Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
*22*

***** Syndi 35 *****

Polecane posty

Gość naresca
na skladzie sie nie znam, chemii nie konczylam:) ale jezeli chcesz pigulek na cere, a novynette Cie nie satysfakcjonuje, to warto sprobowac! skonczylam 6 opakowanie syndi, cera gladka i pierwszy w zyciu calkiem bezbolesny okres. jak dla mnie, sa najlepsze! moze i dla Ciebie beda odpowiednie:)

Gość PZ
Ja brałam Syndi-35 ze 2 miesiące temu :)) Tableki są dobre i jako antykoncepcja i poprawa cery... miałam dłuższą przerwe w ich braniu ale od dzisiaj zaczynam spowrotem :)) mi one pasują chociaż bolały mnie po nich piersi.. Pani doktor powiedziała że nie szkodzi że bolą... poprostu chcą rosnąć hihi.. pozdrawiam..

Gość monya
Ja jestem w połowie 6 opakowania. Jak dotad również miałam takie bóle piersi, ale przy tym opakowaniu kompletnie nic nie odczuwam!:)

Gość sylwia2812
Mam pytanie do tych dziewczyn które już są przynajmniej po 3 opakowaniach syndi-35. Otóż ja biore te tabletki głównie ze względu na mój obfity i długi okres i pierwsze 2 okresy jakie dostałam trwały 5 dni i były skąpe, dlatego byłam zadowolona natomiast moje 2 kolejne trwały 7 dni i były obfite. Jestem teraz w trakcie przyjmowania 4 opakowania. Myśle raczej o całkowitym odstawieniu tabletek niż o zmianie na inne. Czy któraś z dziewczyn miała podobny problem?

Gość naresca
jestem przy siódmym opakowaniu i okres mam 5-6 dni, naturalny raczej, żadnych dużych obfitości. jeżeli masz zbyt obfity - zmiania pigułek powinna pomóc.

Gość Aneczka 20
mam pytanie ja jestem przed kuracja Aknenorminem na tradzik, i lekarz kazal mi stosowac tabletki syndi 35, tylko ze ja sie boje ze pojawi mi sie wiecej owlosienia w miejscach w ktorych nie powinno go byc, chociaz i tak troszeczke go mam, a wy jak je bierzecie, bo mi lekarz kazal brac przez pierwsze 21 dni od pierwszej miesiaczki a pozniej 7 dniowa przerwe czy ktoras z was tez tak ma, i czy to jest normalne, nigdy nie bralam tabletek anty wiec nie wiem, prosze odpowiedzcie mi prosze z gory dziekuje

Gość camelcia
Aneczka 20 a czytałaś ulotkę? Tabletki zawsze bierze się przez 21 dni i po tym 7 dni przerwy. 1 tabletkę bierzemy w 1 dzień miesiączki. Co do owłosienia- nie słyszałam aby tabletki anty powodowały nadmierne owłosienie za to syndi ma je zmniejszać ! Zaczęłam już 2 opakowanie tabletek, krwawienie z odstawienia zaczęło się 6 dnia przerwy, było właściwie bezbolesne i trwało 6 dni. Zawsze mój okres trwał 7 więc trochę się skrócił z czego jestem zadowolona :)

Gość camelcia
No i przechwaliłam. Krwawienie trwało 6 dni, wczoraj cieszyłam się że się skończyło a dziś (8 dzień) dostałam plamienia:/ i to całkiem sporego , brązowego :/ Mam nadzieję, że to chwilowe bo bez tabletek nie miałam żadnych problemów. Pozdrawiam

Gość alesja
cera te sprawy, fajnie sie czyta, a powiedzcie mi kochane - co z ciążą? słyszałam ostatnio o tylu "dzieciach z tabletek" i jak na złość dzisiaj raniutko powinnam dostać okres i NIC. jestem po 5 opakowaniu. diotychczas miałam słabiuuutki, aż miło i nie bolało i w goóle było pięknie, a ostatnio zamiast miesiączki takie tam ledwo co, natomiast teraz zamiast dostać rano jak juz mówiłam kompletnie nic. chcę tylko dodać, że dotychczas dostawałam z zegarkiem w ręku idealnie co 28 dni nad ranem. i co teraz?! swoja drogą to jestem pierwszą panikarą, ale nie chce dzidzi :/

Gość naresca
osobiscie nie slyszalam o zadnym dziecku pigulki:) biore od 7 miesiecy, seksu sobie nie zaluje, tak jak kilka moich kolezanek, wczensiej siostra i tak dalej. moj gin powiedzial, ze aby bylo realne zagrozenie, trzeba opuscic co najmniej 2 piguly w srodkowym tygodniu. jak sie bierze regularnie, problemow nie ma

Gość naresca
ps. masz obawy - zrob test:) najlepsza, choc stresujaca metoda wczesnego wykrywania ciazy. pamietaj, ze szybko wykryta, moze byc przerwana:*

Gość b-c
hej;. jestem przy 8 opakowaniu juz.. i teraz ostatnia @ mi sie spoznila o jeden dzien. nie wiem czym to jest spowodowane. ale widocznie moze sie tak dziac. wczesniejsze rowniez deostawalam rowniutko.... mysle ze powinnas poczekac pare dni, jesli nie dostaniesz to czasu rozpoczecia nastepnego opakowania. zrob test...

