gość onna////
natartart------dzieki;-), przynajmniej jedna osoba, ktora nie ocenia z gory jak to wszystko wyglada;-). pozdrawiam i dziekuje.;-)

Gość natartart
Ja rozumiem, ze nie mamy czasem wpływu, uczucie pojawia się i już, co z tego, ze ten mężczyzna jest starszy, jakie to ma znaczenie, przecież On tez ma uczucia, potrzeby itp. Uprzedzając pytania i komentarza, ja nie mam takich doświadczeń. Najłatwiej kogos ocenić nie znając go nawet.... Jeszcze raz - szczęścia Tobie życzę.

Gość szantakler
ja byłam u wrozki i dałam tylko25zl jak narazie wszystko sie sprawdza .Wyszłam za meza o ktorym mowiła ,miał wypadek jak powiedziała tylko jedno mnie martwi mam dwojke dzieci a ona mowiła ze bedzie trojka ,tylko ze ja juz nie chce miec wiecej i zastanawiam sie czy przepowiednia sie sprawdzi.Ja chciałam jedno i naprawde zabezpieczalismy sie!

Gość onna////
dobrze, ze istnieje, jeszcze wolna wola, a wrozby i przpowiednie nie sa ostatecznym rozwiazaniem;-). bylam tez kiedys u wrozki, a mianowicie rok temu (to byla moja pierwsza i jedyna wizyta) i to comowila rzeczywiscie po czesci sprawdza sie, ale podkreslala, ze to ja wybieram i decyduje jak dana sytuacja sie zakonczy... natartart---istnieja jeszcze zyczliwi ludzie;-)

Gość cala prawda .....
ja tez jestem życzliwa przecież i zyczliwie Ci mowię to co myślę, czyli ze związki ze starymi prykami są co najmniej smieszne i naprawde rzadko kiedy takie związki przetrwają :o

Gość onna////
cala prawda .....-------nie, ok, szanuje Twoje zdanie. ja tez tak uwazalam jeszcze pare miesiecy wczesniej. Nie bede tlumaczyc jaki on jest wspanialy itp., bo i tak nie uwierzysz. Taka sytuacje trzeba przezyc zeby moc cos o niej powiedziec.

Gość cala prawda .....
ok, niech Ci będzie :) 🖐️

Gość Frida33
Wszystkim dziękuje i zapraszam ponownie do dyskusji...

Gość Frida33
właśnie co sądzicie o wróżkach!!!

Gość ja tu kiedys wrozylam
hej to znow ja przepraszam ze ucieklam bez pozegnania! ona/// --- jeszcze ci dokoncze - prawdopodbnie twoja mama albo starsza siostra moze cos "przeczuwac" wiec uwazaj! powiem krotko -jeszcze troch pospotykasz sie z ta osoba do momentu az zorintujesz sie ze wiecej dajesz a prawie nic nie dostajesz! nie mowie ze dzis ale z ciezkim sercem odetniesz sie od tej osoby! troche pocierpisz ale nastepna osoba jak spotkasz ( osoba uczaca sie - student, energiczna , wesola)bedzie twoja druga polowka :) jest slub i naprawde pelnia szczescia! wiec glowa do gory!

Gość ja tu kiedys wrozylam
natartart ---------- Obecnie mozesz miec wiele watpliwosci do waszego zwiazku - mozesz popadac w depresyjne nastroje, mozesz watpic w swojego partnera, ogolnie mozesz miec wrazenie ze zycie stoi w miejscu i nie wiesz co dalej robic! Zwiazek 7 i 3 do najlatwiejszych nie nalezy! moze byc takze jak jedno chce sie bawic i szalec to drugie chce suiedziec w domu! mozeci miec takie smae zdania ale kazde chce ciagnac w swoja strone! jesli chodzi o dalsze trwanie zwiazku - jest on pod silnym wplywem swojej mamy!!jesli chodzi o wasz zwiazek to pozycie sexualne powinno byc ciekawe:) Ty zas masz mieszane uczucia co do tego zwiazku! Jesli pytasz mnie o to czy bedzie slub - ja tego w kartach nie widze! przynajmniej na razie! jest przed wami okres rozkwitu zwiazku. rozklad ulozyla sie na rok do 18 miesiecy!

Gość taka jedna siaka
Moja babcia jest wróżką;) powaznie! juz wielu osobom pomogła. jednekjo kolesia prawie z bankructwa wyciągnęła, wiele małzeństw poprowadziła, ale jakoś jak mi wrózy to mi sie nie sprawdza...

Gość natartart
ja tu kiedyś...- dzięki, faktycznie sporo prawdy w tym co napisałaś,mam doła w zwiazku z nim, czekam na jego rozwód i nie jestem niczego pewna. Pozdrawiam.

a ja wlasnie jestem bliska zalamaniu.... wrozka postawila mi tarota....... nie chce zeby sie sprawdzilo..... czy to sie zawsze sprawdza czy idzie jakos temu zapobiec? prosze pomozcie, bo odchodze od zmyslow?