Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izac29

a chce juz by byl topik MAJ 2008 ... kto sie stara ???

Polecane posty

Gość izac29

Heja Kto planuje dzidzi na maj 2008 ??? To juz nie bawem!!!! Teraz czekam na okres - zacznie 1 dc 14 sierpnia i do dziela! oby mi sie udalo i obym byla majowka 2008 !!!!!!!!!!! i Wam tez laseczki zycze.... fluidki sle nam wszytskim * * * * * mam jeszce pytanko jak liczymy dzien cyklu ? okres mam dostac 14.08.2007 wiec czy jak go dostane to: 15.08.2007 to bedzie 1 d.c. czy juz 2 d.c. ???? ps Tak na marginesie jestem mama juz 4,4 letniej Zuzanki ;-))) Natchnelo mnie na synusia !!!!! :-) :-) Z zazdroscia czytam kwietniowki 2008 ! buzka

Gość izac29
Magdzia! Dziekuje!!!! Ale ci fajnie juz wiesz ze dzidzia pod serduszkiem rosnie!!! powodzenia i zdrowka duzo! ;-)

Ja jeszcze tak do końca w to nie wierze! Może to do mnie dotrze po piątkowej wizycie u ginekologa!

Izac pierwszy dzień okresu to pierwszy dzień nowego cyklu. :) Życzę powodzenia w staraniach.

Gość izac29
AsiaSz - dziekuje! wiec przy moich 28-29 cyklach i paroletnich obserwacjach sluzu wiem ze płodne bede miec miedzy 10 a 15 d.c. wiec musze sie mocno napracowac ja wiem 13 i 14 d.c. ? ;-) :-) :-) ;-) i oby @ sie nie pojawila juz przez nastepne 9 miesiecy! i zeby wyszly 2 kreseczki 10 września :-) kto dołączy do mnie ??? Teraz mam swira na tym punkcie ale wyjzdzam sie wczasowac zaraz po plodnych wiec nawet nie bede z Wami w kontakcie i nie bede zdawac relacji, dopiero wracam 11 wrzesnia wiec moze @ bedzie sie spozniac juz 1 dzien! I napisze Wam huraaa bede drugi raz mama!!!! :-) :-) :-) mama 4,4 letniej Zuzanki i 2 aniołków (10 i 6 hbd) :-)

Witajcie, właśnie sobie policzyłam, że jeśli bym teraz zaszła w ciążę to dzidzia byłaby majowa. Od początku: w 17dc mieliśmy stosunek przerywany, ale do częściowego wytrysku doszło napewno. Ponieważ mam tyłozgięcie, leżałam sobie ok. pół godz. na brzuszku. W 18 dc miałam wizytę u gina, który potwierdził, że mam dni płodne!! Boże, jaka jestem ciekawa, czy coś z tego będzie. Dodam tylko, że mój mąż jest \"prawie\" gotowy na bobo (stąd przerywane stosunki), eh. Dziś mamy 26 dc, a ok. 32 powinna być @.... Najgorsze jest to, że od razu nie wiadomo czy jest ciąża czy nie, to czekanie jest dobijające.

Gość hej hej hej hej hej hej hej
Cześć, trzymam kciuki za Was:) Mluwo, czuję, że mogło się u Was udać:) Pozdrawiam:)

oj dziewczyny, przynajmniej tutaj sobie popiszę o moich pragnieniach bobo... z Mężem narazie na maxa o tym nie rozmawiam, ale stopniowo i sytematycznie kładę mu do głowy tematy związane z dziećmi :) ja bym mogła o tym całymi dniami gadać ! izac29 --> odpocznij sobie i zrelaksuje się, to najlepsza recepta na bobo :)

Gość mżonka
hello. możliwe, że ja! 3 dzień po dacie spodziewanej @, @ nie przyszła. Ale wynik testu negatywny.Więc czekam dalej, w sobotę lub niedzielę testuję znowu. Trochę pobolewa mnie brzuch, jak przed @, i strasznie bolą mnie plecy. Zawsze przed okresem miałam też bardzo bolesne piersi, a teraz tylko odrobinkę. Mam nadzieję, że się udało! Jeśli tak, termin na 7 maja. Odezwę się, jak będą jakieś wieści. Daj Panie Boże - dobre!

Gość vience
ja się staram, czekam na owu, ewent.termin porodu koniec maja, początek czerwca

Gość Agnieszk19866
Czesc Dziewczyny!!! Ja wlasnie dis sie dowiedzialam ze bede mama w maju i jestem najszesliwsza na swiecie :)