Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

sex to nie

Polecane posty

eh, zapytałam bo ciekawska baba jestem ;) miałam pierwszego męża i po 10 latach z nim czułam się 80-latką , a teraz mam drugiego i po 5 latach czuję sie ja 18-stk ;). To nie wiem, czy nadaję sie do leczenia, czy mogę normalnie zyć ;)

nie szkodzi co do czucia się w pełni się z Toba zgadzam wiek biologiczny nie ma tu nic do rzeczy ale swoja droga doswiadczenia już masz ale nie wiem czy pozazdrościc...................

nie ma co zazdrościć ;) trzeba samemu przeżyć, czego właściwie nie życzę. Życzę stałosci :)

no tak z jednej strony czlowiek chce poznac jak najwiecej i miec co wspominać ;)

coheed, jak już masz te dwie małe stópki pomiędzy swimi stopami, to pieść je całuj, szanuj i rozpieszczaj, bo kobiety potrafią zranić, i to cynicznie, skandalicznie, wystarczy chwila zapomnienia....

eee to działa w dwie strony:) choociaż kobieta barrdziej myśli głową? a facet czym innym?????

hehe facet, o ile się przekonałam myśli główką ;) (bez obrazy) tymczasem idę się wtulic i powąchać ;) jutro, jeśli masz ochotę zapraszam na gg :)

moze.......w każdym razie wieści szybko sie roznoszą i pomagaja im w tym \"dobrzy\" ludzie ale po co? chyba nigdy tego nie zrozumiem przecież Tu jest Tu, a Tam jest Tam...........

aha, przepraszam, mówii się dobranoc :) a więc kobranocka :)

hallo coheed, o co chodzi z szybkoroznoszącym\"i się wieściami ??? kombinowałam parę dni i nie czaję ;)

nieważne............ po prostu na topiku na którym bywam trochę częściej nagle znalazł sie link do tego tematu.............. i nie znam intencji kogoś kto to zrobił

widze że zmieniłeś małe stópki na swoje stopy..... wcześniej dostrzegłam, że pozdrawiasz krajan z Limanowej... za chwilę okaże sie że jesteśmy krewnymi....;)

az tak źle? może na pw przyblizysz temat? no no................

absolutnie nie jest źle :) troszkę zmiana stóp mnie zmartwiła, ale wspólna Limanowa i możliwość bycia krewnymi nawet mnie cieszy :)

no tak dzieci musza iść spać.......................

tzn musisz kąpać dzieciaczki... mnie to już nie dotyczy , bo mój synek zamyka się sam w łazience na dwie godziny conajmniej,,, :)

no chyba sobie jaja robisz.............................. dzieci o tej porze?????? :))))))))))))))))))))))))))))))) spać mi tu natentychmiast :) niemozliwe w Limanowej nie ma netu toz to zadupie............... moze w sowlinach bo to blizej krakowa ;)

ale zadzioir... ;) no to zmieniaj zdanie co do stóp i zaraz mi sie tu spowiadaj , czy jesteś spod Limanowej, czy nie !!

daj mi dowód, że masz coś wspólnego z Limanowa ? bo ja już dałem

mój Tata chodził do Liceum Cystersów w Szczyrzycu, ja spędziłam 3/4 dzieciństwa w Górze Jana , a w Limanowej mieszka troje moich kuznów i ... kupuję blachy w Limanowej... oto moje dowody ;)

no tak jakies \"brudasku\" dalekie związki masz

Gość ozięble z domieszką
Seks to tylko kilkanaście centymetrów. W przeciwieństwie do miłości, która jest bardzo głęboka.