Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anna555555

Najlepiej p艂atne zawody

Polecane posty

No tak, zwierzaki g贸r膮 ;) Og贸lnie to zawody medyczne zawsze b臋d膮 zarabia膰... A taki pan od naprawy pralek? Nie wiem... Ja im nie daj臋 za bardzo zarabia膰 :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no ja stawiam na
- inzynier budowncitwa- - stomatolog, chirurg plast. -pilot

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marshall
informatyka..? ha,ha,ha... zgodze si臋 na to 偶e zarabia te 12000-30000z艂.. ale ludzie.. zastan贸wcie si臋 co piszecie.. nie ka偶dy kto sko艅czy informatyke na studiach albo bedzie si臋 kszta艂ci艂 w tym kierunku b臋dzie mia艂 30000z艂 w kieszeni... ;) porz膮dni znawcy po uczelniach takich jak UJ,UW, mog膮 liczy膰 na zarobki w tych granicach.. ale ju偶 nie ludzie po samych technikach i byle jakich studiach... zreszt膮 wyuczony informatyk to nie osoba kt贸ra umie grzeba膰 w k膮pie, modyfikowa膰 i opracowywa膰 bazy danych. musi by膰 ponad to czego go uczyli w r贸偶nych instytucjach. i wtedy zarabia... a.. i jeszcze jedno.. m贸wisz.. jaki jest op艂acalny zaw贸d.. powiem tak.. trzeba si臋 by艂o uczy膰 j臋zyka od ma艂ego.. zda膰 egazmin znajomo艣ci j臋zyka angielskiego, mature i na Oxford, Cambridge czy co艣 w ten dese艅.. na 3 roku dostawa艂aby艣 oferty pracy p艂atne po 20 000 - 50 000 funt贸w.. czyli 膰wier膰 miliona.. to jest kasa.. a uwierz mi.. p艂aciliby ci tyle nie za to co robisz tylko za 艣wistek z tej uczelni..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avelin
A jak my艣licie, ile zarabia kardiochirurg?

Udost臋pnij ten post

In偶ynier budownictwa mo偶e i dobry zaw贸d, ja jestem na 3 roku budownictwa, ile ja si臋 musz臋 m臋czy膰, 偶eby zd膮偶y膰 z tymi projektami, ile b贸lu, trudu, 艂ez i nerw贸w, mam nadzieje, 偶e to wszystko kiedy艣 mi si臋 op艂aci, bo jak na razie te studia s膮 masakryczne dla wszystkich os贸b, kt贸re znam, a dodam, 偶e cyferki i rysunki to moja pasja, ale robi膰 to przez 20 godzin na dob臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inzynier architekt
znam to... studiuje architektur臋... nerwy, litry kawy, nieprzespane noce... zobaczymy, czy si臋 op艂aci... oby oby... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meduza777
ja tez to dobrze znam... studiuje geodezje i kartografie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miluniaa
A jak my艣licie - czy p贸j艣cie na kosmetologi臋 b臋dzie mi si臋 op艂aca膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muchaaaa
my艣le, 偶e kosmetologia jest dobrym zawodem, teraz du偶o kobiet chodzi do kosmetyczki... na jakie艣 odnawialne, odm艂adzaj膮ce itd zabiegi... a gdyby艣 jeszcze umia艂a robi膰 tipsy to ju偶 w og贸le by艣 zarazbia艂a...teraz co trzecia kobieta robi sobie paznokcie :) A co my艣licie o kierunku publik relations i marketing i p贸藕niej i艣膰 na agenta prasowego? W sumie nie wiem ile si臋 w tym zawodzie zarabia, ale mnie to kr臋ci :)

Udost臋pnij ten post

ksi臋gowo艣c(skarbowo艣膰, rachunkowo艣膰 ). w sumie to wszedzie potzrbuja kogos od forsy ;p

Udost臋pnij ten post

hmm kosmetologia? to lepiej juz pojsc na dermatologa ;p bardziej oplacalne..tak mysle..;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Full
Najlepiej p艂atny zaw贸d to komercjalizacja technologi i projektant aut

