Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretka cytrynowa

PIOSENKI na wesele - lista dla dja

Polecane posty

Gość galaretka cytrynowa

po malutku robie liste dla dj'a. ale cos mi weny brak, niestety:( pomozcie i podajcie jakies tytuly piosenek. roznych - od romantycznych przytulancow, po szybkie i wesole zeby sie towarzystwo bawilo. oczywiscie nie mowie o jakims techno;) moga byc hity i te mniej znane - choc wiadomo, wszyscy sie lepiej bawia przy wielkich hitach, ktore znaja. chce zeby sie wszyscy dobrze bawili - a goscie beda bardzo imprezowi i zabawowi:) dodam, ze w roznym wieku. moze ktos z was juz robil taka liste???

Gość galaretka cytrynowa
zalezy mi bardzo na hitach dyskotekowych z 80-tych i 90-tych lat. takich, co te je wszyscy znaja i 50-latkowie i 20-latkowie, takich jak np. "Y.M.C.A". chodzi mi o to, zeby sobie wszyscy troche poszaleli

są ważniejsze sprawy..,dj wie co ma czynić i co grać,by było fa!...chyba,że masz do czynienia z kimś kto w tej materii jest zielony/czego nie poleca/.Podaj nazwy kilku utworów,na których ci bardzo zależy,a resztę spraw omów z dj ogólnie.Pewnie tej weny ci braknie...a na tym forum jest tyle różnych list,listeczek,wykazów z tytułami,jak chcesz się bawić to się baw i grzeb.Na dobrą zabawę gości weselnych ma wpływ nie tylko muza i jej \'podanie\'/odtworzenie/...