Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiepalącaOdDziś

ŻUCAM PALENIE-dzień pierwszy,kto się dołączy?

Polecane posty

Gość NiepalącaOdDziś
Oj..chyba przyszedł pierwszy kryzys... ssie mnie...

Wiedzialam ze nie bedzie tak latwo Zapalilam jednego papierosa Ale z wypalanych 20szt dziennie na pierwszy dzien to i tak 4 sztuki to malo Mam nadzieje ze jutro nie siegne po ani jednego NiepalacaOdDzis-a jak ty dalas sobie rade dzisiaj ?

Gość NiepalącaOdDziś
Ehhh..ja tez nie dokonca wytrzymałam..o 18.30 zapaliłam jedną fajke.... no i mam zamiar przed snem zapalić..czyli na dzien 3papierosy,i tak dobrze...ale nie satysfakcjonuje mnie to,bo nie jest to wynik jaki chciałam osiągnąć.Mam nadzieje że jutro pójdzie lepiej... chociaż znowu mnie ssie.. i mam wrażenie że nie dam rady:( że mi się nie uda...że zawsze będę w tym nalogu...że nigdy się od niego nie uwolnie:(

Gość NiepalącaOdDziś
Dziś drugi dzień...stwierdziłam że rzucenie z dnia na dzień dla mojego organizmu jest za duzym szokiem.Postanowiłam znacznie ograniczyć palenie... Mam zamiar wypalać 3papierosy dziennie..Gdy już się do tego przyzwyczaję bedę stopniowo zmniejszać dawkę nikotyny,aż przestane całkowicie palić. Wczoraj zapaliłam bo.... kreciło mi się w głowie,źle się czułam itp. Następnie..moji znajomi zamiast mnie wspierać kazali mi palić bo niby nerwowa jestem,a pozatym byłam w pubie na piwie...no i jak tu nie zapalić.Zapaliłam tą jedną fajkę i przed samym spaniem kolejną.

Gość a co mnie to obchodzi
Idx na topik dziewczyn co rzucaja palenie Tam będziesz miała wsparcie i inne takie. Nie zasmiecaj forum swoimy wywodami skoro jest dla ciebie specjalny topik tu sie możesz uzwenętrzniać http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3126420

ehhhhh kobiety, tak to nie rzucicie palenia... wiem po sobie, to trzeba drastycznie uciac, inaczej bedziecie tak ciagnac te 3 papierosy przez miesiac a pozniej bedzie wiecej... nie chce was zniechecac, ale chodzi o to, by odciac dostep do nikotyny, organizm bedzie sie jej domagal i bedziecie nerwowe... ale oplaca sie troche na poczatku pocierpiec... \"moj\" a moze juz moj... hmmm nie wazne... w kazdym badz razie facet z ktorym sie spotykam chyba nie zapalil wczoraj zadnego... znaczy sie na pewno nie za palil przy mnie, a bylismy razem 7 godzin... najlepsza motywacja jaka ja znalazlam jak rzucalam, to po 2 dniach niepalenia powachalam swoje ciuchy... no mnie na podloge rzucilo... musze powiedziec, ze zapach skory... oddech, wlosy, ubrania... ehhh... :O

powodzenia!!!!i koniecznie odwiedz ten topik co linka ktos podal:) ja nie pale od 3.11.2006;)

Nie, to to bez sensu robisz. W ten sposób niczego nie osiagniesz, albo rzucasz albo nie, a nie takie sranie w banie Aby rzucic musisz chcieć, a jesli będziesz chciała NAPRAWDĘ to Ci się uda.

zawzielam sie na dobre Nie powiem bo nie jest wesolo meczy momentami okropnie ale na co dzien do tej pory wypalalam z 5 fajek a dzisiaj ani jednej I naprawde nie mam zamiaru zapalic

niuncia, przy 5 dziennie nie powinno rzucanie byc trudne, bo nie masz az tak wysokiego poziomu nikotyny we krwi... ale nie mozna sie zlamac, bo nawet 1 papieros podnosi... i chce Ci sie wtedy bardziej... trzymam kciuki by Ci sie udalo...

NiepalacaOdDzis- mysle ze jak postanowisz ze te 3 czy 4 fajeczki bedziesz popalala jeszcze TYLKO przez 2 lub 3 dni i koniec zadnego papierosa wiecej I od 3 dnia myslisz tylko o tym ze od dzis nie rusze fajki to mysle ze dasz sobie rade Ja wcale piwa nie pije ale jak rzucam palenie rezygnuje calkiem z kawy bo to przy niej pale najwiecej

niuncia... dobre podejscie... ja wtedy tez odstawilam kawe, albo pilam ja jak nie moglam zapalic, czyli na zajeciach:)... ale przy piwie jakos mnie az na lewa strone na poczatku wykrecalo... ale pokonalam nalog :D

sippelsweg- wypalam paczke dziennie a 5 fajeczek do okolo 10tej Dlatego napisalam ze do tej pory to zn. do 10tej Dzisiaj nie mam zamiaru zapalic Dziekuje za kciuczki

NiepalacaOdDzis- jak Twoje postepy w rzucaniu palenia ? Ja dzisiaj tez bez fajeczki Wczoraj meczylo mnie okropnie ale musze dac jakos rade Mam nadzieje ze sie zmobilizujesz Ja naprawde myslalam ze bedziemy sie razem wspieraly nie rob mi tego i dzialaj cos Mam nadzieje ze sie odezwiesz

Gość misiaga
ja dziś wytrzymałem zobaczymy jak będzie dalej zacząłem chodzić na siłownię więc myślę że to mnie powstrzyma od wyciągania reki po ,papierosa

Gość madziulek84
JA ZUCAM OD DZIS,WYPALILAM TYLKO JEDNEGO,A PALILAM 20 PAPIEROSOW DZIENNIE,CIEKAWE JAK BEDZIE DALEJ.POZDRAWIAM