Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzamm

mam roczne dziecko-czuje sie totalnie zmeczona-czy ktos moze sie pod tym podpisa

Polecane posty

Gość doradzamm

Gość moje dziecko ma 3 lata
I odczuwam Twoje zmęczenie razy trzy :O

Gość ulkaa
A jeszcze nie mam dziecka i też czuję sie totalnie zmeczona! Mam absorbujacego psa, ktory mnie wykancza, jak dojdzie dziecko, to nie wiem jak ja sobie poradzę. Na opiekunkę mnie nie stać

Gość ja mam 2 miesięczne
i jestem trochę zmęczona, najgorszy był 1 miesiąc

Gość rok i 2 miesiace
Poczekaj na ząbkowanie, to powiesz ze pierwszy miesiac byl super!

Gość doradzamm
tez mam psa:)

Gość vsvsvvvss
pewnie nie jesteś Polką, bo matka polka nawet 16 letnia nie jest zmęczona

Gość woww
no kurcze, a ja padam na pysk Praca, dom, dzieci, zakupy, wciąż to samo, dzien w dzień Oszaleć można

Gość ja to się zastanawiam
kiedy będę miała czas na życie w końcu, bo na razie to jakaś gonitwa a nie życie, mam dwoje dzieci jedno 7 drugie 1,5 .

Wiesz co chyba kazda z nas ma takie dni ze by chetnie zamkneła drzwi z tamtej strony......a mnie bardziej od mojej 20 miesiecznej córki wykancza syn,13 letni nastolatek......

a ja nie jestem zmeczona, wrecz przeciwnie, tryskam energia mam dwoje maluchow 3lata 8 miesiecy Maksymilian i 2 lata 5 miesiecy Aleksandra a zeby mi bylo malo to jestem w 14 tygodniu ciazy i sie nie martwie bo wiem za dam sobie rade, mam wspaniale grzeczne dzieci ktore o 19 ida spac a ja mam caly wieczor dla siebie:)

jeszcze miesiąc temu podpisałabym sie obiema rękoma :-) Teraz tak jakby troche lepiej sie wyrabiam, synek zasypia około 20 i budzi sie max 2 razy w nocy, da się przezyć :-) A no i w końcu ne zwiewa mi z wózka i nie wrzeszczy na spacerach, to też już coś. A poza tym robi się coraz madrzejszy i nawet jak już jestem bez sił a on przytupta i się przytuli, zacznie się śmiać to zmęczenie mi mija. Chociaż są takie dni, że najchętniej bym uciekła ... i najczęściej to robię, zostawiam Małego z tatą i wychodzę, a po godzinie jestem juz lepszym człowiekiem :-D