Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Gość gra japonska-
Gem , pomyliłam literki :D:D:D mam 2 te kamienie czarne...

Gość gra japonska-
hmmm na kartcenpisane jest, żeby medale pchnac razem, wiec moze do tych dzrzwi, co nas uspiło za pierwszym razem ??

Gość gra japonska-
uwaga próbuje :D jak mi sie nie uda , ide spac :P

Gość gra japonska-
nie udało sie, znowu mnie uspiło, ale te medale tam "wchodza" jak sie na nie kliknie... wiec moze wodpowiedniej kolejnosci trzeba?? , ja zaczęłam od zóltego jakby co...powodzenia :D dzieki za zabawe :) 🖐️

Gość gra japonska-
ta kartka, co ją trezba było ułozyc jak puzzle - pulled each. costam costam..

jestes? Mam cos: Na stole jest lampion, Kliknij, podnies go, i pod nim postaw swieczke ja podstawku, zapalona, pokazuja sie 2 syfry

Gość hejjjjj
tez chce sprobowac zagrac jak sie w tej grze poruszacie :D?

noo w koncu pomocnik :D:D Nerwy przy tym strace :P CO ci pomoc napisz? Ja juz mam sporo przedmiotow, teraz glowie sie nad zolta skrzykna, niby grą, z gwiazdka na pierwszym kwadraciku

Gość hejjjjj
właczam ta gre ale ze tak powiem nic sie nie dzieje jest tylko jakby taki ciemny korytarz ze schodami klikam myszka nic sie nie dzieje poruszam strzałkami tez nic

Gość hejjjjj
oiki narazie mam 12 przedmiotow szukam dalej :)

ok:) potem robia sie schody. Czytam jakas instrukcje po agn. i robie, bez tego nie dalabym rady! Zwlaszcza z pudelkiem z gwaizdką, kolo misia rozowego:P

Gość hejjjjj
ja juz ta gre chyba gdzies widziałam :D rzeczywiście do najłatwiejszych nie nalezy :Dgrałam kiedys w taka jedna naprawde wciagajaca :D ale zacielam sie na któryms poziomie :D ale bardzo fajna :D

Gość escapikowa
graM W WAMI W TO JAK ZAPALIC SWIECZKE?? PROBUJE KLIKNAC NA ZAPALKE A POTEM SWIECZKE I NIC... NIE WIEM JAK UZYWA SIE PZEDMIOTOW.... AHA- I KTORE TO LAMPION??

Gość escapikowa
I SKAD MACIE JAKAS LALECZKE??

no w koncu!!!! Ja juz gre powoli koncze (no poloa) a ty sie dopiwro pojawiasz!! Lalka---> plansza na prawo za psem ---> wisi na scianie scierka :P Kliknij na nia, uzyj paleczenk i otworz, otrzymasz glowe

napierw klikasz na \"swieczniki, taka mala podstawke na swiece\" otwierasz ja w swoim menu, potem dlikasz na swiece, potem na zapalki i ja zapalasz. Idziesz do stolu na srodku gry i klikasz na lampion taki wysoki bialy, on sie podnosi, pod nim kladziesz wiece i spowrotem na niego klikasz, robi ci sie swiecacy lampion

Gość escapikowa
DZIEKI ZA PODPOWIEDZI :) MAM PROBELM Z TYMI PODSTAWKAMI POD SWIECE, OBKLIKALAM WSZYSTKIE I ZADNA NIE PODESZŁA- CHYBA ICH JESZCZE NIE MAM :(

Gość escapikowa
JA TEZ BO MNIE ZABILO :p

masz juz swiece? dopiero jak ja wyciagniesz z tego pomaranczowego pudeleczka, to mozesz zabrac ze stolika podkladke pod nia

nie wkladaj nic do drzewi! To pudrlko z gwiazdka rozgryza sie tak: 1 4 - 1 3 4 - 2 3 6 - 1 2 6 - 3 2 2 - 4 2 4 - 1 3 4 - 1 4 4 - 1 5 4 - 1 pierwsza liczna oznacza wiersz, druga kolumne, a trzecia ilosc kliknięć Np pierwsze: 1 4 - 1 - pierwszy wiersz, 4 kolumna, 1 klim na nią itd. otrzymasz reke misia, i otworzy ci sie szafka.