Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczkaaaaa

Prosze o modlitwe

Polecane posty

Prezpraszam ale to nie na miejscu teraz dochodzic kto ma racje .Wnuczka o cos nas poprosiła ,wybaczcie ale ze swoje poglady omawiajcie gdzie indziej załozcie sobie swój temat .Wstyd mi za was:(:(

Gość pomodliłam się za babcę
przecież się pomodliłam, mi wstyd, że ludzie tak szybko osądzają, chociaż sami mają dużo na sumieniu

Gość chrystos
+ Pomodle sie :) Bedzie dobrze :)

Gość oollga
świętoszki? bo uważam, że NIEDPUSZCZALNE jest wrzeszczenie na pacjentów? KOBIETO, zastanów się nad sobą!!! Moje dziecko ma w tej chwili 14 lat. Raz w życiu dostało po tyłku i to dlatego, że ŚWIDOMIE, złośliwie i cwaniacko się zachowało zle. Nie uznaję darcia twarzy z tłumaczeniem: a bo ja jestem narwowa taka... Jak jesteś taka nerwowa to się lecz, bo twoja choroba nerwowa to nie mój problem :P

Gość oollga
dlaczego? ;))

Gość kilka słow do powiedzenia
NIEDOPUSZCALNE jest bicie dziecka :D nie powinnas byc matka ;) Dobra rada - nie osoadzj, jesli nie chcesz byc osadzana.

serio, sluzba zdrowia potrafi czlowieka zalamac. jak czytam o takich debilnych pigulach, to mi sie noz w kieszeni otwiera, a jestem w stanie to sobie wyobrazic, bo o tego typu zachowaniach pielegniarek juz slyszalam.. pomodlic sie, nie pomodle, bo to g... za przeproszeniem daje. za to pigule radze pogrozic nieco konsekwencjami. i najlepiej postarac sie o to, aby babcie wziac do domu, tak jak ktos radzil, o ile tylko jest taka mozliwosc. przynajmniej uchroni ja to od wplywu takich durnych pind - a nawet nie wiecie, co one moga wyprawiac, kiedy nikt nie patrzy.. PS. mala uwaga do nicka \"pomodliłam się za babcę\" - ciekawe, bo nie jestem zadna katoliczka, ale moge przysiac, ze NIGDY nie mialam ochoty nikogo zabic. chocbym nie wiem, jak byla kiedykolwiek zla na kogokolwiek, to nie wiem, jak mozna miec w ogole takie mysli... i ciekawe, czy bylabys taka wyrozumiala, gdyby to o Twoja babcie chodzilo :O

Gość oollga
ok, ale dlaczego? Będziemy tu tylko wklejać modlitwy odmówione dziś za babunię?

nie chodziło mi o ciebie ollga\" jej to załoz temat co macie na sumieniu .Nie tłumacz sie .\" tylko o pomodliłam sie za babcie .Ale juz koniec tego tematu

Gość olga jest chora na nerwy
to jej problem, zostawcie ją

Gość Alinaaaaa
Ja tez sie za chwile pomodle za Twoja babcie.I za cala Twoja rodzine.Trzynmaj sie , bedzie dobrze.

Gość wattcher
nadiya-modle sie za twoja babcia z radoscia.

Gość oollga
kilka słów - niedopuszczalne to jest cos co nazywa się bezstresowym wychowaniem. Co do dzieci jestem zdania,że są chwile, kiedy należy porozmawiać z zapasowa parą uszu :))

Gość chrystos
www.fronda.pl wejdz na forum, tam modlitwy niktTobie nie odmówi :( Zobaczaysz :) I zobaczysz skarbie, ze bedzie dobrze :) Nie martw sie .

skoro bicie jest dopuszczalne - to wiedz, ze pacjenci sa gorsi niz dzieci w szpitalach. Skoro ty stracilas panowanie nad swoim dzieckiem, to jakas dorosla kobiet tezstracila panowanie nad jakas kobieta. I daj spokoj, nie osoadzaj, bo nie zjadlas wszystkich rozumow. Nie wiesz jak bylo, a pienisz sie, jakby ci laczkiem w twarz rabneli

Gość oollga
ja się nie pienię dziewczyno, to po pierwsze. Co do uderzenia dziecka nie zrobiłam tego dlatego,że straciłam panowanie nad sobą bo to mi sie NIE ZDARZA. A jeśli nie rozrózniasz wychowawczego klapsa od wrzasków kobiety której PŁACĄ ZA OPIEKE NAD CHORYM, to nie chcę cie martwić, ale masz problem :P

bylas tam? widzialas? Slyszalas? wiec skad mozesz wiedziec jak bylo, nie osadzaj, bo w moich oczach sie zwyczajnie osmieszasz. A jak ja ci powiem, ze twoje dziecko wczoraj tak sie kurwilo, az iskry lecialy to co? Pojdziesz i bedziesz robic o to sceny, bo ktos powiedzial?

