Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego większość kobiet tak mało interesuje się Światem??

Polecane posty

Gość z innej trony
bo i tak nie maja nic do gadania ;)

Gość BeznadziejnaOsobaNielubiana
ja się int4eresuje światem nauki :classic_cool:

Gość mial zly dzien
co to znaczy ze malo? moze interesuja sie znacznie ciekawszymi rzeczami. nie kazdy musi sie znac na astronomii.

Gość andrzej a Ty znowu uogólniasz
miało Ciebie nie być miałeś iść do szpitala miałeś to i miałeś tamto a co sekundę walisz takie pytanie, że ręce opadają dlaczego większość kobiet tam mało interesuje się Wszechświatem??? O, to dobre pytanie. Pierdolnij z grubej rury i doczep jakąś ciężką ideologię socjopatologiczną. Chłopaku, Tobie się po prostu nudzi... dlatego to wszystko. Nudzisz-marudzisz. Zajmij się czymś.

Gość z innej trony
Andrzej przetransformowal swoja zlosc do kobiet w glupie pytanie po prostu...chce pokazac ich nizszosc, to pomaga mu poczuc sie lepiej ;)

Andrzej from Paradisebeathim jaki jest, taki jest ALE trafił w sedno. Kobiety nie widzą dalej niż czubek swojego nosa, dlatego do dywagacji szerszych niż kwestia zaopatrzenia lodówki się nie nadają.

Gość mial zly dzien
niektorych ludzi!

Gość mial zly dzien
to zes sobie przyklad wybral. a ty to sie na wszystkim znasz? wiedze masz przeogromna prawda?

Gość marbolina
za to kobiet maja wieksza wiedze o czlowieku. a Ty Andrzeju jestes nudny i za powazny dlatego odstraszasz kobiety.

Gość mial zly dzien
no i co z tego? ciesz sie swietuj i nie zawracaj glowy swoimi obsesjami.

Gość hjgg
Andrzej nie wymądrzaj się. Masz tylko licencjata a sa kobiety, które maja po kilka doktoratow, nie mowiąc już o tym, że są profesorami. wyżej srasz niż dupe masz, taka moja opinia

Gość z innej trony
ehh Andrzej, bo kobiety nie maja takiej potrzeby rywalizaxcji zeby w konkursach wystepowac, mnie poraza Twoj brak wiedzy o ludziach, jak zachowanie mozna przypisywac jednemu czynnikowi?? Andrzej Andrzej popraw sie :P generalizujesz, to metoda erystyczna wygrywania dyskusji, ale nie dochodzienia do prawdy :) :P

Gość marbolina
wysztarczy poczytac twoje wypowiedzi. za powaznie podchodzisz do niektórych rzeczy :classic_cool:

Gość mial zly dzien
to ci sie niestety zle wydaje. moze sam nie widzisz nic poza wlasnym nosem i stad takie opinie.

Gość hjgg
kobiety mają mniejsza potrzebę rywalizacji - to prawda :) ja nawet jakbym byla geniuszem bym sie nie pchala po zadnych teleturniejach bo jakos mnie to nie pociąga.

Gość frk-09
Mnie to kiedyś dziwiło, potem złościło, a teraz tylko napiszę: jak można tak generalizować??????????????????????????????????????? Ile Ty kobiet poznałeś? I w jakich środowiskach? Płeć, szczególnie dzisiaj, ma w tej kwestii drugorzędne znaczenie. To raczej, własnie kwestia środowiska, rodziny. Ogół społeczeństw we wszystkich krajach stanowią ignoranci, którzy nie interesują się niczym poza popkulturalną papką i dobrami materialnymi, ewentualnie swoją kondycją i wyglądem co akurat jest godne pochwały. Iluż to mężczyzn za hobby ma picie piwa z kolegami????? I nic więcej, nie licząc sportu w tv.