Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe co słychać

ciekawe co słychac u mamy już teraz czwóreczki?

Polecane posty

Gość ciekawe co słychać

Gość ciekawa bardzo
ja też jestem zainteresowana

Gość no tak tak tak
ale nic ostatnio nie pisze, nie dzieli się swoją radością

Gość nio nie mogie
jakbyś miała czwórke dzieci nie mialabyś czasu dzielić się swoją radością:O

Gość no tak tak tak
no fakt me pewnie dziewczyna sporooooooooooooo pracy

Gość nowy tematy jdhf
bo paula jest we wszystkim doswiadczona, nie zauwazylas ? w co drugim temacie sie wypowiada........ hehehehehehehe

Gość no tak to fakt
Paulka praktycznie wszystko wie,no i jest praktycznie wszedzie:O

Gość nowy tematy jdhf
wlasnie wlasnie.... ciekawe jak ona ma czas zajmowac sie jeszcze dzieckiem?? slyszalam ze jak sie przyzwyczai malucha od poczatku do czegos to tak juz zostaje..... pewnie od malenkosci nauczone cicho siedz, mama musi poklikac!

Gość wywolacie wojne
ohoho i znowu beda zale biednej pauliny i jej zwolenniczek... przeciez ona taka dobra wspaniala i trerefere.... a tu ja tak oczeniaja i oskarzaja! oh nie! zacznie sie ;p ale fakt przegladajac tematy to ona jest na kazdym...no prawie!

:O gdybyscie mialy dzieci to wiedzialybyscie, ze opieka nad nimi to nie az tak czasochlonne zajecie zeby nie mozna bylo poklikac :O ale skad macie to wiedziec, zalosne, sfrustrowane krowy ktorych zaden facet nie chce zapylic :O zal mi was :O mniej jadu to i chlop sie znajdzie ...

Gość paula mlodaruchaweczka
hehehhee psizesz osobie funky mama,zal mitakich osb jak paula123 ktore za mlodo niemogly zapanowac nadswedzaco pizdą buahahaaha

Gość no tak to fakt
funky mam 2 letnie dziecko czas na poklikanie tez mam co nie oznacza ze "jest mnie pełno" a krowa to moze ty jestes-twoj sposob wypowiedzi utwierdza mnie nawet w tym nikt jej tu nie obrazil w przeciwienstwie do ciebie-rzucasz jadem na wszystkich-załosne:O

Gość wywolacie wojne
a nie mowilam ;) zacznie sie wybielanie :)

Gość mini fini binid
Użytkownik: Paulka123 (ilość postów: 4705) 4705 :) robi wrazenie!! dziecko faktycznie wogole czasu nie zajmuje

Gość nio nie mogie
biedne te wasze dzieci jakbym miala takią porypaną zawistna matke jak niektóre z was to bym się sama wyskrobała

Gość no tak to fakt
niestety nie wiem skad klika mama trojeczki-ale szkoda ze ostatnio sie nie pojawia(bynajmiej jej nie widuje)bo to madra kobieta i ma doswiadczenie bo ma juz czworo dzieci i nie wcina sie wszedzie...

Gość no tak to fakt
no jasne najlepiej byłoby udawac przesłodka osobke-tylko ze w realu niestety nie ma takich osob wiec po co udawac?

w takim razie tez sie wypowiem, na tym forum jestem niezbyt czesto, bo poki co nie mam dzieci i mądrzyc sie na ten temat nie bede... ale zalosne jest to co wyprawiacie jak ktos jest matką, to juz nic mu nie wolno a jak posiedzi godzine na kafeterii to juz pewnie jakas patologia, gdzie matka nie zajmuje sie dzieckiem :O poza tym co ma swędząca pizda do bycia matka? :O tego nie rozumiem idącv waszym tokiem myslenia: matka siedzi na kafe> biedne dziecko, zalosna \"matka\" :O matki nie ma na kafe(z powodu braku czasu) > typowa matka polka, poplaminone spodnie, odrosty, brak makijazu i czasu na wszystko, zalosne :O to są wasze slowa z roznych topikow 🖐️

Gość jakto co
to co zawsze u niej siedzi na forum ---nie powiem na którym -i pisze z tym ze teraz pisze wiecej bo i "ideałow" wiecej i powodów do bajerowania dzieci starsze jak zwykle opiekuja sie młodszym i jej pasi..moze pisac

skad wy to wszystko wiecie ,dziwie sie , ja nic o niej nie wiem a wy tak wszystko wiedzace,, oj kobiety

brawo Paulka123 :) 🖐️ ale i tak co bys nie napisala to znajda sie wredne jedze, ktore beda Ci chcialy wmowic ze jest inaczej :P no niestety, takie forum... ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Paulka biedne twoje dziecko wspolczuje bedzie mialo chorobe sieroca:(