Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel Of Music

Nigdy o nim nie zapomnę..

Polecane posty

Minęło już kilka miesięcy...a ja wciąż czuję jego zapach.. w snach widzę jego duże niebieskie oczy takie wpatrzone w moje...czuję jak ściska w swojej dłoni moją dłoń...wtedy czułam się tak bezpiecznie...Te wszystkie wspomnienia zabijają we mnie szczęście...:(

Gość myśka
A jesteś teraz z innym?

Gość mis.........
Ja też nie zapomnę o kimś....każdego dnia i każdej nocy o nim myślę. Minęły 2 lata odkąd wyjechał:-(

Pojawił się jeden chłopak w moim życiu..chce ze mną być..ale ja nie potrafię być z nim..nie chcę go skrzywdzić,bo to dobry chłopak..ale jak z nim idę myślę o tamtym..myślę jaka byłabym szczęśliwa jakby to on był przy mnie.. Nie daję już sobie z tym rady..:(

Gość myśka
A kto kogo zostawił? No i jeśli nie jesteś gotowa na nowy związek to nie zwódź tego chłopaka.

No to mi tez cięzko zapomnieć,choć zaczął sie właśnie 8 miesiąc od rozstania. :/ Jest ktos komu się podobam,ponoc sięzakochal aleja jestem zimna jak glaz,nic nie czuje choc facet jest ok fajny.

Własnie nikt nikogo nie zostawił...urwał się kontakt,zaczęło sie codzienne życie..i podejrzewam ,że on już zapomniał.. Nie zwodzę go..bo naprawdę nie chce go zranić,ale nie zmuszę się do tego związku..bo tamtego noszę w sercu..:(

Wszyscy mówią ,że w końcu zapomnę,że to nic takiego,czas zagoi rany...A to nieprawda..ja nigdy nie zapomnę i to wciąż boli,a z każdym dniem coraz bardziej...

Gość myśka
A z tamtym ile czasu byłaś?

Angel of Music-rozumiem cie,dlatego ez nie powinaswchodzic teraz w zaden związek.Pomimo ego,ze jest mi czasem cholernie źlei smutno,bo wspomnienia wracają chybaniepotrafiłabym kogośpokochać teraz. :/ No,chybaze trafi mnie amor tak ze będzie calkiem inaczej.

Angel of Music-rozumiem cie,dlatego tez nie powinnas wchodzic teraz w zaden związek.Pomimo tego,ze jest mi czasem cholernie źle i smutno,bo wspomnienia wracają chyba niepotrafiłabym kogoś pokochać teraz. :/ No,chyba ze trafi mnie amor tak ze będzie calkiem inaczej. poprawka* spacja mi nawala. :/