Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duna36

czy mozna byc szczesliwym zyjac w pojedynke?

Polecane posty

Gość ajajakka
Po prostu złośliwy, wredny dupek. Powiedz, co tu robisz, gnojku, masz zamiar obrażać ludzi, kobiety i to na tak fajnym, babskim wątku?

Gość niesmialaaa
Troszke wazny na pewno jest, ale jesli mam byc szczera to juz wolalabym byc z brzydszym chlopakiem niz ladniejszym. temu ladnemu jakos nigdy do konca nie moglabym zaufac. chcialabym tez, zeby moj facet nie byl gruby, bo tego nie lubię :o

duna36 obserwujesz topik od początku , powiedz proszę , czy obraziłem tu jakąś kobietę ?

CYTUJE: niesmialaaa Carionio --> bardzo mi przykro zmarnowac z kims takim 5 lat, kto nie byl wart twojej milosci, to dopiero musi bolec No widzisz,mam niby uraz po eksie,w sumie już mniejszym,ale jednak.Usmiecham si ęczasami,ale czasami to też śmiech sztuczny,udaje że jest ok,a w domu nieraz zdarza mi sie zatesknic za eksem,zwlaszcza wtedy gdy uzalam sie nad swa samotnia.:/ Męczące jest to wszystko.

Gość ajajakka
Gówno co do tego, co ja myślę i jak żyje. Jak ci się nie podoba, to racz się nie wypowiadać. A w ogóle to chyba sam pielęgnujesz jakąś traumę. Co, puściła cię kantem jakaś, bo nie dorastałeś do wymagań? Mały urazić na punkcie wykształcenia??? Umiesz coś wiecej niż naprawiać rury i psuć zabawę?

Gość ajajakka
Drugi albo trzeci raz posunął wobec mnie złośliwy tekst.

hiorton jejku jesli tak to chyba cos przeoczylam. Ale pewnie chodzi o komentarze ktore najwyrazniej sie ajajakka nie podobaja

Gość niesmialaaa
Carinio --> rozumiem Ciebie. mnie tez zostawil ex, moj pierwszy ukochany chlopak :( ale i tak bylam z nim tylko pol roku, a ty z tym swoim az 5 lat wiec ten moj bol w porownaniu z twoim to pewnie i tak jest duzo mniejszy... choc tez boli, bo ja szybko przywiązuje sie do ludzi i jak kocham to bez opamietania :o

Gość ajajakka
Tak nie podobają mi się. To nie jest proste rozmawiać na ten temat i bardzo rzadko wypowiadam się na tym forum poważnie i szczerze. Dokładnie właśnie dlatego, że zaraz znajdzie się ktoś kto po człowieku bezinteresownie pojedzie.

Gość obserwatorka z boku
ajajakkaa, nie po[pisuj się kobieto, zioniesz jadem i psujesz atmosferę tego topiku...najlepiej adieu

ajajakka , Czy znasz słowo pod nazwą \"DYSKUSJA\" , tak pytam z ciekawości ?

Gość niesmialaaa
może wrócmy do tematu ;)

Gość Facet co obserwuje
Do ajajakka Jesteś przemądrzała starą rurą. Myslisz k...a ze jak masz super wykształcenie to wszystkie rozumy pozjadałaś ? Pieprze cię i tobie podobne \"inteligentki\" z Koziej Wólki. Do konca zycia bedziesz sama bo kazdy normalny mężczyzna od ciebie od razu ucieknie

Gość obserwatorka z boku
jestem kobietą, a podpisuję się pod tym co napisał obserwator;)

Facet co obserwuje , nie tak brutalnie do kobiety proszę , nie warto się denerwować , nie dajmy MY faceci złego świadectwa o sobie , już kobiety mają o nas faceta złe zdanie , więc nie róbmy tego czego moglibyśmy żałować , uprzejmie proszę kolego .

Przestańcie się popisywać \"angielszczyzną\" (jak Ajajakka) i \"łaciną\", bo po co to chamstwo? Topik był fajny do pewnego momentu, ale jak mamy obrzucać się błotem, to może skończyć? Przecież nie wszystkim samotność na mózg pada...

Gość niesmialaaa
Ja też już z końcem dnia czuję się przybita coraz bardziej. Tak naprawdę wciąz mam nadzieję, że moj byly chlopak sie do mnie odezwie i bedzie chcial wrocic... a tu niestety kolejny zmarnowany na smutku i samotnosci dzień :( dnie mijają i nic sie nie zmienia na lepsze. może to glupie ale kiedys poradzilam sie wrozki i ona mi powiedziala, ze on do mnie wroci do konca roku, ale nie powiedziala konkretnie kiedy. ile jeszcze mam czekac? a do konca roku jeszcze tyle czasu...

Gość niesmialaaa
oj dużo czasu... ale to zalezy tez od wielu rzeczy.

niesmialaaa - moze wlasnie trzeba przestac czekac? zajac sie czyms? pomyslec o sobie?wiem ze takie czekanie dobija

Gość niesmialaaa
No ja wlasnie probuję sie czyms zając, poczytac jakąs ksiązkę ale skupic sie nie mogę, bo zaraz powracają wspomnienia i cięzko nad tym zapanowac.

Gość do niesmiala
ile masz lat?

ksiazke to zly pomysl. tez nie moge sie skupic na ksiazkach ani filmach a taKich chwilach.kiedys pomoglo mi pisanie. wypisalam co mi na sercu lezy i ulzylo chcoiaz na troche. a potem zajelam sie pisaniem opowiadan o szczesliwych ludziach :)

niesmiala,no coz mowi się trudno zyje się dalej,eh łatwo mowic ciezej zrobic. :/ kowal,u mnie zaczyna się 8 miech od rozstania i niedokonca się jeszcze pozbierałam.Niestety. :/

Gość niesmialaaa
niedawno skonczylam 23 lata. on wiedzial kiedy mam urodziny i sie nawet nie raczyl odezwac :o

Pytanie do tych wszystkich ktorzy sie rozstali i cierpia. Czy gdybyscie wiedzieli ze tak to sie skonczy to weszlibyscie w ten zwiazek jeszcze raz?

Gość ja mam 31 lat
jestem sama nigdy nie bylam w zadnym zwiazku i musze powiedziec ze wcale nie jest mi lekko z ta samotnoscia zwlaszcza ze i znajomych mam niewielu. samotnosc najbardziej mi doskiweraw weekendy i np w czasie urlopu gdy nie mam z kim wyjechac i siedze w domu :-( jestem sama z koniecznosci a nie z wyboru