Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrr

Jakie były wasze największe obrażenia po upadku na rowerze?

Polecane posty

Gość brrrrrrrr

Gość promyk sloonca
zdarte kolano, tak że kość było widać:(

Gość chem
złamana ręka. i raz zadrapania na plecach, ale na szczęscie skońćzyło sie tylko na zadrapaniach, bo była straszna ulewa i na jezdni była już warstwa wody, a ja leciałam na plecach - gdyvby było sucho byłby jeden strup :o

Zdarty naskórek na calusieńkim poliku, ustach (!) i nosie, przy tej samej okazji dwa szwy na nodze. To były czasy... ;)

Gość kara.....
Złamana ręka + dziwny wygląd łokcia (rana jakby wydłubana łyżeczką).

Gość reksio był chociaż szczepiony
???

co tam wasze fizyczne obrażenia? one są niczym przy tym co mnie spotkało po upadku na rowerze :-0 skończyłem na kafeterii :-0:-0:-0

Znajomy po takim upadku nabawił się braków w uzębieniu:o...górna jedynka...

pamietam jedna rzecz jak mialem brode pocharatana i bylo to przed matura jak po nieprzespanej nocy poszedlem na piwo ale nie skonczylo sie na jednym {...} wypilem ich o wiele za duzo i po tym wszystkim poejchalismy do lasu i to byl wielki blad :D

Gość arek...........a
ja raz jechałem rowerem, nagle nie wiedzieć czemu znalazłem się na jakims żwirze, a że zjeżdzałem z górki to nie potrafiłem zahamować, więc na spokojnie zeskoczyłem z roweru...rower o dziwo z ogromną prędkością pojechał dalej i dopiero po kilkudziesięciu metrach się zatrzymał. Ale nic mi się nie stało. Za to mój kolega zjeżdzał w górach i niestety zginął (uślizg na kamieniu uderzył głową w ten kamień), trzymali go na respiratorze, ale wyłączyli. Przyczyna: śmierć mózgu. To nie żart, niestety :(

Gość ooooh boli
Doopa zbita.

Gość glutek
a jak ja orła wywinolem, to sobie przeciolem sciegno w nodze do dzisiaj nie moge do konca nogi zgiac został mi uraz i do tego trzy szwy koło oka, to były czasy kaskaderskie!!!!!!

U mnie rozwalone kolano, ale u mojego męża po rożnych upadkach: 1) rozwalona skóra pod okiem, o mało oka nie stracił, 2) wybity bark 3) rozwalone kolano, rozcięcie było tak głębokie, że widać było kości, brrrrrrrrrrrrrr.....................

moj brat (8lat) dwa tygodnie temu zlamal reke w trzech miejscach. Zlamanie otwarte- ma wstawiona plytke metalowa i drut do wzmocinienia gipsu nie dostal do tego oszorowane cale biorda

rower z podpórkami ;) i złamany obojczyk...wiek ok.6-7 lat :D jak to zrobiłam do dzis nie wiem :P

moj znajomy ciagle sie łamie. roznie to bywa, albo zerwanie wiezadeł w kolanie, , skrecenie kostki to juz normalne, złamanie obojczyka i wstrząs mozgu (chyba najgrozniejsze), rozciecia i obtarcia skory to juz na porządku dziennym :P

Gość RADEK3
silnie stłuczone jądro :-o

Gość utrata dziewictwa

Gość yyxxx
złamana ręka, złamany nos, stłuczona....ojej...:P