Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupowy topik

Jaką zupę lubicie najbardziej, a którą najmniej?

Polecane posty

zupy to coś najprostszego w kuchni :) Uwielbiam pomidorową i ogórkową. Proste i szybkie :)

W sumie to chyba nie ma takiej zupy, której bym nie lubiła. W zasadzie to różnego rodzaju zupy jadam. Ostatnimi czasy mam ochotę na krem z borowików z jajkiem przepiórczym - podobno wyśmienita rzecz. Zresztą może się za jakiś czas wybiorę do Krakowskiego Przedmieścia w Zabierzowie koło Krakowa, bo tam m. in. podają coś takiego.

ja też jestem fanką zup ale nie toleruje zup gotowych z paczki czy też gotowanych na kostkach rosołowych po prostu zalatuje mi to chemią ....a wystarczy jakaś kość od schabu czy skrzydełka od kurczaka i zaraz zupa nabiera innego smaku nie toleruje zup :....owocowych, mlecznych i szczawiowej ostatnio dość często zdarza mi się ugotować zupę gulaszową jest dość pracochłonna i drogo wychodzi ale bardzo pożywna i smaczna

Gość szczaffffff
zupa szczawiowa bleeeeee. a wiecie co oni robią zanim ten szczaw wyląduje w sloiku? mielą te liscie z tymi ślimakami a fuj

Gość uwielbiam zupy............
Najbardziej lubię jarzynową pomidorową krupnik rosół pieczarkową lub grzybową ogórkową żurek z jajkiem i kiełbasą kwaśnicę Nie lubię cebulowej ziemniaczanki koperkowej żadnej owocowej żadnych zup krem z brokuł itd

Gość kjjhhh
najbardziej lubie zupe jajeczną :) Pycha nie lubię zupy grzybowej

lubie wszystkie z wyjątkiem ogórkowej grochowej i fasolowej

ja nie lubie kremow-najbardziej lubie pomodorowke,kapusniak ,rosol,barszcz czerwony ,,,,nie lubie fasolowej i krupniku -nie moge zniesc zapachu cebulowej mimo ze lubie cebule

Gość megi be
nie lubię zup, a wiem że to błąd ich nie jeść

Gość dix ae
ogórkowa! pomidorowa! kapuśniak! flaki, bleeeee

Gość gość
ja bardzo lubie na przyklad chrzanowa, najpierw ze swiezym chrzanem robilam, ale poza sezonem to ciezko, wiec dodaje teraz tarty chrzan ze sloiczka, najlepsza wychodzi z chrzanem Polonaise

Nienawidzę chłodników i zup owocowych, nie przepadam też za rosołem. Uwielbiam barszcz ukraiński, żurek, krupnik, ogórkową i jarzynową.

Gość gość
brukselkowa, kalafiorowa i grzybowa mniam :P pomidorowej nie cierpie

Gość gość
ja lubię wszystkie zupy chyba, to dla mnie super sposób na to, żeby zjeść ciepły posiłek w ciągu dnia, lubię eksperymentować w kuchni, a jak nie mam pomysłu, jaką zupę ugotować zaglądam tutaj http://panipanidomu.pl/przepisy/zupy/ zawsze coś znajdę, co mi będzie odpowiadać.

Gość gość
Pomidorowa z ryżem to mój zdecydowany hicior. Dodaje ryz paraboliczny, bulion w płynie od Krakusa. Obowiązkowo duzo śmietany. I wychodzi pysznie.

Gość gość
wypad zj****a debilko z tym p*********m krakusem!!

Gość gość
Zupa grzybowa jest super, i ja teraz też odkryłam patent ze dodaje koncentrat grzybowa Krakusa i jest pysznie. A odrobina śmietany robi swoje

Gość gość
"Ryż paraboliczny". :-D

Gość gość
Najbardziej to żurek, najmniej rosół

Gość gość
lubię najbardziej: rosół, pomidorową, krem z pomidorów, minestrone, cebulową nie lubię: wszelkich grzybowych i kremu z groszku