Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolwentkaa

Ile zarabia przedstawiciel medyczny / farmaceutyczny?

Polecane posty

Gość absolwentkaa

Jutro mam rozmowe o prace - pierwsza w zyciu... to rozmowa w firmie farmaceutycznej jak przedstawiciel handlowy - wiem juz mniej wiecej na czym polega praca, znam jej plusy i minusy. Moje pytanie dotyczy zarobkow - jutro pewnie padnie pytanie ile chcialabym zarabiac a ja nie mam pojecia jak ksztaltuje sie wynagrodzenie przedstawicieli, nie chce strzelic glupstwa i powiedziec duzo za duzo lub (co gorsza) duzo za malo :-)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duzo, kilka tysięcy 3-4 możesz od razu powiedzieć

Gość przedstwiciele medyczni
napewno zarabiaja sporo, jezdza fajnymi furami (pewnie słuzbowe), zawsze ładnie wygladaja, komorka, laptop itd. Ale nie cierpie gdy wpychaja sie w kolejke i zawracają duper lekarzowi w czasie pracy :-)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taką mają pracę i już. Auta są służbowe. Ale to ciężki kawałek chleba, wiedz o tym.

podono BARDZO dobre zarobki.... ale też bardzo dużo pracy :) Powodzenia!!!!!

Gość absolwentkaa
wlasnie w ofercie jaka mi dzisiaj wyslano jest samochod sluzbowy, laptop i komorka, boje sie, ze nie bede sie czula komfortowo w tej pracy - nie lubie byc chamsko - bezczelna i pchac sie gdzie mnie nie chca najlepiej mowcie konkret - moze znacie kogos kto pracuje jako przedstawiciel?

Gość absolwentkaa
tak wiem, ze jest ciezko i duzo sie jezdzi, ale akurat to lubie :-) nie mam jeszcze wlasnej rodziny, chlopak spedza w pracy po 12 godzin wiec jestem bardzo dyspozycyjna

Gość jhfjhdh
A po jakich studiach trzeba być żeby pracować w tym zawodzie????

Gość absolwentkaa
trzeba miec wyzsze wyksztalcenie zwiazane z medycyna

a wyższe wykształcenie związane z medycyną to chyba tylko po AM można mieć, he? Spróbuj, nic Ci nie szkodzi, i nie stresuj się tak :) Jeśli praca przestanie Ci się podobać to po prostu zrezygnujesz i poszukasz czegoś innego :) powodzenia.

Gość absolwentkaa
chyba nie tylko po AM - mysle o fizjolerapii czy pielegniarstwie :-) troche sie stresuje ta rozmowa ale nawet jesli zrobie tam z siebie kompletna idiotke to "pierwsze koty za ploty" i przy kolejnej bede juz madrzejsza :-)

Gość gość
To wszystko zależy, bo "medyczny" to pojęcie bardzo szerokie. Najlepiej zarabiają ci od odszkodowań powypadkowych. Moja kuzynka mówi, że prowizje, jakie dostaje, przeszły jej najśmielsze oczekiwania. Poszperałem trochę w sieci żeby sprawdzić czy nie buja, ale okazuje się, że to prawda! Zerknijcie tylko na praca-odszkodowania.pl