Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna Natalka...

Dont You cry tonight.. Nie mogę zapomnieć o tym draniu/.//

Polecane posty

Gość Samotna Natalka...

Spiewał mi przez telefon, jak tylko dalam mu znać, ze mi smutno.. Pisał karteczki, że mnie kocha i podrzucał wszędzie... dziwilam sie, ze on w ogole na mnie spojrzal, bo nie jestem zbyt zgrabna... zaczelo sie zartami a pozniej bylo juz pieknie... pozniej dowiedzialam sie ze czasem nawet nie wiedzial czy pisze ze mna czy z NIĄ... ona- jego dawna, niespelniona milosc... hyh.. ja naiwna.. pisalismy ze soba nawet o trzeciej nad ranem, bo mialam strasznego doła a on chchial byc przy mnie...wierzylam mu.. tak bardzo bylam upojona tym, co mnie spotkalo... kazdy jego dotyk elektryzowal... zaczelo sie 13.10.2005, skonczylo na przelomie wiosny i lata 2006.. cholera, rok mija jak popar\trzyl wtedy na mnie z taka nienawiscia i poszedl do niej, juz nie tej wielkiej milosci, tylko do jeszcze innej... byl spelnieniem wszystkich snow.. bylam wyrozumiala. nie moge po prostu zapomniec. slysze piosenke.. mysle Maciek.. patrze na jakas koszule.. mysle Maciek taka ma... Patrze na czyjes dlonie.. mysle Maciek takie ma... dotykal mnie nimi... przepraszam, ze sie tu tak rozpisalam... pomozcie bo to mnie niszczy.. nie mam mozliwosci nawet z nim porozmawiac, bo traktuje mnie.. w ogole mnie nie traktuje! nie zauwaza mnie.. wiem, ze to dran i cham.. wiem.. ale ja go....:(*

Gość co ja teraz mam ze soba zrobic
:(:(:(:(: trudno, tak myslalam, ze moj problem jest podobny do wielu innych ale... jak zapomniec o draniu??

:(:(:(:(: trudno, tak myslalam, ze moj problem jest podobny do wielu innych ale... jak zapomniec o draniu??