Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Gość gra japonska-
mam juz 14 elementów i utknęłam. jest jeszcze cos miedzu sciana a szafka z ksiazkami, ale nie moge wydostac :o

Ja mam 17. Jak wyciagniesz swiece z pomaranczowego pudekla i zapalki z ksiazki, to mozesz ze stolu zabrac swiecznik i takie cos buale sie przesuwa. Ael nie moge zabrac:/

Najedz na te podarta kartke w znalezionych rzczach.Mozna ja poukladac, ja towlanie robie

Gość gra japonska-
ja mam jakies 3 kartki jedna ulozyłam medale w 4 kolorach zapałki, jakis lek w buteleczce, pałeczki, jakas miseczke, szary prostokacik (!!) -plate....:o jakies rece i nogi od lalki, głowe lalki skad masz swieczke??

siweca----> wejdz prawaplansze od strony psa. Jest ta,m pomaranczowe podelko. Otworz takim zachaczonym czyms co znjdziesz za zaslona

Gość gra japonska-
ja mam , ale , jeszcze niebieski i cos czarnego, co wyglada jak medal , ale nim nie jest. (gym 4 what do u use it ) a niebieski medal, nie pamietam gdzie znalazłam :o nie moge otworzyc tego pudełka... :o jak klikam na to cos co znalazłam na oknie nic sie nie dzieje :o

kliknij tym zakrzywionym na dolna waska szuflade w tym pudelku i myslnad niebieskim medalem :P

Gość gra japonska-
w białych pudełkach cos było- na pewno jeden medal , 2 rzeczy były tez w ksiazkach (na pewno zapałki)

mam niebieska pilke. WYpadla zza zaslony:P Ale gedzie je ulozyc? Naloz sobie swiece i zapal. I uloz kartki podarte. Chyba ze masz juz to:*:*

Gość escapikowa
a co powiecie na to ?? :)

Gość escapikowa
tam na gorze musicie wybrac bialy kwadracik czy 1 czy 2 czesc gry- ja zaczelam od 1

ide zobaczyc :) Znalazlam fioletowy medal. Jest na planszy z biala szafka z niebieskim paskie. Na dole obok ekraku zoltego Idezobaczyc na te gre, ale jeszcze walcze z japonska:P

Gość kabel
skąd mieliście śrubokręt w poprzedniej grze?

ehhh tobylo tak dawnoooo, nie pamietam chyba z szafy. gra japonska- ratuj, gdzie te medale mam ukladac>?

Gość escapikowa
ja ma na razie :listek , jakas monete, kubek , baterie wsadzilam do pilota - za szfa jest miotla ale nie moge jej wydostac

Gość gra japonska-
nie mam pojecia :o ja nie moge wydostac tego czegos spomiedzy sciany a szafki z ksiazkami :o brakuje mio jeszcze 11 elementów (tyle mam wolnych miejsc) i zastanawia mnie o zółte pudło, obok miska, to z kwadracikami na wierzchu ...:o

Gość gra japonska-
no własnie sie "nie chce" albo ja nie umiem :d a co z tym pudełkiem zółtym koło misia??

Gość gra japonska-
i jeszcze te szfki z kłodkami- skad wziac cyfry do nich :o ...

gra japonska- masz te czarna glowe lalki? jak otworzysz ta ten łeb ikonke to dolacz do niej reke i noge. Pewnie trzeba zabrac reszte konczyn i korpus :P

Gość gra japonska-
tak juz wygrzebałam i mam 2 sztuki tego "gym'a" tylko do czego to uzyc?? :o denerwuje mnie juz ta gra :P