Udost臋pnij ten post

wszystko co zwiazane z medycyna, bo zdrowie zawsze by艂o, jest i b臋dzie jedn膮 z najwa偶niejszych warto艣ci w 偶yciu ka偶dego cz艂owieka i nie szkoda nikomu na to kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NobertDeRiro
Niewazne co, wazne gdzie. Jestem magazynierem w Szwecji i zarabiam miesiecznie, po przeliczeniu, 9000zl netto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Becks
Njalepie p艂atne zawody w Polsce to: -Polityk -Lekarz -W艂a艣ciciel ma艂ej firmy(sklep, hurtownia, etc.) -Menager w firmie -Wyk艂adowca uniwersytecki(ale taki co wyk艂ada na kilku uczelniach, a nie na jednej) -Farmaceuta -Informatyk -Inzynier -Bankowiec -Pilot wycieczek i rezydent

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Estres
Wszystkie zawody kt贸re wymieniacie s膮 dobrze p艂atne ale po latach m臋czarni. Zawodem jedynym, w kt贸rym du偶o si臋 zarabia a nic nie robi jest praca rolnika. jedynym minusem oczywi艣cie jest to, 偶e najpierw trzeba wy艂adowa膰 kase na ziemie. M贸j ojciec nie musia艂 tego robi膰 bo ziemie dosta艂 w spadku, samych zwyk艂ych dop艂at z unii dostaje 50tys co roku plus 25tys za to ze umo偶liwia ptakom rozmna偶anie si臋 plus 2 razy w roku sprzedaje byki za co daje dodatkowe 15tys. ponadto sam nawet nie wsi膮dzie na ci膮gnik. jego praca polega na pokazywaniu palcem tego co maja robi艣 robotnicy kt贸rym p艂aci po 700zl i s膮 zadowoleni. kiedy艣 mieli艣my 2 domy, jedno mieszkanie i kolejny dom w budowie. polowe sprzedali, kupili mojej siostrze mieszkanie w du偶ym mie艣cie, do tego mama za艂o偶y艂a sklep w kt贸rym zatrudnia sklepowa, do tego bar, kt贸ry istnieje po to by ojciec wyrwa艂 si臋 z domu chocia偶 na 5h, do tego dostaje emeryture 1200zl. Ostatnio dostali kolejny spadek kt贸rym jest ziemia na mazurach. Dodam, 偶e tata jest po zawodowce. By zarabia膰 sporo trzeba jedynie mie膰 pomys艂, gadane i racjonalne podej艣cie do 偶ycia, nie zaszkodzi tez du偶a rodzina. Gdyby chcieli zarabiali by jeszcze wiecej, jednak sa prostymi ludzmi, ktorym wiele do szcze艣cia nie trzeba. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sie nei znam ale co tam
SPAWACZ:> moj maz w Polsce zarabial od 5000 , teraz zagranica od 2300 - 2600 euro:> tylko trzeba byc dobrym,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sie nei znam ale co tam
ma 25 lat:> wiec tez o czyms swiadczy..starsi maja wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 esseltae
Psycholog, ale trzeba sie duzo szkolic, wazne sa specjalizacje. Ja zarabiam ok. 8 tys na reke a pracuje 4 lata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Estres
a ile mia艂as lat gdy zacz臋艂a艣 pracowa膰 jako psycholog? po jakich specjalizacjach? i jak wygl膮da Twoja praca?

