Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fecrtfg65y

czy moge przerwac branie tabletek anty?

Polecane posty

Gość fecrtfg65y

od 3 miesiecy biore tabletki nowynette.aktualnie jestem w trakcie 7-dniowej przerwy.moj facet wlasnie wyjechal za granice na 2,3 miesiace:-(nie ma zatem sensu ich brac ale czy to nie bedzie szkodliwe jesli po 3 opakowaniach zrobie przerwe?

Gość dupa_blada
mozesz

a brałaś je tylko na antykoncepcję? ja bym nie przestawała brać, bo czuję się po nich super, a okresy mam niebolesne i cykle regularne. poza tym jednak odstawienie pigułek i po 3 miesiącach znów je brać... jak dla mnie szkoda organizmu jednak. może skonsultuj z ginekologiem?

Gość fecrtfg65y
tak biore tylko dla antykoncepcji.a do ginekologa nie bardzo chcialabym isc bo chodze prywatnie i wiecie....zaplace 50 zl za 3 min rozmowy bo na badaniach niedawno bylam.

Gość dupa_blada
jesli bierzesz tylko dla antykoncepcji, to mozesz przerwac bez obaw organizmowi nie zaszkodzi to bardziej niz jakbys brala :)

dokładnie bez obaw mozez na troche odstawić:) nawet lepiej dla organizmyu jak sobie troszek odpocznie...ja tak wlasnie odstawilam na poczatku lipca bo moj facet tez wyjachal na 2 miesiac:( i na prawde nic mi nie jest okres regularnie nawet lepiej sie czuje i schudłam:)

Gość dupa_blada
tylko zanim wroci, to zacznij brac odpowiednio wczesniej ;)

Gość fecrtfg65y
dzikuje serdeczbie za rady:-)pozdrawiam