Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Hm, wziełam rurke ze śmieci a drinka mam na stole Jak chce tam dać rurke to jakiś odgłoś dziwny jest. Trudna ta gra ;/

W tych książkach - jedna się wysówa i widac w niej jakąś żółtą karteczke, ale niemoge jej z niej wyjąć. Też mam pełne krateczki i nie moge lupy wziąść ;/

Gość ESCAPIKOWA
z tego co pamietam w bibliotece nie trzeba zbierac wszystkich przedmiotów, bo potem braknie wam miejsca na inne. :D zdjełas obrus ze stołu?? posciagaj wszystkie rzeczy i tam obrusem cos bedzie - trzeba stol pozginac - a potem odloz to wszystko na miejsce. w tym worze cos sie tam bierze, cos jest w ksiazkach...

te kwadraty z liczbami zaniescie do komorki za zaslona, tam jest takia brazowa \"skrzynia\"i tam sie je umieszcza. Zedrzyjcie wszystko ze stolu, za stolem jest cegla, a za nia kartonik, a jak stol zlozycie, to tez wypadnie kartka. a potem mozecie go nakryc i odlozyc przedmioty, to zwolnia miejsce w ekwipunku

Gość ESCAPIKOWA
polaczcie drinka ze slomka i na spodzie drinka jest karteczka

pistolet jest w bibli. Kliknij na nia i jak sie otworzy to poklikaj, Przesunie sie i otworzy w srodku jest pisoelet. Kliknij na niego i lupa przejedz do konca lufy (hehe nie wiem czy to lufa, takmi sie skojarzylo) tam sa licznym szyfr : 092129 ons sa szyfrem do sejfu w komorce

kliknij na drink, jak sie pojawi jako duza ikonka,, to wez slomke i klikaj kilka razy (chyba tak to bylo)

Gość gra japonska-
mam juz 5 karteczek w brazowej skrzyni, skad wziac pistolet ?? nie oge wypic drinak - jak najezdzam słomka to nic sie nie dzieje :o

Ok, jednej karteczki mi brakuje Tej z drinka, ponieważ za nic niechce się on wypić ;/ Niemam pomysłu, na stole niechce, w ekwipunku też nie.

Gość fdsfadsfas
to po rosyjsku!!! a ja nie znam>?? o co tu chodzi??

Gość gra japonska-
a co z puszkami z tych kartonów ??

Gość a jak otworzyliscie drzwi
sypialni zdobylam 2 klucze (ten pod wazonem i ten w kubku) widze drzwi ale nie moge ich otworzyc zadnym kluczem klikam ma zamek, klamke, na cale dzwi i nic pomocy!!! chodzi mi o ta pierwsza gre-ruska http://www.doodoo.ru/modules.php?op=modload&name=FlashGames&file=index&do=showpic&pid=1511&orderby= tak samo mam z ta skrzynka pod schodami pokazuje mi sie ,, lapka" na zamku i nie moge otworzyc jej zadnym kluczem nie moge rozciac nozem pudelka w kuchni(tego w szafce) ani nie moge owtorzyc srubokretem tej kraty w lazience co jest? mam: 2 klucze, srubokret, noz, okragle cos-moneta?, zapalki pomocy!!!

Gość gra japonska-
cholera , btrakuje mi w tej bibliotece 2 karteczek :o jedna wzięłam z drinka .jedną spod cegły, z worka, dwie spod kanapy, i trzy jeszcze skads.. a i tak brakuje mi jeszcze dwóch :o

Błękitna Laguna - woow, wypowiedziałaś te słowa i po ciemku zapaliłam światło :P:P Tylko co dalej? :P

1. kartki sa tez w sciane, kolo cegiel obok stolu 2. jak zdejmiesz obrus i all ze stolu i zlozysz go, to tez wypada kartka, 3. jet tez w worku ze smieciami chyba 4. w drinku 5. pod poduszka sofy 6. w ksiazce (ostatnia polka od strony sofy) 7. w obrazie, na samym koncu (musisz zjechac myszka powoli, w dolnym rogu ramy obrazu) reszty nie pamietam