Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daisy_16

pomóżcie co robic? prosze

Polecane posty

Gość Daisy_16

Hmmm. Mam 16 lat. Od 9 miesięcy stałego partnera. Jest w moim wieku.Mozna powiedziec ze często się kłócimy. Ale za jakies 20/30 minut juz wsyztsko jest w porządku. Nie jest to taka szczenięca miłość Nasz pierwszy raz (mój pierwszy i jego tez,w sumie byłam jego pierwszą dziewczyną) Był 15.06.2007r o godzinie 22 ^^ no ale to juz niewazne ^^ Tak więc ...wpadliśmy. Nie byłam dziewicą kiedy kochaliśmy się pierwszy raz. Wczesniej przebił moją błone dziewiczą palcem,kiedy uprawialismy petting.Nie było tak ze zrobilismy TO spontanicznie.Długo się do tego przygotowywaliśmy. Tak wiec był to nasz pierwszy raz. Trwał 37 minut. Uzywalismy tabletek i prezerwatywy,widocznie wpadka wyniknęła z anszej niewiedzy o antykoncepcji. Dziecko "mamy" juz od prawie 3 miesięcy.Jeszcze 6 i będzie juz z nami Jest jeden problem,ne powiedziałąm o tym rodzicom. Tomek tez. Niewiem co zrobić Błagam pomózcie.Bardzo się tego boje.Oboje pochodzimy z dobrrych domów. Prosze o pomoc. Pozdrawiam.

Gość ___________________
Tabletki i prezerwatywa i wpadłaś? Coś prowokacją mi to śmierdzi :O

Gość nioedorajda zyciowa
guma wam pękła czy co? aha - tabsy się zażywa doustnie a nie jak globulki czy czopki :O

Gość Daisy_16
Bo moje dziecko znajduje sie w innym wymiarze, tam czas biegnie szybciej o 1/3 w stosunku do czasu ziemskiego.

hehehe jakie to wszystko jest pokrecone:P smiechu warte:P ja jak kocham sie z facetem to nie odliczam minut ile TO wsyzstko trwa hehe

Ej no spoko:P jak jest pierwszy raz i długo się przygotowywali to moze pamietać. A poza tym napisała, ze to prawie 3 miesiace może nie liczyła dni tylko na zasadzie miesiecy, czyli: czerwiec, lipiec, sierpień...to w sumie 3 miechy:D

Gość a skąd to słonko tabsy miało
co? 16-stka bez mamusi dostała czy kupiła od kolezanki? :O

Tika Waylan --- taaaaaaaaaaaaa ale popatrz jak jej wypiedz jest pokrecona. Pisze ,ze byla dziewica pozniej pisze,ze nie byla...... hehehehhe nawet nie potrafi dokladnie sklamac :P sama sie mota w swoich wypowiedziach,tzn,w tej wypowiedzi:O Poza tym kto liczy ile kocha sie ze swoim partnerem???? :O

mogla dostac na regulacje okresu to zalezy od gin - niektorzy maja podejscie, ze lepiej dac recepte niz zeby sie kochali bez zabezpieczenia bo przeciez tego z glowy nie wybijesz

m a d z 16latki licza takie rzeczy ;) hehe to popytam sie jakis 16stek czy licza;) Chyba licza minuty do powrotu starszych aby ich nie nakryli :P

\"Poza tym kto liczy ile kocha sie ze swoim partnerem???? \" - nie przeżyłaś nigdy naprawdę nieudanego seksu? Wtedy się wie co do minutki ile trwał:o Wypowiedź jest tak pokręcona że albo jest bardzo kiepską prowokacją albo autorka to osoba skrajnie głupiutka a taka faktycznie mogła wpaść mimo gumki i tabsów - cholara wie jak tego użyli:D

niezły koleś jej sie trafił :D 16-latek i dał rade przez 37 minut? w jego wieku faceci strzelają po minucie :D:D:D:D