Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo samotna.

nie wiem co robić

Polecane posty

Gość bardzo samotna.

Kilka miesięcy temu rozstałam się z chłopakiem, ktorego bardzo kochałam. Od tamtej pory nie mam z nim żadnego kontaktu. Nawet nie probowal sie do mnie odezwać :( Niedawno poznałam przez neta pewnego mężczyznę, z ktorym piszę sobie maile od jakiegoś czasu. On zaprasza mnie do kina :( Tak naprawdę nie chcę iść, ale nie chcę też wyjść na jakiegoś tchórza i drugi raz mu odmówić. On nigdy nie miał dziewczyny i nie chcę go zranić w jakikolwiek sposób. Wciąż bardzo kocham tamtego chłopaka i tęsknię za nim bardzo i mam nadzieję, że kiedyś w końcu odezwie się do mnie i znowu będziemy razem. Inni mężczyźni mnie nie interesują. Co mam więc zrobić, zgodzic się, żeby pójsć z tym nowym chlopakiem do kina czy nie?

Gość 432432
odmawiaj i czekaj az byly sie odezwie. Nawet, jesli to bedzie za kilkanascie lat, czekaj 🖐️

mozesz popjsc ale postwaw sprawe jasno (zeby nie oklamywac tego z netu), ze jestes po waznym dla Ciebie zwiazku i na razie nie szukasz nikogo bliskiego.

Twó nick wskazuje ,że jesteś samotna.Idż co Ci szkodzi,spędzisz miło czas,choć przez chwilę nie będziesz myślała o byłym.

Idz z nim do kina,pogadasz sobie z kims,moze wed nie bedziesz myslec o eksie.Wiem,co pisze bo sama przez to przechodzilam,tez się umawialam,ot tak ale dobrze koledzywiedzieli jaka jest/byla sytuacja. :)

Gość vwv
uważasz wyjście do kina za coś zobowiązującego czy wieloznacznego??? bo piszesz jakby ci seks zaproponował...

Gość vwv
to normalne i wskazane żeby osoby które gawędzą w necie, spotkały się na żywo i zorientowały z kim w ogóle mają do czynienia! a jeśli są to osoby płci przeciwnej, wolne i się sobie spodobają, tym lepiej, jak nie, też nie problem, przecież kino zawsze jest przyjemnością

Gość bardzo samotna.
Tyle że tak do końca wolna to ja się nie czuję :o

Gość bardzo samotna.
Ale racja, chyba pójdę. Sądząc po opisach na gg mojego byłego chłopaka on bawi się bardzo dobrze :o Ostatnio był na basenie, wczesniej na spływie pontonem. W domu na pewno nie siedzi i nie tęskni za mną tak jak ja za nim :( dziękuję wzystkim za odpowiedzi 🌼

Oto co faceci robią z kobietami. Dla nich już zupełnie rozum tracą. Idź, spędź miło czas, nie musisz od razu za tego drugiego za mąż wychodzić, baw się.