Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Gość escapikowa
GRAŁAM JUZ W TO KIEDYS - NAWET FAJNA , ALE PAMIETAM ZE DOSC TRUDNA BYŁA :D

Gość BIBELOTKA zobacz czasem
escapikowa -- no cos ty,az taka trudna nie:) wkleilam tez link forum i tam jest opisane co 3eba rpbic ale i tak do konca nie doszlam hehehe

Gość gra japonska-
ojoj ale sie pospieszyłuscie :p ja własnie siadłam do tego cholerstwa. :D stoje w tym samym miejsci gdzie wczoraj :d

helooo, czytaj posty, zorientujsz sie! Ja od rana nie oglam wysiedziec, tak sie uwzielam na te gre :/ ael sie udalo :)

Gość ania88
a skad wzieliscie druga noge lalki? znalazlam jedna w pudelku

z safki, musisz znac kod, Wszystkojest napisane w tym topiku , no prawie wszystko, czytajcie! :) Powodzenia! Ja teraz jestem w bibliotece:P

Gość a jak otworzyliscie drzwi
sypialni zdobylam 2 klucze (ten pod wazonem i ten w kubku) widze drzwi ale nie moge ich otworzyc zadnym kluczem klikam ma zamek, klamke, na cale dzwi i nic:( pomocy!!!

Gość gra japonska-
ehh no nie moge tejgo swiecznika umiescic pod tym lampionem ... :o i tego pudełka z gwiazdka tez nie moge rozwikłac, kilkm tak jak jest napisane i nic... :o

gra japonska- najpier musisz wyjac swiece z pomaranczowego pudelka (dolna szuflada) takim zahaczonym, jak masz swiece to bierzesz podstawke po nia ze stolu. Klikasz na podstawek, umieszczasz swiece i zapalasz zapalkami. A podelko z gwiazdka ma kod, trzeba naciakac nakwadraty, opisalam to chba na stronie 6 lub 7.

Gość gra japonska-
mam zapałki swieczke i podstawke pod swieczke z boku z prawej strony, tam , gzdzie to wszystkie elementy sie gromadza. i jak kikam na swiecznik to nic sie z nim nie dzieje. chyba ten sam problem miała escapikowa, bo tez nie mogła tego umiescic na stole .:o jak kilkam na to , to niz z tym sie nie dzieje :o chyba za tepa jestem na taz gre :D

musisz podniesc lampion i pod nim postawic siwczke palaca sie na podstawku, potem zakrywasz lapmponem

tak samo mam z ta skrzynka pod schodami pokazuje mi sie ,, lapka" na zamku i nie moge otworzyc jej zadnym kluczem:( nie moge rozciac nozem pudelka w kuchni(tego w szafce) ani nie moge owtorzyc srubokretem tej kraty w lazience:( co jest?

mam: 2 klucze, srubokret, noz, okragle cos-moneta?, zapalki

Gość gra japonska-
😭 klikam na to pudełko z gwiazdka tak jak napisałas, ale nic sie nie dzieje....:o

Gość gra japonska-
dobra pudełko otworzyłam :)

Gość gra japonska-
asasello błagam ja chyba ze mna chyba naprawde cos nie tak. powiedz co z ta swiczka robiłas. na co najpierw kilknęłas, ze "posadziłas" ta swieczke na swieczniku?? bo ja kilkam po kolei a to na swiecznik , a to na swieczke i, zapałki, i nic. nie mówiac o tym, zeby to ustrosjtwo na stoliku umiescic :😭 😡

Ja chciałabym zacząć grać ale niewiem jak zacząć. Na początku jakiś mrok i chyba pokój i niewiem co mam robić, ehh ;/;/ :O:O:O

hihih wybierasz z menu swiecznik, potem klikasz na niego wieczka i w ten sposob \"nasadzasz\" ja na niego (Łomatko, erotyki mi wychodza!) Potem klikasz na to zapalkami. Jak juz ci sie swieca na postawku pali, idziesz do stolu. Stoli tam taka :wieża\" - lampion, klikasz na niego i to sie odsuwa. Pod nim umieszczas swiece (calosc podstawek, swieca, ogien) i klikasz lampion, zeby nakryc nim swiece :P

Gość gra japonska-
malineczqa to w tej pierwszej ?? rosyjskiej ?? w ta nie grałam

Gość gra japonska-
dzizys zrobiłam to :P heheh :D tylko co dalej. :)

Gość gra japonska-
na razie zebrałam wiekszosc przedmiotów... :o ale jakis szyfr widze, wór pod sciana :O

Gość gra japonska-
o i kotka mam :D

Gość gra japonska-
klikałam na ksaizki wypadły jakies 2 rzeczy , jedna lezy na podłodze, ale nie moge podniesc, pod poduchami na kanapie tez sa jakies 2 katreczki i tez nie moge ich wziac :o

wor rozetnij nozyczkami Ja nie kumam zdania: 1. I tried the brownish book on the top shelf I got a magnifying glass (znajduje lupe na gornej polce znajduje lupe?) gdzie?? 2. Select the gun and put the magnifier glass onto it., pan all the way left and gat a six digit number(different every time (wybierz pistolet i kliknij na niego lupa. i co dalej??) Jak rozwiazez worek wyjmij z niego rurke i potem postaw na stole na obrusie (narzuc go ponownie) drinka i kliknij na niegi slomka (wypij) na dnie jest obrazek z liczbami

Gość gra japonska-
aaaaaaaaaa tak- z ksiazek wypadło cos co wyglada jak lupa a pistolet gdzie?? ps jak sie zapełni przedmiotami te kwadraty pod obrazkiem to juz nie mozna nic zbierac?? bo ja brałam wszystko "jak leci" a pozniej nie mogłam podniesc kartek i lupy :o