Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamień w toalecie

Jak usunąć kamień w toalecie? Poradźcie jakies srodki czystości

Polecane posty

Gość kamień w toalecie

Gość kokokokoko
wc sansed. to do toalety, a do innych: renoton, czy jakos tak- ale juz dawno nie kupowałam, wiec nawet nie wiem, czy łatwo je znalezc w sklepach

Gość ew5hbw674
najlepiej cilit bang-u mnie super dział,ale zostawiam na jakąś godzinką,żeby kamień puścił,a nie szoruje od razu.A tak w ogole to na kamień najlepsza jest cola-bez kitu,sami zobaczycie

zalezy, jak gruby ten kamień cilit jest niezły jak sprowadziłam się do nowego mieszkania (wynajem) to był taki kamień, że tylko młotek i przecinak go ruszył :)

Gość marcysiankaaa
coś z Yplonu - dobra firma lub Palemka..

Kobietki OCET! tylko ocet .Nalej go wieczorem cała butelke jak bedziesz szła spac i nie spuszczaj wody niech ten ocet nie spłynie czasem .Postaraj sie nie kozystac z toalety jak jest tam ocet.A rano poszoruj ale tylko troszke bo kamien zrobi sie kruchy i szybko za pomocą szczotki zejdzie! Byłam kiedys u znajomej miała podobny problem i mówi ze wszystko juz robiła domestos ,cilit bang, i.t.p i nic wiec powiedziałam jej z tym octem ,przyszłam po kilku dniach kozystam z toalety i patrze a tam zertokamienia ,nie wierzyłam ze tak zejdzie bo była bardzo zapuszczony kamieniem ,mysle jednak kupiła nowy i sie pytam a ona nie ! to ten ocet zapomniałam ci powiedziec .Wiec sprawdzone:) ja leje ocet tak raz na 2 tyg.i kamienia zero:):):)

Gość palemka00
OCET JEST REWELACYJNY!!!! Przeczytałam Wasze rady, kupiłam butelkę octu, wlałam na noc i rzeczywiście pomogło - ZERO KAMIENIA !!!

Gość ocet działa
! :)

Gość nati88
ja używam "W5 płyn anty-kamien" z Lidla i szczerze polecam usuwa kazdy kamien i zaciek- zalewam i po 2 minutach usuwam gabeczka lub szczotka i nie ma sladu

Gość hyyyt
tytan wc

Gość dandiiii
ja kupuje domestosa i te wszystkie z lidla i biedronki nie dają rady a domestos działa

Gość nie musisz uzywac nic drogiego
idz do sklepu i kup butelke OCTU. wlej polowe na noc do muszli i rano sladu nie bedzie!!!!

Gość potwierdzamMMMMM
OCET - MĘCZYŁAM SIĘ DZIŚ CAŁY DZIEŃ, DOMESTOS, SZOROWANIE - ZALEWAŁAM WRZĄTKIEM I LEKKO RUSZYŁO, POTEM ZGRZAŁAM W GARNKU OCTU - WYBRAŁAM WODĘ Z MUSZLI, WLAŁAM OCET I PO 10 MINUTACH BEZ TRUDU CAŁY KAMIEŃ ZSZEDŁ...

Gość jak to jak
kwasem :classic_cool: