Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frida33

co sądzicie na temat wróżek?

Polecane posty

Gość w nosie z jegerem
jak bede miala troche kasy to na pewno sobie kupię, bo narazie jestem niestety splukana :o

Gość onna////
;-(

Gość ja tu kiedys wrozylam
ja zajumje sie atrotem a numerologie znam srednio. potrafie tylko charakter osoby okreslic i rok astrologiczny w jakim sie znajduje! Generalnie potrzeba calej daty urodzenia - dzien miesiac rok

Gość w nosie z jegerem
a to nie jest tak, ze ta droższa talia jest lepsza i lepiej wróży, czy też nie ma żadnej roznicy pomiedzy tanią talią a drogą?

w czym moge pomóc? jedno pytanko dam rade - tylko uprzedzam ze nie ogolne typu co mnie spotka w najblizszym czasie...

Gość onna////
no wlasnie. a tak poza tym to naprawde chyba jest ciekawe zajecie, moc zagladac w ludzkie losy i je poznawac...

Gość onna////
ok. jestes kochana. moja data ur. 02. 02. 1985,

z taliami to bardziej jest marketing ... dobra talia to taka z ktora tobie sie dobrze pracuje! cena nie ma roli! a jesli poszukasz w roznych sklepach to ceny tej samej tali roznia sie nawet o 70zl!!!! mi najlepiej sie pracuje z talia ktora kupilam od innej osoby! byla wiec zatem uzywana a kupilam ja za 15zl! moze sie to wyada smieszne ale talie sie czuje - trocjhe tak jak z facetem - albo chemia jest albo nie ma!

Gość onna////
pytanie: czy ten facet o ktorym mysle, stanie sie jeszcze bardziej kims waznym w moim zyciu, i czy ten zwiazek ma szanse?/ nie oceniajcie z gory pytania-bo to jest naprawde trudna sytuacja dla mnie

onna/// pytanko jeszcz podaj...

a znasz jego date urodzenia? ale uprzedazm dawno nie wrozylam mam nadzieje ze nie wyzlam z wprawy:)

Gość w nosie z jegerem
ok rozumiem :) świetne porownanie z tym facetem i chemią :D

Gość onna////
czy ono ma byc bardzie precyzyjne??

pytanie ok tylko sate urodzenia osoby o ktora pytasz i to wszytsko

Gość onna////
znam...hmmm...o ile to jest jego rpawdziwa data: 28.11.1953. nie oceniajcie z gory dizewczyny.

Gość w nosie z jegerem
:o

Gość natartart
ja tu kiedyś...- moze i dla mnie znajdziesz chwilkę? prooooszęęęęęęęęęęęęęęęęę

Gość Frida33
Chętnie poczytam odpowiedź.

wieszw gruncie rzeczyto jestes bardzo silna osoba, masz chrakterek , ale przez te 2 w twojej dacie urodzenia o jestes bardzo wrazliwa , nieco labilna emocjonalnie, mozesz popadac w nastroje depresyjne... w zyciu pownnas duzo pracowac bo praca cie bardzo lubi:) I duzo sie w zyciu ucz bo na 100% zaprocentuje to w przyszlosci! Osoba o ktora pytasz jest bardzo lwdacza lubi sobie podporzadkowywac ludzi, nie znosi sprzeciwu, bywa humorzasta... i lubi dobrze sie bawic! Numerologia mowi ze ten zwiazek nie ma szans - ty jestes w roku konczenia on jest w roku flirtu zabawy i sexu... ale nie bede ci sie tu rozpisywac tylko karty postawimy.. wiec ... masz w glowie pewno rozterki co do twgo czy dobrze robisz... wyglada to na takie zauroczenie od pierwszego wejrzenia.. . to co moge ci powedziec to ze ten pan ma za soba zwiazek dlugoletni a teraz hce przezyc druga mlodosc.. karty nie wskazuja tu na wspolna droge raczej an to ze zgodnie ze swoim sumieniem dasz sobie z tym spokoj - bedziesz troszke jeszcze cierpiec alle uwierz miz e to nei jest facet dla ciebie!

Gość natartart
na wszelki wypadek napiszę : ja 12.05.79., on 23.04.74. Czy bedziemy razem, pobierzemy się, będziemy szczęśliwi, będą dzieci?

Gość onna////
:-(

Gość w nosie z jegerem
To ja bym jej to samo bez wrozenia mogla napisac :D

Gość onna////
dziekuje bardzo za porade. ;-)

ijego partnerka naprawde nie bla szczesliwa w tym zwiazku... ONNA/// - cos nie tak powiedzialm??? uwierzm i ze po lutym wszytko sie odmieni!

Gość onna////
ale, dla mnie jest to cudowny czlowiek naprawde, i kazdy patrrzac sie na roznice wieku moze to powiedziec-nie warto, zbyt duza przepasc miedzy wami.;-)

Gość onna////
nie, nie;-), tylko ja po prstu nie mam szczecia do facetow, chyba powroce do hasla-faceci to psy;-)

Gość onna////
ja tu kiedys wrozylam-----------czyli rozumiem, ze najmniejszej szansy cienia????????????

Gość onna////
ja tu kiedys wrozylam----a czy karty powiedzialy, ze on jest wobec mnie w ogole szczery???

Gość cala prawda .....
jak możesz mieć szczęscie do facetow jak bierzesz sie za kogos dwa razy starszego od siebie, kto moglby byc twoim ojcem :o szuka sie kogos w podobnym wieku, albo troche starszego, ale nie jakiegos dziadka :o

Gość onna////
no tak wiedzialam, ze tak bedzie zaraz krytyka, a skad wiesz ze to ja go znalazlam?? skad wiesz jaka jest w ogole sytuacja???co???nie lubie ludzi ktrzy nie znaja sytuacji a sie wypowiadaja.