Witajcie, Mam od kilku lat problemy z cera, kiedys brałam mercilon od 2 lat nie biore zadnych tabletek anty. Bedac wczoraj u ginekologa zaproponowal mi Syndi 35 dzieki ktorej poprawi mi sie cera ( sporo syfków i przebarwienia :/). Jednak przeczytałam ulotke... i mam pewne watpliwości, gdyz nosze szkła kontaktowe.. Czy któras z was bierze Sandi i nosi soczewki??? czy jest jakas nietolerancja? Druga sprawa, przeczytałam, ze nalezy unikac kontaktu ze słońcem... Niedługo lato... a ja uwielbiam sie opalac... czy faktycznie dzieje się cos??

Witajcie, od kilku lat mam problemy z cera, kiedys brałam mercilon, od 2 lat nie biore zadnych tabletek anty. Bedac wczoraj u ginekologa zaproponowal mi Sandi 35 dzieki ktorej poprawi mi sie cera ( sporo syfków i przebarwienia :/). Jednak przeczytałam ulotke... i mam pewne watpliwości, gdyz nosze szkła kontaktowe.. Czy któras z was bierze Sandi i nosi soczewki??? czy jest jakas nietolerancja? Druga sprawa, przeczytałam, ze nalezy unikac kontaktu ze słońcem... Niedługo lato... a ja uwielbiam sie opalac... czy faktycznie dzieje się cos??

Gość monya
reakcja na słońce może wystąpić, ale to jak gra w totolotka;) z reguły dziewczyny bardzo cieszą się słońcem, nic się nie dzieje, a ja niedawno intensywnie korzystałam z solarium przed studniowka i jestem cała i zdrowa;)

Gość ida b.
zdecydowanie NIE polecam tego preparatu!! od dłuzszego czasu walcze z hiperandrogenizmem, stąd zaczęłam przyjmować syndii - 35, jako zalecany dla kobiet z takimi problemami, ale poprawy nie było prawie żadnej! jedynie mnóstwo skutów ubocznych: nudności, bóle brzucha, i DEPRESJA! dziewczyny uważajcie, gdyż preparat zdecydowanie obniża nastrój!! poza tym lepie nie liczyć na poprawe kondycji włosów, czy też skóry, mimo iż brałam lek przez 6 miesięcy polecam albo yasmin albo najnowszą ego wersje yasminelle

Gość pati880011
hej dziewcxyny prosze was o szybka odpowiedz i pomoc zaczynam panikować wiec tak... skonczyłam w NIEDZIELE 3opakowanie syndi 35 dziś jest sobota i dalej nie dostałam okresu :( co mam robić wczoraj powinnam dostać a to już 6 dzień przerwy w poniedziałek powinnam wziasc nast opakowanie... a moj ginekolog tez przyjmuje dopiero w poniedziałek

Gość pati880011
i musze dodać ze tabletki brałam regulalnie i nie pominełam żadnej!!! w poprzednim opakowanie jednej zapomniałam ale dostałm okres jak była przerwa a teraz wziełam wszytkie tabll. pilowałam tego fest i nie mam okresu prosze o pomoc!!!

Gość alesja
miałam niedawno ten sam problem, ale wlaśnie dzis rano dostałam @ w ulotce jest napisane, że jak w czasie tej 7 dniowej przerwy nie pojawi sie miesiączka, to trzeba iść do gina. także postaraj sie iść w poniedziałek i zrób sobie test, ale mysle, że nie ma sie czym martwić, ja też panikowałam, ale już mam @ (swoja dogą, to chyba nigdy sie tak tego faktu nie ucieszyłam :D) spokojnie mała, będzie dobrze, tylko idź oniecznie do lekarza jak nie dostaniesz do poniedziałku, pozdroawiam :*

Gość naresca
kochamy forumowiczki piszące STANOWCZE NIE TYM PIGUłKOM! :) moje ulubione! bo to przecież nieistotne, że kilkadziesiąt osób, które biorą i mówią o tym na naszym forum je sobie chwali... powodują depresję! no patrzcie, jaka jestem smutna! ludzie, litości:) każda inaczej reaguje na preparaty! ja miałam stany depresyjny po harmonecie, a przy yasmin przytyłam 13kg! wiec nie mowcie proszę, że to wszystko wina preparatu. bo każda jest inna. a do gina trzeba iść, gdy okresu nie ma. na szczęście mi się nic nie spożniało nigdy

Gość sylwia2812
A może ktoś mi napisac jak to wkońcu z tymi tabletkami jest, chodzi mi dokładnie o poziom hormonów jakie one zawierają, wysoki czy niski?? Syndi 35 to odpowiednik diane 35 czyli jak już słyszałam od wielu osób jedne z najsilniejszych pigułek jakie są na rynku...

