Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego większość kobiet tak mało interesuje się Światem??

Polecane posty

może ktoś kto twierdzi, ze Brazylia lezy w Afryce nie interesuje się np. światem geografii ale za to interesuje sie innym swiatem?

Gość andrzej ma rację
jedźmy dalej :) 1 Jakiej firmy herbate pijecie 2 JAKIE MACIE PLANY NA DZISIAJ 3 co jecie dzis na sniadanie 4 Macie u was pizzernie DAGRASSO???? To rzeczywiście są waszkie tematy rozwiązujące problemy świata :D

Gość z innej trony
no nie, Andrzej co prawda sobie sam przeczysz, ale co tam.... nies nam swiatlo o panie, nam ciemniaczkom ktore tak nie cierpisz/boisz sie, ze musisz w jakis sposob wykazac nasza nizszosc...buhahahah albo takie zaczepialstwo jest jedynym sposobem w jaki umiesz na siebie zwrocic nasza uwage

Gość iuiuyyloy
zamknijmy ten durny topik dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! malo jest durni na tym swiecie?:) WWWWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ZZZZZZZZZZZZZZZZ FFFFFFFFFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Gość anonimka...
I zapewniam Cię, ze na polskim w liceum nie spalam i wiem jaki poeta jest z jakiej epoki ;)

moim zdaniem niemożnośc wykonania prostej czynności bez pytania o nią na kafe jest wyrazem nadmiernego zainteresowania otaczającym swiatem

nie no, ja sie wezme i chyba przejde na spacer... biedni jestescie skoro spotykacie na swojej drodze tylko glupiutkie kobietki... no ale widac taki macie wyglad/sposob bycia, ze te inteligentne was unikaja jak ognia... a 2 prawda jest taka, ze kobiety czesto udaja glupsze niz sa w zeczywistosci by dowartosciowac faceta, bo wielu facetow boi sie inteligentych kobiet, a jak do tego kobieta jest atrakcyjna, to ogolnie sieje poploch...

Gość anonimka...
Ja też nie znosze polityki, za to bardzo lubię nauki ścisle.

Ogólnie coraz mniej ludzi interesuje się polityką. Nie tylko kobiety. Ale to chyba normalne, bo mało kto nadążą nad tym co się dzieje..

Gość frk-09
Ja Ci coś powiem Andrzejku. Miałem dziewczyny, kochanki i zawsze były co najmniej trochę oczytane. Wiadome jest, ze statystyczny człowiek "z ulicy" nie będzie czytelnikiem literatury pięknej (wykluczam autoruów Kingopodobnych) ani koneserem malarstwa. Nie bedzie się też rzetelnie interesował polityką co najwyżej będzie oglądaczem wiadomości. Tak było jest i będzie. Ale jaki w tym problem? Zapewniam Cię, że jest dość inteligentnych kobiet. One nawet mają problem, bo jeśli przy tym atrakcyjne to podrywają je z reguły nazbyt pewni siebie aroganci i ignoranci.

Gość frk-09
Haris, dośc tych szyderstw :D

Gość kolejna śwatła kobieta
Najnowszy temat kafe "USUNEŁAM POCZTĘ Z OUTLOOKA, CO TERAZ?BŁAGAM O POMOC" :D

Gość frk-09
To nie stereotyp jeśli zauważysz, ze budzą lęk wśród ogółu tak samo niedouczonych mężczyzn jak i kobiet. Z tym, że mężczyzna jest dodatkowo obciążony koniecznością zaimponowania kobiecie. Mężczyźni nie mający niczego do zaproponowania w zakresie intelektu, boją się kobiet inteligentniejszych, unikją ich, ośmieszaja je i próbują sprowadzić do pozycji kury domowej, idiotki, mięska i tak dalej :D

Gość w obronie ucieśnionych
Człowiek uznawany powszechnie za inteligentnego musi znać przynajmniej podstawy historii, literatury, sztuki orientować się jako tako w polityce bo inaczej wyjdzie po prostu na idiotę, przy najbliższej okazji

Gość Nikita....
pytanie do Andrzeja: co pobudzilo do wywozu czarnych obywateli z ich wlasnego ladu,jak dlugo trwala ta "zabawa" i kto i gdzie doprowadzil do jej zakonczenia?

inteligencja objawia sie rowniez w tym, ze jak sie czegos nie wie to sie w tym temacie nie wypowiada tylko przysluchuje. aha i Andrzej ta wypowiedz o tym, ze kobiety nie lubia mezczyzn z pasja to chyba na kazdym topiku na ktorym sie pojawiles juz widzialam...

Nikita;rozumiem że masz na myśli wywóz przez Atlantyk;) W czasie odkryć geograficznych Hiszpanie i Portugalczycy zaczęli zakładać plantacje w Nowym Świecie,potrzebowali siły roboczej.Murzyni z zachodniej Afryki idealnie się do tego nadawali.Byli kupowani na targach niewolników lub chwytani podczas wypraw na ląd ale to rzadziej.Póżniej do hadnlu włączyły się Anglia,Francja,Holandia a nawet Dania. W 1807 Wielka Brytania wprowadziłą zakaz handlu niewolnikami na morzach i jej statki miały za zadanie pilnować tych postanowien.Przyczynili się do tego głównie kwakrzy.

Nie sposób być ekspertem w każdej dziedzinie. Dobrze mieć ogólne pojecie o otaczającyn świecie (jak zwał tak zwał) i jakąś paję, zainteresowanie.

Jeżeli szukasz wśród tipsiastych barbie to nie dziwię się, ze tak nisko nas cenisz.

Gość frk-09
Kobiety nie lubia mężczyzn z pasją... Temu należy się przyjżeć. Kobiety pragną by mężczyzna im zaimponował. To może być także dziedzina, którą one się nie interesują. Zatem mężczyzna z pasją budzi zainteresowanie kobiet... ale! Jesli kobieta pragnie przede wszystkim mieć dzieci, rodzinę to wówczas, hobby potencjalnego męża może być odbierane jako przeszkoda. Ale tak nie musi być. To różnie bywa. Natomiast kobieta, która sama pasjonuje się czymś ponad ewentulana perspektywa zamążpójścia będzie cenić takiego mężczyznę. Czy Tobie Andrzejku trzeba wszystko tak tłumaczyć ? :D

Niedawno chłopak z mojego rocznika ozenił się. W wieku 18 lat skończył gimnazjum,3 razy zdawał testy na prawo jazdy.Żeby tego było mało teraz jeździ nocami samochodem i \"pali gumy\",rzadko jest w domu ale jego kobieta jest nim zachwycona.

Andrzej, szczere wyrazy wspolczucia... jesli znasz same takie dziewczyny to musisz pochodzic z malej wioski... ja nie znam zadnej dziewczyny/kobiety co by takiego piwosza chociazby tolerowala... a co dopiero przedkladala nad takich z pasja

Gość frk-09
Ja też lubię jeżdzić szybko. Co nie uwłacza mojemu intelektowi. Są kobiety, które lubią samochody i ostrą jazdę, także pojazem mechanicznym :classic_cool: