Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednakarola

Sally Hansen -rozjasniacz do wloskow na twarzy,ramionach i nogach.ktos stosowal?

Polecane posty

Gość takajednakarola

Sally Hansen -rozjasniacz do wloskow na twarzy,ramionach i nogach. czy ktos moze kiedys stosowal?potrzebuje paru wskazowek.zamowilam ten produkt na allegro niestety instrukcja obslugi jesta w jezyku obcym i nie bardzo wiem jak sie zabrac do tego.ktos stosowal i wie jak tego uzyc

Niewiem ale stosowałm krem do twarzy sally hansen i powiem ze kiepski - ciekawa jestem czy rozjaśniacz ci pomoże

Gość na krawężniku
Tez używałam tego do twarzy. Był ok, ale znalazłam dużo tańszy zamiennik;)

Gość na krawężniku
znaczy rozjaśniacza, nie kremu depilującego.

Gość takajednakarola
do na krawezniku! a co to za zamiennik?mozesz cos polecic?jak mieszalas ten rozjasniacz z Saly Hansen?mieszalas ten proszek z kremem z tubki i to wszystko czy wody tez trzeba bylo dodawac?bo nie wiem jak tego uzyc

Gość na krawężniku
Najpierw smarowałam skórę płynem, potem mieszałam proszek z kremem bez wody - niestety nie pamiętam w jakich proporcjach... Powstaje taka pianka, trzeba to nałożyć na skórę, poczekać ok 10 min, zmyć wodą. Zamiast S. Hansen używam teraz rozjaśniacza do pasemek Joanna Blond Naturia. Jest dużo bardziej wydajny i kosztuje grosze. To ten http://wzoryikolory.pl/Joanna-Naturia-Blond-Rozja%C5%9Bniacz-do-pasemek-i-baleja%C5%BCu-p-10697.html?zenid=73a1ce2775138ce287049b55efac4a09

Gość takajednakarola
dziekuje Ci "NA KRAWEZNIKU"!:)