Udost臋pnij ten post

Chcia艂abym poradzi膰 si臋 os贸b bardziej do艣wiadczonych i zapyta膰 o zarz膮dzanie. S艂ysza艂am,偶e bardzo trudno jest znale藕膰 prac臋 po tym kierunku. Czy wszystkie zawody po tym kierunku s膮 rzeczywi艣cie tak op艂acalne? I czy studia s膮 trudne? Bardzo prosz臋 o odpowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a_tak_naprawde
Najlepiej platny zawod na swiecie to trader (makler, pracownik dealing roomu, ale taki ktory moze grac na rachunek banku i ma duzy Value-at-Risk [doslownie. maksymalny limit strat na swoich pozycjach w danej chwili]). Chlopaki w londynskim City zaczynaja od 50 tysiecy funtow. (ponad 200 tys zlotych/rocznie) a koncza... Zalezy od P/L (sumy zysku i strat) twojego booka (zestawienia pozycji ktore utrzymujesz). Przyklad? 300 mln funtow - tyle np wyciagnal desk zajmujacy sie stopami procentowymi za 2008 w jednym z bankow na Canary Wharf. teoretycznie mozna miec okolo 3% na twarz - wiec najlepsi biara do domu po 10 mln funtow. (45 mln zlotych rocznie.) Jak to mozliwe? Proste - ryzykujesz pieniadze banku, jak ci sie uda dostajesz procent. Jak nie, to zaplaci podatnik - jak to bylo w przypadku praktycznie calego Bulge Bracket - nie wylaczajac wielkiego Goldmana :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gramyniewymiekamy
najlepszy zawod to zawod hazardzisty:D ja zarabiam kupe baksow na fanipokera.pl i jestem zadowolony. tym bardziej ze nawet nie musi dodatkowo pracowac :) oczywiscie ryzyko jest ale w kazdej pracy znajdzie sie cos "niebezpiecznego" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabladzilas
przedsiebiorca wielu narzeka ale nie znam takiego ktory jest biedny :D

Udost臋pnij ten post

Witam ! :P CI kt贸rzy pisz膮 tu 偶e najlepiej p艂atny zaw贸d to ROLNIK to GRUBO si臋 myl膮 ... Moi rodzice kt贸rzy prowadz膮 艣redniej wielko艣ci gospodarstwo rolne, mleczne na miesi膮c maj膮 przeci臋tnie ok. 2 do 3 tys. na miesi膮c. Niech nikt nie my艣li 偶e te wszystkie pieni膮dze id膮 do domu i rolnik 偶yje sobie jak w Madrycie, oj nie.. no to tak: trzeba kupi膰 pasz臋 dla zwierz膮t- miesi臋cznie idzie na to ok. 1.000 z艂. ( to zale偶y od wielko艣ci gospodarstwa) zbo偶e do zasiania, opryski, wydatki itp. wi臋c zostaje tylko troch臋 na 偶ycie... a ile b贸lu, cierpienia i ci臋偶kiej pracy cz艂owieka to kosztuje ... Ludzie wy si臋 zastan贸wcie co m贸wicie !!! Chyba 偶e chowa si臋 byd艂o opasowe, no to ju偶 lepiej.. tylko ze trzeba mie膰 troch臋 kasy na wst臋p oraz jak膮艣 prac臋 do tego, bo 偶eby sprzeda膰 np. byka trzeba go chowa膰 najkr贸cej 2 lata . Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karenka__
Moim zdaniem id藕 na fizyke lub na informatyke. Naucz si臋 bardzo, bardzo, bardzo dobrze j臋zyk贸w ;) Potem mo偶esz dosta膰 si臋 do NASA lub ESA i mo偶esz zarabia膰 tyle, 偶e hoho.!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chrisj
Przysz艂o艣膰 to moim zdaniem jest buisness w Multi Level Marketing tak zwane sieci贸wki, w takich systemach mo偶esz zarabia膰 ile ze chcesz ile sobie wypracujesz tyle zarobisz. Najlepiej znale艣膰 tak膮 firm膮 kt贸ra umo偶liwi tobie dostawania dochod贸w pasywnych, TO JEST TO!!! Na pocz膮tku du偶o b臋dziesz pracowa膰 ale za jakie艣 5 lat $$$ jak lodu b臋dziesz mia艂a i w dodatku b臋dziesz mia艂a o wiele wiele wi臋cej czasu wolnego do sp臋dzenia z rodzin膮... Ja od paru miesi臋cy pracuje dla AKUNY rewelacja serdecznie polecam ;-) Poni偶sze strony proponuj膮 te偶 programy partnerskie czyli reklamujemy dan膮 strone i dostajemy prowizje dobry spos贸b na prace w domu ;-D http://www.japanstyle24.pl/search.php?cat=1230679146&firm=1243453304&affiliate=chrisj77 http://chomikuj.pl/?page=206038

Udost臋pnij ten post