Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfdsf

Po jakim czasie od poznania partnera uprawialiscie seks,calowaliscie sie ???

Polecane posty

Gość fdsfdsf

Po jakim czasie poszliscie do łózka z partnetem od poznania ? Kiedy był wasz pierwszy pocałunek ? Jezeli jestescie jeszcze razem to jak długo ??

Gość tak szczerze
hmmm 2 dni i poszliśmy na całość. Jesteśmy razem 7 lat i jest ok.

Gość a u mnie tak...
calowanie plus pieszczoty -- pare godzin po poznaniu sie sex - po 2 miesiacach jestesmy razem 5 lat a od dwoch lat malzenstwo

Gość calapraw
w pierwszym związku: całowanie od 2 spotkania, sex po okolo roku. czas związku 3 lata w drugim związku: całowanie od 3 spotkania, sex na 5 randce, ale czy to związek to jeszcze nie wiem...

Gość mad dga
Poszliśmy do łóżka po półtora miesiącu bycia razem... Jesteśmy razem ponad półtora roku niczego nie żałuję... (jeszcze)

Gość ZtegoCoWiemTo...
Prawie 2 lata razem Całowanie się na 3 spotkaniu, seks po roku bycia razem.

pocalunek po miesiacu (troszke dlugo..:() sex po roku i trzech miesiacach jestesmy razem dodzisiaj to juz 2lata 7 miesiecy i 3 dni :)

Calowalismy sie na drugim spotkaniu. Sex po 3 miesiacach. Jestesmy razem rok i trzy miesiace. :)

Gość forall
kobity sie jednak nie szanuja, daja dupy bo facet sie ladnie usmiechnie. My to zrobilismy po 5 miesiacach.

Gość tak szczerze
foral---- > idąc twoim tokiem myślenia i uzywając twojego słownictwa gdybyś się szanowała to byś dała dupy dopiero po ślubie a nie po 5 miesiącach...

Gość forall
nie jestem nawiedzona katoliczka, ale uwazam, ze kobieta powinna sie szanowac i nie rozkladac nog po paru spotkaniach.

Gość my tak
calowanie na pierwszej randce sex po tygodniu znajomosci razem od 6 lat

Gość forall
nie jestem nawiedzona katoliczka, ale uwazam, ze kobieta powinna sie szanowac i nie rozkladac nog po paru spotkaniach.

Gość luuuuna
pocalunki na 2 spotkaniu, sex na 3 spotkaniu............jestesmy juz razem ponad rok!!

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Seks po 9 miesiącach od poznania się, a po 3 bycia razem. Macanek i buziaków nie obliczałam :)

Pierwszy buziaczek taki tylko cmok był na pierwszym spotkaniu na pożegnanie ;) A taki już bardziej namiętny na drugim :) Sex zaczęliśmy uprawiać po ok.3 miesiącach ;) J esteśmy razem już 2,5 roku :D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
...a jestesmy ze sobą 4 lata.

Gość luuuuna
znalismy sie wczesniej 3 mce zanim zaczelismy sie spotkac!!

Gość a u mnie tak...
a czemu to kobieta zaraz sie nie szansuje? A facet to co - jemu wolno? Nie sadzisz ze to kiedy zaczyna sie wspolzycie to sprawa prywatna? Skoro osoby tu pisza ze mimo wczesnego rozpoczecia wspolzycia sa z partnerami i szczesliwe to znaczy ze ich faceci zle nie mysleli o nich. Jak na razie glupie i bezpodstawne wyoki wydajesz sama ty. I rzeczywiscie skoros taka porzadna dlaczego szlas do lozka juz po 5 miesiacach? trzeba bylo czekac az do slubu.

Gość kobiety ktore szybko chodza
z facetami do lozka ryzykuja, ze beda mialy wielu partnerow seksualnych. przebieg idzie w gore, a wartosc kobiety, jej cnotliwosc, czystosc i niewinnosc coraz bardziej maleje

Gość a u mnie bylo to tak
na 1 spotkaniu - całowanie, pieszczoty, on wkładał mi ręce w majtki, ja jemu dotykałam penisa na 2 spotkaniu - byliśmy nago, uprawialiśmy oral z finałem u obu stron na 3 spotkaniu - seks Jestesmy razem 2 lata i niedługo ślub. :)

Gość faceci ktorzy szybko chodza
z dziewczynami do lozka ryzykuja, ze beda mieli wielu partnerow seksualnych. przebieg idzie w gore, a wartosc mezczyzny, jego cnotliwosc, czystosc i niewinnosc coraz bardziej maleje

tylko, ze facetow nie ocenia sie na podstawie ich przeszlosci seksualnej, kobiety nie przywiazuja wiekszej wagi do przeszlosci swojego partnera

Gość lovelita
calowanie hmm chyba na czwartym spotkaniu, seks po miesiacu (moj pierwszy raz :D) i jestem do tej pory najszczesliwsza osoba na swiecie i on do tej pory nosi mnie na rekach :)

Gość faceci ktorzy szybko chodza
kobiety ktore szybko chodza kto CI takie cos powiedział ?

niepamiętam kiedy był 1 pocałunek lecz sex po 3 miesiącach jesteśmy razem 8 lat!

A dla mnie póście do łóżka po ponad roku znajomości jest co najmniej dziwne :O To chyba kobiety na siłe chcą sie bawić w takie niedostępne :o Nie mówię, zeby na pierwszej randce ale jeśli ma sie na to ochote to nie rozumiem dlczego na siłę to odkładać ;)

malo jest kobiet, ktore np. chca faceta prawiczka. kobiety az tak duzej wagi do przeszlosci faceta nie przywiozuja. poza tym to dobrze jak dziewczyna idzie do lozka np. po roku. bo znaczy, ze jest porzadna, cnotliwa i nie jest latwa. jak np. poszla by ze mna po miesiacu czy nawet dwoch to bym pewnie mial taka za latwa dziwke

Gość dhfdhsdh
ale co to znaczy dobrze że kobieta chodzi po roku? Dla kogo dobrze? Może dla ciebie, ale pamiętaj - nie dla wszystkich. Przyklady opisane w topiku udowadniają że to nie ma znaczenia. Zresztą nawet ja jestem dobry przykładem. Seks po 4 dniach znajomości, a dziś jesteśmy małżeństwem.