Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ałtolka

Dajcie mi jakis POMYSL...

Polecane posty

Dajcie mi jakis pomysl na fabule ksiazki:D Zamierzam zabrac sie do napisania, moze ktos podsunie mi cos ciekawego??? Cokolwiek. :)

Gość nic na siłę
jak nie masz weny to dupa blada

Gość gasnicowa
Andrzej wszedzie Cie pelno...

Gość a rodzaj powieści jaki
a rodzaj powieści jaki? obyczaj, romans, horror, kryminał, historyczna, pomieszana... wiesz jaki ma być rodzaj?

Nie ma nic do rzeczy ile ja mam lat... No dajcie cos jeszcze, MOZE cos wybiore, dodam cos swojego i moze wyjdzie cos fajnego:):):)

Gość BeznadziejnaOsobaNiellubiana
napisz o chudej wielkiej pryszczatej i bezcytatej dziewczynie i walce z przeciwnosciami losu chociaz tego nikt nie przeczyta oprócz mnie bo ludzie majaa innego typu problemy 🖐️

Gość BeznadziejnaOsobaNiellubiana
najlepiej w formie poradnika :):classic_cool:

Gość ja napisałam i sie nie pytałam
o pomysły o to się nie pyta osoba, która naprawdę chce pisać po prostu siada i pisze

altolka - owszem ma. ja np chcialbym przeczytac wreszcie dobra ksiazke opisujaca pokolenie obecnych ~25-latkow, czyli mniej wiecej ludzi z wyzu demograficznego. a naprawde jest o czym pisac. zawsze wydawalo mi sie, ze autorzy ksiazek sa otwarci na ludzi, tylko w ten sposob moga z nich i swiata czerpac garsciami. niestety, dla mnie jako autorka dobrej ksiazki jestes spalona, ale to tylko moje subiektywne odczucia... hakuna - dobra, udam ze Ci wierze ;)

Jeju, no dobra... Poprosilam tylko o jakas podpowiedz na cos fajnego, a tu od razu slysze takie rzaczy, zaraz pewnie bedzie ze wogole nie powinnam sie do tego zabierac... Dziekuje bardzo. :/

ja napisałam- a o czym napisałaś? ;) autorko topiku- a o czym lubisz pisac? bo to zależy wszystko ;)

Mhm, dowiedzialam sie tylko tego ze jako autorka dobrej ksiazki jestem spalona. Super. Wielkie dzieki. Zreszta... wiedzialam ze teraz juz na kafe nie mozna liczyc na ludzi, przynajmniej o tej porze. 🖐️

koloratka -> nie napisalam jeszcze zadnej ksiazki, jestem poczatkujaca, dlatego najpierw postawonilam sie zapytac o jakis fajny pomysl... Mowiac ze lubie pisac mialam na mysli wczesniej - wypracowania itp, a teraz od czasu do czasu jakas piosenka czy cos... Ale wlasnie marzy mi sie napisanie ksiazki:);) Tylko jeszcze nie wiem jakiego rodzaju...

Gość a ja bym chciała przeczytać
coś NIESAMOWITEGO coś co mnie powali na KOLANA i że będę miała CIARY i że się nie oderwę od akcji MIMO wszystko coś ORYGINALNEGO coś ZASKAKUJĄCEGO

Gość Psińco
no sory, wy jej podacie pomysł na tacy, ona to wykorzysta i zbije na tym kase:O

Altoka... ;) ale ja pytałam o czym lubisz pisac ogólnie :) czy wolisz o czymś wymyślonym, baśniowym... czy raczej tak \'przyziemnie\'? przecież pewno wiesz jakiego tematu byś nie tknęła ;)

Gość nie wystarczy chciec
trzeba tez umiec pisac