Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego większość kobiet tak mało interesuje się Światem??

Polecane posty

Gość Jaezu Andrzej prosze
Cie skończ:D

Gość mial zly dzien
tak cie to boli? jestes zalosny

Gość frk-09
Mnie to kiedyś dziwiło, potem złościło, a teraz tylko napiszę: jak można tak generalizować??????????????????????????????????????? Ile Ty kobiet poznałeś? I w jakich środowiskach? Płeć, szczególnie dzisiaj, ma w tej kwestii drugorzędne znaczenie. To raczej, własnie kwestia środowiska, rodziny. Ogół społeczeństw we wszystkich krajach stanowią ignoranci, którzy nie interesują się niczym poza popkulturalną papką i dobrami materialnymi, ewentualnie swoją kondycją i wyglądem co akurat jest godne pochwały. Iluż to mężczyzn za hobby ma picie piwa z kolegami????? I nic więcej, nie licząc sportu w tv.

Gość Jaezu Andrzej prosze
i co mi po tej wiedzy? znam bible i co z tego?

Andrzej, uogolnianie jest krzywdzace dla kobiet, ktore widza wiecej niz czubek wlasnego nosa, a tak poza tym to ja znam wielu facetow, ktorzy poza silownia, samochodami i pilka nozna nic nie wiedza... aha i jesli chodzi o samochody, to tylko marki znaja, bo jak idzie do naprawiania to oddaja do mechanika, bo 2 lewe raczki to samo jesli chodzi o naprawe sprzetow domowych.... ja jestem kobieta i sama naprawiam swoje agd i rtv, no chyba, ze cos elektronika padnie to juz nie moge sie popisac... kobiety, a przynajmiej wiekszosc umie gotowac, a facet co?? ogladac \"noge\" w tv, bo nawet mu sie biegac nie chce samemu za pilka... ehhhh

Gość anonimka...
niech każdy robi co chce. ale rozumiem Ciebie Andrzej, że Cie to boli, ze malo kto rozwija sie umyslowo bądź duchowo czytając ksiązki. nic na to nie poradzisz, to wybor kazdego czlowieka co chce w zyciu robic.

Gość w obronie ucieśnionych
Kobiety nie mają czasu na pierdoły, ale coś w tym jest co piszesz. Biorąc pod uwagę fakt, ze w szkołach nalepszymi uczniami są dziewczyny, coś musi dziać się złego po drodze, że tak mało z nas coś w życiu osiąga. Co do zainteresowań to masz rację, ale kobiety mają za to wiedzę w onnych dziedzinach. Należę do wyjątków i interesuję sie polityką i rzeczywiście w tej dziedzinie mogę porozmawiać prawie wyłacznie z mężczyznami. Pragnę zauważyć, ze kobiety nie mają tak wiele czasu wolnego na swoje hobby, świat nie jest dla nas łaskawy. Wy nie musicie dokonywać wyborów typu kariera czy dom, po prcy macie czas na gazetę, telewizję. Normalna polska kobieta pragnąca mieć normalna rodzinę i jednocześnie angażować sie zawodowo przypomina często kombajn wielozadaniowy i na rozwijanie swoich pasji po prostu brakuje jej czasu

Gość z innej trony
widac jasne wyrazanie sie nie lezy w Twoich mozliwosciach

Gość iuiuyyloy
wez kurwa nie gadaj wiekszosc bo ja akurat sie interesuje i mam duzo do powiedzenia. wiec spierdalaj z forum

ale jakim swiatem? kulą ziemską, czy galaktyką, czy wszechświatem czy może jakims konkretnym światem prosze sprezyzować bo nie wiem :(

Gość w obronie ucieśnionych
... a co do mężczyzn ich wiedza jest często bardzo powierzchowna i ogranicza sie często do informacji czerpanych tv.

Gość iuiuyyloy
i kretonie idz wypowiadaj swoje kurewskie mysli gdzies ingdzien a nie na forum dla kobiet gdzie sie mowi o kosmetykach i o dietach. moglbys soiebie lepsze miejsce znalezc na wyrazanie swoich pogladow na temat kobiet swirze!

Gość frk-09
Nic się nie dzieje po drodze, bo wiele z tych pilnych uczennic to po prostu obowiązkowe dziewczyny uczące się z obowiązku i dla efektu. Nie mają zainteresowań. Przyczyna w istocie jest inna, to wychowanie, uwarunkowania kulturowe. Mama nie interesowała się polityką więc i córka także nie. Brak wzorców i rzeczywiście brak czasu.

Gość iuiuyyloy
i mam lepsze rzeczy niz interesowanie sie jakims kavczynskim czy lepperem....tez mi kurwa topic

Gość anonimka...
Andrzej nie martw się, na pewno kiedyś znajdziesz kobietę godną swojego zainteresowania, ktora będzie oczytana i bedzie interesowac sie tym samym co ty. bedziecie zawsze mieli wiele tematow do dyskusji i stworzycie staly szczesliwy związek, czego ci serdecznie zyczę 🖐️

Gość gds
Andrzej gdzie chodziłes do liceum??

Gość frk-09
A weź się za niego :D

Gość iuiuyyloy
i skoro jestes taki madry autorze topiku prosze zrob cos dla biednych dzieci z Afryki , czy podaj sposob w jaki mozna zlikwidowac teerryzm na swiecie. a co masz do powiedzenia na temat korei polnocnej? pewnie nic bo kurwa nie masz pojecia

Gość anonimka...
dla mnie to on za mlody. nie chcę rowiesnika :)

Gość andrzej ma rację
gobiety interesują się jakimis bzdetami i nie mają pojęcia o tym co się dzieje na świecie. idealnym przykładem jest to bardzo popoularne forum I jakie to mamy pytania i tematy? Czy poruszona została kwwestia wykrycia nowej planety, ale ryzyka klapy euro 2012? Nie Mamy za to tematy: 1 Czy na fotce do paszportu moge miec czarną bluzkę? 2 głodna jestem!!!! 3 czekolada na urodziny od chlopaka...co sadzicie? Itd możnay by wymieniac bez końca Andrzeju masz rację kobiety żyja w swoim małym świecie i reszta ich nie interesuje To dlatego faceci rzadzą , to dlatego faceci sa naukowacami.

no to własnie tym przejawia się zainteresowanie światem, że siedza na kafe tu mozna się wiele dowiedzieć jak zapobiegać ciąży i jak się dobiera buty do sukni, jak sie odchudzać i jak zakładac domowym sposoben tipsy

Gość frk-09
Ależ wnikliwe :D

Gość iuiuyyloy
zalosne chlopczyki myslcie tak sobie, ale ja i tak mam was w dupie! przez was sa tylko wojny na swiecie.

Gość anonimka...
Andrzej ja teraz nawet nie mam glowy na zgłebianie wiedzy :o jestem po nie tak dawno zakonczonym związki i jeszcze mam dołka z tego powodu. dlatego tylko siedze na forum i nic innego nie robię. ale keidys nie wykluczam, moze wreszcie wiecej zaczne interesowac sie swiatem ;)

Gość iuiuyyloy
a tak w ogole to autorze topiku po co wlazisz na te forum!!!!!!!""""""""""""""?????????????????????????????masz kompleksy czy co?