Gość *watcher*
Bardzo dobrze Nadya,ze zwrocilas sie do forum o modlitewna pomoc.Pan Jezus mowil:gdzie dwoch sie modli w Imie moje,tam ja jestem posrod nich.Zapewniam cie o mojej modlitwie w intencji twojej babci codziennie o 15ej.OK?

jakos nie potrafie sobie wyobrazic, jak mozna \"stracic panowanie\" nad starsza, schorowana kobieta, ktora po prostu chce wyjsc do toalety.... :O

anyzowka - a pomysl nad soba, ile razy ty starcilas panowanie nad soba i wyobraz sobie mnie nad toba, kt0ra mowi "nie wyobrazam sobie, zeby mozna bylo tak postapic". Nie badzcie obludni. Sami nie raz zrobiliscie duzo gorsze rzeczy, a teraz bedziecie wypominac komus cos, czego nawet nie widzieliscie.

a wiesz, ze babci moze nie wolno bylo chodzic? Moze wlasnie to wstanie z lozka i samotna wizyta w toalecie zatrzymala poprawe? Po udarze nie wolno nawet "myslec", by wyjsc z niego w miare normalnie, a co dopiero wedrowki po szpitalu. Miala lezac i zalatwiac sie w pampers- to dla jej dobra. Z puntku widzenia medycyny, to nie krzyk mial wiekszy wplyw, na pogorszenie, a wlasnie wycieczka do toalety.

ja nie uwazam, ze religia w szkole jest zla. Zle jest przygotowywanie dzieci przez rodzicow do kwestii wiary i religii, oraz zaiedbanie ze strony dyrekcji, by religia byla przedmiotem, a nie godzinna przerwa.

Gość oollga
kilka słów - gratuluję kompletnego braku znajomości neurologii :P. Chyba większym ignorantem być juz nie można... A nie, przepraszam, można być jeszcze pielęgniarką wrzeszczącą na pacjentów po wylewach

Gość oollga
kilka słów - gratuluję kompletnego braku znajomości neurologii :P. Chyba większym ignorantem być juz nie można... A nie, przepraszam, można być jeszcze pielęgniarką wrzeszczącą na pacjentów po wylewach

:D oczywisice ty wiesz najlepiej, na udar zmarla bliska mi osoba i wiem, jak trzeba uwazac, by nie przemeczyla mozgu. Moze byc tak, ze babcia przemeczyla sie i dlatego wszystko sie cofnelo, ale wy wiecie lepiej, oczywiscie, skoro nawet sama autorka nie byla tego swiadkiem :D Ok, obwiniliscie juz pielegniarke - teraz obwincie siebie, jakie rzeczy macie na sumieniu?

kilka słow do powiedzenia - wiesz co, jesli pielegniarka nie potrafi spelniac swoich obowiazkow spokojnie i bez krzykow, tylko zaczyna drzec morde, to znaczy tylko tyle, ze znalazla sie w niewlasciwym zawodzie. nie ma dla mnie wytlumaczenia dla takiego zachowania osoby, ktora jest w pracy. a kierowca autobusu tez Twoim zdaniem ma prawo wnerwiac sie na innych uczestnikow drogi i tracic z tych nerwow kontrole nad pojazdem? :O zrozum, ze pewne zawody wiaza sie z odpowiedzialnoscia, a do takich zawodow zdecydowanie nalezy zawod pielegniarki. jak ktos nie potrafi nad soba panowac, to niech sie nie bierze za tego typu zajecia. wyladowywac nerwy to sobie mozna na worku treningowym w silowni, a nie na ludziach, ktorym mamy pomagac. PS. ta pigula mogla podprowadzic babcie do toalety, trzymajac ja za ramie, pomoc sie zalatwic i bezpiecznie przyprowadzic z powrotem do lozka. tyle, ze pewnie jej sie NIE CHCIALO i to jest wytlumaczenie jej zachowania. :P

OSTATNI RAZ PYTAM ANYZOWKA C Z Y B Y L A S T E G O S W I A D K I E M ? ? ? ? ? ? ? ? Ja nie, dlatego nie osadzam pielegniarki, tylko zajmuje sie babcia.

Gość oollga
ja? na przykład pękam ze smiechu za każdym razem jak mam do czynienie z fanatyczką reagującą obsesyjnie na pojęcie WINA :P