Gość katana
suri ja nosze kontakty jestem po drugim opakowaniu i nic zlego síe níe dzieje! troche urosly mi piersi (czekam na jeszcze)i cera teź ładniejsza choc na ulotce pisze ze poprawa po 3 opakowaniach. nie mam zadnych bóli. libidó wysokie,bez zmian:P JEST GIT

Gość sylwiaaaaaaaaaa
a powiedzcie mi, bo wlasnie jestem przy 3 tabletce noi wiadomo pierwsze opakowanie wzielam z 1 dniem miesiaczki i okres trwal tylko 2 dni ;/ czy to normalne? czy to przez tabletki tak krotko mialam? bo przed tabletkami trwal ok 6 dni i nie wiem co sie dzieje.. i jeszcze jedno pytanie, czy przytylyscie po tabletkach? jesli tak to po jakim czasie ich brania zauwazylyscie zmiane masy ciala na niestety wieksza?

Gość sylwia2812
Można powiedzieć że to normalne bo tabletki już zaczęły działać i okres trwał tak krótko a co do przybrania na wadze to ja przytyłam przy 3 opakowaniu...

Gość Carrie1102
Cześć dziewczyny! Syndi 35 jest bardzo silnym środkiem. Moja doktorowa radziła mi, gdy zaczęłam stosować te tabletki(czyli 4 miesiące temu) po dwóch miesiącach zrobić badanie wątroby, czy przypadkiem za mocno na nią te tabletki nie wpłynęły. Po za tym, przy pierwszym pudełku okres trwal 10 dni :-( i to bardzo obficie. Ale poprawa była widoczna już po miesiącu, zwłaszcza że nie stosowałam żadnych innych środków na cerę prócz mydła siarkowego: bajecznie pomogło mi pozbyć sie już tego co mi wyskoczyło na twarzy. Dodatkowo byłam naświetlana lampą Bioptron Zeptera - magia jak szybko działało! Co do tabletek to chce je odstawić za dwa miesiące i przerzucić się na coś lżejszego. Czy słyszałyście o takich tabletkach jak regulon? Też są antykoncepcyjne i przeciw trądzikowi.

Gość b-c
z tego co slyszalam to roznie bywa z tymi tabletkami. niektorym syndi nie pomaga a pomagaja inne tabsy z mniejsza iloscia hormonow. ja nie narzekam,. cera mi sie poprawila znacznie... mam drobne przebarwienia ale mam nadzieje ze znikna za jakis czas. co do opalania. zgadzam sie, ze to loteria. kazda inaczej reaguje. ostatnio bylam w alpach na nartach. niby zima jest. ale slonce takie ze sobie spalilam twarz... ale przebarwien jakichs nowych brak. i mam nadzieje ze tak pozostanie smieszy mnie takie straszenie, jakie to zle tabletki. wiekszosci pomagaja i to sie liczy. masz powazne zaburzenia gospodarki hormonalnej i na efekty trzeba poczekac. co prawda mozna szybciej to zalatwic przyjmujac tabletki o 4 krotnie wiekszej zawartosci hormonow. ale moim zdaniem juz syndi jest dosc grozna dla zdrowia a co dopiero.... na ulotce napisane jest jedno, a jak naprawde bedzie w danym przypadku nigdy nie wiadomo. ja mialam miec pierwsze efekty po miesiacy a prawdziwe widoczne po 3. i co? przez pierwsze 5 mies nic. no ale czekalam. i pojawily sie. nie da sie przewidziec wszystkiego, jak organizm zareaguje i jak szybko beda wyniki....co wiecej kazdy inaczej reaguje na bol badz inne skutki uboczne. moim jedynym skutkiem ubocznym sa bole piersi, ktore ustaja po skonczeniu listka i z nastepnym powracaja. nie powiem sa dosc silne.. ale jak sie o tym nie mysli da sie przezyc... dlatego trzeba byc twardym i cierpliwie czekac na efekty

Dokładnie,ja skończyłam drugie opakowanie, a cera taka sama,żeby nie powiedzieć gorsza.Cierpliwość nigdy nie była moją mocną srtoną, ale wydaje mi się,że akurat w tej kwestii warto się przemęczyć, zobaczymy co będzie dalej.Ogromny plusd przynajmniej za poprawę libido :)strasznie śmieszy mnie to straszenie tabletkami, nie chcesz- nie bierz, przecież nikt Cię do tego nie zmusza. Bezsensowne jest wmawianie tym, które je biorą,że są złe, skoro one uważają inaczej...

Gość Ganja
nie mogę sobie poradzić z tym ogromnym apetytem ;d HELP MEE !!

Gość Ganja
PS. a cera jak marzenie:) to tak wiele dla osoby która nie mogła sobie poradzić z trądzikiem i przechodziła załamania nerwowe żeby nie powiedzieć depresje z tego powodu... nareszcie mogę się cieszyć wiosną i słońcem a nie wkurzać, że świeci i widać syfy. Gdyby nie Syndi nie poradziłabym sobie z tym!

Gość monya
Ganja, pij herbatkę z hibiskusa;) albo podczas napadów apetytu jedz tylko warzywa, jakies rozwiazanie to jest;) a z biegiem czasu przyzwyczaisz sie;) z warzyw też mozna wyczarowac pyszne cuda!:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować