Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość presada

alegro ciuszki - niektorzy przesadzaja

Polecane posty

Gość presada

rozumiem ze mozna sprzedac zestaw uzywaych ciuszkow dla dziewczynki, ale po co do takiego zestawu pchac majtki??? albo rzeczy wybrakowane, np kapec - krolik bez oka :O jesli sprzedawac to rzeczy dobre i niezniszczone, a nie wszystko co sie nawinie zeby sie tylko pozbyc :O jestem zdegustowana :O

Gość i masz rację
podzielam Twoje zdanie. A najdziwniejsze jest to, że ktoś to kupuje.

Gość i te body
powyciagane, mocno sprane, co widac na zdjeciu.... tu zajebiscie fajne markowe ubranka, a do tego stare bodyyy

Gość presada
paulka ja rozumiem i nie mam nic przeciwko uzywanym rzeczom, ale np. jak ktos sprzedaje ciuszki, a do tego "gratis" dorzuca trzy wymemlane misiaki to ja z calym szacunkiem zestaw kupie, ale za misiaki podziekuje :(

alez gdyby sprzedawano te ubranka jak ubranka nowe formówki to rozumiałabym Wasze oburzenie ale zawyczaj te \"powyciagne,\"wybrakowane czy znosozne rzeczy oddawane są gratiś albo za grosze dosłownie ...... w czym problem ? jest popyt jest podaż - prawa rynku ot ......

Gość presada
no sprzedawca moglby wyprasowac rzeczy zeby chociaz sprawialy wrazenie zadbanych. niektorzy o tym zapominaja :O

Gość presada
no tak ja tez bym wyprala i wyprasowala, ale czasem na zdjeciach rzezy sa tak wygniecione, ze wygladaja jak psu z gardla wyjete. chociazby dla dobra reklamy mozna by troszke przeprasowac...

no właśnie dziewczyny - co do ciuszków, to mogłybyście podać jakieś linki jeżeli znacie stronki, na których można kupić tanio ciuszki nowe lub/i używane?

Jak nie prasuje, to sam na tym traci, nawet najpiękniejszy ciuszek wyglądający jak psu z gardła wyjęty nie uzyska na licytacji takiej ceny jak ładnie zaprezentowany. No ale to już problem sprzedawcy :)

Gość presada
rzeczy

Gość presada
Gość to co pszecie
paulka...popieram...tylko nie mogę zdzierżyć że twoja córcia ma tak piękne imię a ty tak wstrętnie ją nazywasz "mańcia". to takie przemyślenia juz sprzed kilku dni...

Gość to co pszecie
marysia jest super

Paulka, tylko ja nie wiem czy będę miała chłopca czy dziewczynkę:) Będę wiedzieć najprawdopodobniej dopiero w pon. ciuszki są super!! więc jak już będę wiedziała co mam to Ci napiszę. a mój mail to gosia.z20@wp.pl

Gość 34243232
A ja nienawidzę, jak ktoś na allegro sprzedaje rzeczy z lumpeksów. Czasem są to takie szmaty, że wstyd by mi było to wystawić w ogole. już na foto widac ,że lump (i nie mówię tu a slicznych angielskich ciuszkach z lumpka, bo sama takowe kupuję). ale o szmatach sprzed kilku lat (zwlaszcza made in germany lata 90-e). taskie troche oszustwo , moim zdaniem .jak kupuje uzywany ciouch na allegro ,to chce miec pewnosc ze jest po 1 dziecku ze sklepu, a nie z lumpa, gdzie ktos kupil za 4 zl, a mi sprzedaje za 20 zl, bo "firmowka".

Gość presada
popieram. nie raz widuje firmowe rzeczy z logo sprzed lat, gdzie ciuszki tej firmy maja obecnie zupelnie inne logo i inne metki :O no ale jak ktos nie wie to kupi, bo "markowe" :O